Cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine: 5 pași simpli

cum faci pe cineva sa se indragosteasca de tine
Cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine: 5 pași simpli

Uneori este destul de dificil să îți arăți sentimentele față de o anumită persoană. Însă știai cum o poți face să se îndrăgostească de tine?

Află din rândurile următoare, care sunt cei 5 pași pe care îi poți urma, dacă îți dorești să arăți sentimentele tale față de o altă persoană, timp în care aceasta se va și îndrăgosti de tine.

 

1. Lasă-ți adevăratul sine să strălucească

Știm că, dacă te prefaci că ești altcineva doar pentru a-ți face partenerul fericit, acest lucru nu va duce decât la probleme pe termen lung.

Îndrăgostiții ar trebui să fie sinceri unul cu celălalt. Chiar și cu imperfecțiuni, fiecare are trăsături de personalitate valoroase! Dacă vrei să atragi pe cineva, lasă-ți cele mai bune calități să strălucească și fii tu însuți în orice moment. Nu-ți fie frică să-ți arăți laturile ciudate, amuzante și spontane. Scoate în evidență ceea ce te face unic, umorul, inteligența, abilitățile tale. Încrederea în sine este extrem de atractivă și poate face pe oricine să pară mai bine așa cum este.

Citește și: Recunoaște și abordează: 5 semne ale unei căsnicii toxice și pașii pentru a încerca să o repari

Cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine: 5 pași simpli[Sursa foto: freepik]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: 10 modalități simple de a-ți întări relația cu partenerul: Sfaturi pentru o viață mai fericită împreună

2. Fă ca această persoană să se simtă dorită de tine

A fi încrezător și a fi arogant sunt două lucruri complet diferite. În timp ce încrederea este atrăgătoare, aroganța poate dezamăgi, așa că nu uita să fii și prietenos. O modalitate de a face asta este să arăți că apreciezi prezența celor din jurul tău. Cere-le ocazional ajutorul, opinia sau sprijinul, pentru a le arăta că sunt valoroși și necesari.

Puțină vulnerabilitate este atrăgătoare și poate contribui la formarea unei legături autentice.

cum sa atragi un barbat
Cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine: 5 pași simpli[Sursa foto: freepik]

3. Arată interes pentru lumea lor

Arată-ți interesul pentru ceea ce fac sau spun, curiozitatea în conversație este esențială pentru a construi și menține o legătură autentică. Nu poți face pe cineva să se îndrăgostească de tine dacă acea persoană nu simte că ești atras sau măcar curios în legătură cu ea.

Când cineva vede că ești interesat de personalitatea lui, este mai probabil să dorească să comunice cu tine. Așadar, ascultă-le opiniile, interesează-te de obiectivele și visele lor, și discută despre ideile lor așa cum ai dori să fie discutate ale tale. Acest lucru nu doar că va ajuta la crearea unei conexiuni, dar îți va arăta și dacă acea persoană este cu adevărat ceea ce cauți.

cum sa atragi o femeie
Cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine: 5 pași simpli[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

4. Menține contactul vizual

Menținerea contactului vizual este o metodă discretă de a flirta și de a stabili o conexiune, chiar și cu persoanele pe care abia le cunoști. Dacă vrei să arăți că ești interesat, încearcă să menții un contact vizual calm și prietenos. De fapt, oamenii care sunt îndrăgostiți tind să privească mai des persoana de care sunt atrași, iar acest lucru poate fi o formă de a-și arăta sentimentele.

Nu trebuie să te fixezi în ochii lor fără oprire, dar nici nu e bine să încerci să îți ascunzi privirea.

cum sa faci pe cineva sa te iubeasca
Cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine: 5 pași simpli[Sursa foto: freepik]

5. Aveți o părere proprie

La prima vedere, s-ar putea să crezi că a fi întotdeauna de acord cu tot ce spune persoana respectivă este o cale ușoară de a-i câștiga iubirea, dar acest lucru nu este întotdeauna eficient pe termen lung. A fi mereu cel care spune „da” poate fi dăunător pentru o relație durabilă. Dacă ai o opinie diferită, nu ezita să o exprimi! Oamenii sunt atrași de cei care au personalitate, convingeri puternice și încredere în sine, așa că nu te teme să îți arăți adevărata natură. Este important să ai propria ta părere, dar și să respecți opiniile celorlalți. Totodată, încearcă să eviți să creezi conflicte doar pentru a avea un punct de vedere diferit, pentru o atmosferă plăcută.

cum faci pe cineva sa se indragosteasca
Cum să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine: 5 pași simpli[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Antoni explică motivul pentru care încearcă să o evite pe Teodora. „Nu mă așteptam, sincer.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este femeia cu cea mai lungă limbă din lume? A intrat în Cartea Recordurilor: "Cei mai mulți sunt doar șocați și râd"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Decizie radicală luată de Bianca Giurcă, după confruntarea cu Giuly si Robert! Ce se întâmplă între concurenta de la „Casa Iubirii” și Patrick: „S-au acumulat mai multe lucruri”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies