Cum să faci un balsam cu ulei de cocos, ideal pentru păr gri. Trucul de frumusețe ușor și ieftin

Cum să faci un balsam cu ulei de cocos, ideal pentru păr gri. Trucul de frumusețe ușor și ieftin
Cum să faci un balsam cu ulei de cocos, ideal pentru păr gri. Trucul de frumusețe ușor și ieftin

Iată cum poți face un balsam cu ulei de cocos pentru părul gri. Câteva trucuri de frumusețe pe care le poți încerca chiar la tine acasă.

Doamnele și domnișoarele își doresc ca de fiecare dată părul să arate impecabil, indiferent de vârstă sau de evenimentul la care sunt nevoite să ia parte. Iată un balsam natural pe care îl poți prepara pentru părul gri.

Mască cu ulei de cocos pentru păr gri
Mască cu ulei de cocos pentru păr gri[Sursa foto: freepik]

Cum prepari masca pentru părul gri?

Citește și: Care sunt beneficiile apei de cocos pentru ten. Trucul genial pentru îngrijirea pielii

Mască cu ulei de cocos pentru păr gri
Mască cu ulei de cocos pentru păr gri[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Masca naturală cu turmeric. Cum pot scăpa femeile de părul facial cu ajutorul acestui truc de frumusețe

Firele albe sosesc în podoaba capilara fie mai devreme, fie mai târziu, însă există persoane care se vopsesc intenționat în această culoare în momentul în care s-au săturat de blondul din viața lor.

Pe cât de frumos este griul platinat, pe atât de mult necesită o îngrijire aparte, așa că iată cum poți prepara un balsam din ulei de nucă de cocos chiar la tine acasă, ușor și ieftin. Deși există numeroase produse la vânzare care sunt folositoare pentru îngrijirea părului și a diferitelor nuanțe, este recomandat ca uneori să folosim produse naturale, pentru a evita procedurile chimice la care îl supunem.
Pentru această mască a părului gri avem nevoie doar de două ingrediente.

Ingrediente:

  • Bicarbonat
  • Ulei de cocos

Mod de preparare:

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Amestecați două linguri de bicarbonat de sodiu cu două linguri de ulei de nucă de cocos și obțineți o pastă omogenă. Aplicați compoziția pe zona gri și verificați dacă toate firele de păr sunt acoperite foarte bine. Lăsați să acționeze timp de 15 minute, apoi clătiți cu apă caldă și lăsați părul să se usuce la temperatura camerei. Nu folosiți niciun fel de uscător sau alt ondulator cu căldură timp de două zile.

Cum te poate ajuta masca pentru păr gri din ulei de nucă de cocos?

Mască cu ulei de cocos pentru păr gri
Mască cu ulei de cocos pentru păr gri[Sursa foto: freepik]

Părul gri tinde să se deterioreze mai mult decât celelalte fire de păr în alte nuanțe, astfel că necesită o îngrijire suplimentară. Uleiul de nuca de cocos va ajuta la elasticitatea părului și menținerea unei culori bogate, astfel că  este aliatul perfect atunci când vârfurile tale încep să nu mai arate așa cum ți-ai dorit.

Această mască se prepară foarte ușor chiar în locuința ta, iar în serile în care îți dorești să te bucuri de o rutină a părului, poți încerca acest lucru chiar la tine acasă. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Care sunt beneficiile apei de cocos pentru ten. Trucul genial pentru îngrijirea pielii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies