Cum să faci ochii mici să pară mai mari

Cum să faci ochii mici să pară mai mari
Cum să faci ochii mici să pară mai mari

Prin intermediul machiajului, de cele mai multe ori, puteți face ca ochii mici să devină mai mari. Insă știați cum?

Aflați din rândurile următoare, care sunt trucurile pe care le puteți utiliza în cazul în care aveți ochii mici și doriți să-i faceți să pară mai mari.

 

Cum să faci ochii mici să pară mai mari

1. Păstrați forma sprâncenelor

Pentru a reuși ca ochii mici să pară mai mari, vă puteți ajuta și de forma sprâncenelor, care trebuie să fie păstrată in formă, deseori.

În funcție de perioada de timp în care sprâncenele își schimbă forma, va trebui ca periodic să faceți o vizită la salon, pentru a va asigura că veți păstra o formă a sprâncenelor care să vă avantajeze și ochii totodată. De menționat este faptul că, în cazul în care vă doriți să păstrați sprâncene mai îndrăznețe, ar trebui să maximizați spațiul de care dispuneți, pentru a se crea iluzia unor ochi mai mari, dat fiind faptul că sprâncenele îndrăznețe și groase sunt cele care atrag cel mai mult atenția asupra ochilor.
Astfel, o modelare corectă a sprâncenelor poate oferi ochilor un aspect mult mai îmbunătățit, așa cum ne dorim. Odată obținută această modelare, le puteți peria cu un rimel transparent pentru sprâncene, pentru a le păstra pline și expresive.

Citește și: 5 trucuri pentru a străluci la evenimentele de seară

Cum să faci ochii mici să pară mai mari[Sursa foto: freepik]

Citește și: Miere pentru ten gras. 12 cele mai bune moduri de a o folosi eficient

2. Scapă de pielea umflată din jurul ochilor

Se poate întâmpla ca deseori, în momentul în care nu vă odihniți suficient de mult, pielea din jurul ochilor să fie umflată, astfel aceștia să pară mult mai mici, iar efectul să fie unul inversat. Pentru a evita acest lucru, este necesar să dormiți mai mult, să vă spălați fața cu apă rece mai des, să puneți pliculețe de ceai rece folosite pe ochi, pentru că acestea strâng pielea, să reduceți consumul de sare, iar totodată să faceți și câteva exerciții speciale pentru ochi.

Cum să faci ochii mici să pară mai mari[Sursa foto: freepik]

3. Scapă de cearcăne

Este cunoscut deja faptul că în zilele noastre, cearcănele sunt din ce în ce mai frecvent observate și ne dorim să le diminuăm cât mai mult posibil, dacă nu reușim să scăpăm de tot de ele. Pentru a putea face acest lucru, vă puteți folosit de trucul unui corector, pentru a acoperi cearcănele, astfel încât acestea să nu atragă atenția asupra lor, iar aceasta să fie asupra ochilor.

Trebuie să vă asigurați că utilizați nuanța puțin mai deschisă decât fondul de ten pentru a vă îmbunătăți aspectul din respectiva zonă.

machiaj pentru ochi mari
Cum să faci ochii mici să pară mai mari[Sursa foto: freepik]

4. Fard de ochi nude deschis

In ceea ce privește fardul de ochi, se recomandă să utilizați unul nude deschis, în special pentru zonele pe care doriți să reflecte lumina și puteți adăuga și nuanțe mai închise, însă pe zonele pe care doriți să respingă lumina.

Astfel, se recomandă să folosiți culori deschise în centrul pleoapei, spre interior și puteți opta chiar și pentru o umbră mai strălucitoare sau cu un finish mat.

Cum să faci ochii mici să pară mai mari[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

5. Conturați linia superioară a apei

Deseori, obișnuim să ne conturăm linia inferioară a apei, însă pentru ca ochii noștri să pară mult mai mari, ne putem contura și linia superioară a apei.

Utilizând un creion negru pe linia superioară a apei, vom obține un aspect al genelor mai plin și va ajuta totodată și la deschiderea ochilor.

machiaj pentru ochi mici
Cum să faci ochii mici să pară mai mari[Sursa foto: freepik]

6. Aplicați un eyeliner cu o linie mai aproape de gene

Nu trebuie să lipsească eyeliner-ul din machiajul nostru, însă atunci când ne dorim ca ochii noștri să pară mult mai mari decât sunt de fapt, ar trebui să îl aplicăm cu o linie mai aproape de gene. Cu alte cuvinte, trebuie să tragem o linie de eyeliner cât mai aproape de gene, cu o mișcare mică, iar ulterior o puteți face treptat mai groasă, în funcție de cum vă doriți. Trebuie să evitați cât mai mult posibil să trasați linii foarte groase în special în jurul colțului interior, și țineți cont de acest truc pentru a crea o iluzie alungită.

Cum să faci ochii mici să pară mai mari[Sursa foto: freepik]

7. Gene ondulate

Este extrem de benefic să utilizați un ondulator de gene, înainte să aplicați rimel, pentru că vă veți evidenția foarte mult ochii, chiar dacă aceștia sunt mai mici. Trebuie să vă asigurați că acoperiți complet genele în acest aparat, cât mai aproape de rădăcini și că ondulați cât mai mult posibil.

Cum să faci ochii mici să pară mai mari[Sursa foto: freepik]

8. Folosiți un creion alb pe linia inferioară a apei

Dat fiind faptul că pe linia superioară a apei utilizăm un creion închis, negru, pentru ca ochii noștri să pară mai mari, se recomandă să utilizăm un creion alb pe linia inferioară a apei. Tot ce trebuie să faceți este să înlocuiți pur și simplu creionul negru pe care îl utilizați în mod frecvent pe linia inferioară a apei, cu unul alb.

Cum să faci ochii mici să pară mai mari[Sursa foto: freepik]

9. Rimel rezistent pentru alungire

Atunci când ne dorim ca ochii noștri să pară mai mari, dat fiind faptul că înainte am utilizat și un ondulator pentru gene, cu siguranță acum trebuie să utilizăm un rimel rezistent pentru alungire, pentru ca ochii noștri să pară cu adevărat mai mari, într-un timp foarte scurt. Se recomandă să utilizați acest truc de amploare, pentru un plus de strălucire și gene mult mai spectaculoase. În plus, puteți aplica cu până la 3 sau 4 straturi de rimel.

Cum să faci ochii mici să pară mai mari[Sursa foto: freepik]

10. Conturează pliul

Nu trebuie să uităm să punem accent și pe pliu, dat fiind faptul că acesta trebuie neapărat conturat, pentru o iluzie de ochi adânci și mari. Se recomandă să utilizați o nuanță de maro mat începând de la colțul exterior și să blenduiți foarte bine.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cum să faci ochii mici să pară mai mari[Sursa foto: freepik]

11. Strălucire în colțul interior

Așa cum am menționat anterior, cu siguranță nu trebuie să aplicați în colțul interior al ochiului eyeliner, ci mai degrabă trebuie să aplicați strălucire. Cu alte cuvinte, puteți aplica un iluminator sau un fard de pleoape deschis strălucitor, pentru a adăuga un plus aspectului natural.

Cum să faci ochii mici să pară mai mari[Sursa foto: freepik]

12. Intensifică machiajul cu un smokey eye

Este cunoscut deja faptul că efectul de smokey eye ajută întotdeauna, arată absolut superb, iar în ciuda faptului că există nenumărate persoane care cred că acest tip de machiaj, face ochii mai mici, realitatea de fapt este alta, dat fiind faptul că acestea poate face ochii să pară mai pronunțați și mai mari. Secretul în acest aspect constă în alegerea unei nuanțe de maro închis sau gri în loc de negru.

Cum să faci ochii mici să pară mai mari[Sursa foto: freepik]

13. Blenduiți fardul până la sprâncene

Pentru a vă asigura că la final veți avea un aspect uimitor și în ceea ce privește fardul aplicat, sprâncenele, dar și ochii mari, trebuie să trebuie să vă asigurați că fardul este bine aplicat chiar și până spre sprâncene, dat fiind faptul că așa veți crea o iluzie a unui spațiu mai mare, care va deschide mai mult ochii. Pentru această tehnică trebuie să utilizați o nuanță mai deschisă de fard.

cum sa faci ochi mari prin machiaj
Cum să faci ochii mici să pară mai mari[Sursa foto: freepik]

14. Luminează-ți linia inferioară a apei

Nu în ultimul rând, puteți înlocui creionul alb aplicat pe linia inferioară a apei, cu un creion nude sau unul strălucitor, pentru a obține acel aspect de ochi mari. Puteți aplica acest creion și pe linia inferioară a genelor, pentru a obține un aspect mai natural. Se recomandă totuși să înlocuiți nuanțele de negru și maro, cu cele de alb, auriu sau argintiu.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

trucuri pentru ochi mai mari
Cum să faci ochii mici să pară mai mari[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Culori de păr pentru ochi căprui. Ce nuanțe te pun în valoare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies