Masca naturală cu turmeric. Cum pot scăpa femeile de părul facial cu ajutorul acestui truc de frumusețe

Masca naturală cu turmeric. Cum pot scăpa femeile de părul facial cu ajutorul acestui truc de frumusețe
Masca naturală cu turmeric. Cum pot scăpa femeile de părul facial cu ajutorul acestui truc de frumusețe

Turmericul, secretul pentru a scăpa de părul facial într-un mod natural.

Îngrijirea pielii este un aspect foarte important, mai ales pentru doamnele și domnișoarele care doresc ca pielea lor să arate impecabil în fiecare zi.

Cum prepari masca naturală pentru îndepărtarea părului facial?

Citește și: Modalitatea prin care poți albi pielea axilelor! Trucul util pentru femeile care își doresc să arate incredibil

Masca epilatoare păr facial cu turmeric
Masca epilatoare păr facial cu turmeric[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cele mai mari greșeli în îngirjirea tenului! Oprește-te dacă le regăsești în rutina ta

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fiecare pas pentru îngrijirea pielii este foarte important, iar pentru această rutină trebuie să folosim de fiecare dată metode cât mai puțin agresive cu pielea. Tot în îngrijirea pielii intră și îndepărtarea părului facial, iar laserul sau epilarea cu ceară nu sunt întotdeauna cele mai eficiente soluții pentru fața noastră. Pentru a scăpa de părul facial chiar la voi acasă, puteți apela la un truc, o mască epilatoare din turmeric.

Ingrediente:

  • Două linguri de făină de năut
  • 1 lingura turmeric
  • O jumătate de cești de lapte
  • Iaurt simplu

Mod de preparare:

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Există numeroase măști pe care le poți face chiar la tine acasă pentru o piele moale și proaspătă, însă acum este rândul sa afli cum poți îndepărta părul facial fără durere și fără să te mai confrunți cu iritarea pielii de după îndepărtarea lui. Pentru această masă nu ai nevoie decât de patru ingrediente, cele menționate mai sus, și vei începe prin a le amesteca pe toate până când obțineți  o cremă.

Aplicați pe fața curată și lăsați să acționeze timp de 30 de minute. Masați într-un mod circular pentru a da un efect mai bun, apoi umeziți o dischetă de bumbac cu apă fierbinte și îndepărtați masca. Acest truc poate fi folosit de fiecare dată când vreți să înlocuiți epilarea la salon cu ceva nedureros.

Care sunt beneficiile măștii cu turmeric pentru epilarea facială?

Masca epilatoare păr facial cu turmeric
Masca epilatoare păr facial cu turmeric[Sursa foto: freepik]

Această mască pentru eliminarea părului facial te ajută să scapi de iritarea de după îndepărtarea firelor nedorite, iar iaurtul și laptele sunt cele care au efect antiinflamator și cicatrizant asupra pielii. Turmericul este ingredientul secret care te va face să scapi de firele de păr nedorite de la nivelul terenului, iar acum poți face acest lucru chiar la tine acasă, fără să fi nevoit să ajungi în saloanele de cosmetică sau să simți durere în efectuarea acestui procedeu.

Acum, că știi calea ușoară pentru toți pașii din îngrijirea tenului, poți încerca chiar la tine acasă această mască, pe care să o folosești ori de câte ori este nevoie. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Masca cu ovăz și ulei de măsline pentru închiderea porilor de pe față. Machiajul se va așeza mult mai uniform pe ten

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies