Cum să faci un machiaj pe ten bronzat

machiaj ten bronzat
Machiajul pentru tenul bronzat

Majoritatea femeilor își doresc un ten bronzat, indiferent de sezon. De aceea, tot mai multe doamne apelează chiar și la bronzul artificial pe timpul sezonului rece, cu ajutorul solarului sau autobronzatelor. În momentul în care tenul nostru își schimbă nuanța naturală, este esențial ca machiajul pe care îl purtăm să fie adaptat.

În cadrul unei emisiuni, makeup artistul Evi Constantin a explicat care sunt tehnicile de care trebuie să ținem cont atunci când tenul este bronzat și ce produse să folosim.

Cum pregătim tenul înainte de machiaj

trucuri machiaj
Trucuri pentru machiaj[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Se poate încetini albirea părului?

Indiferent de situație, este foarte important să avem o rutină de îngrijire corectă, pentru ca machiajul să arate excelent.

Vara, în momentul în care pielea este expusă la soare, aceasta devine mai uscată. Așadar, tenul are nevoie de hidratare, pentru ca machiajul să se așeze frumos, fără a oferi un efect inestetic. Specialistul a explicat ce produse de îngrijire trebuie să folosim, înainte să aplicăm produsele de skincare.

„Vara automat ne bronzăm și atunci trebuie să schimbăm fondul de ten, dar este foarte important să îngrijim tenul, pentru că el are nevoie de hidratare.

Soarele este foarte nociv și trebuie să folosim SPF și produse care să hidrateze în profunzime tenul. Tenul trebuie demachiat cu un cleanser, apoi trebuie să aplicăm un toner și o cremă hidratantă, care să conțină vitamina C, pentru că tenul este uscat din cauza soarelui. Putem să aplicăm și un bronzer, cu particule irizante, dar de obicei este bine să schimbăm fondul de ten .”
, a explicat makeup artistul.

Sfaturi pentru un machiaj corect, pe ten bronzat

sfaturi machiaj
Safturi pentru un machiaj reușit[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cum realizezi buze voluminoase din machiaj. De ce anume trebuie să ții cont

Specialistul în machiaj a explicat faptul că produsele pe care le folosim atunci când suntem bronzate, trebuie să nu fie prea mate, pentru a usca și mai tare pielea.

„Vara nu aplicăm pudră după ce ne bronzăm, pentru că tenul este deja uscat. Nu ar trebui să ne lipsească din geantă un bronzer, un creion de buze și un rimel waterproof. Tenul bronzat are nevoie de puțin roz în obraj, pentru că îi dă un look mai fresh.”, a povestit Evi Constantin.

În ceea ce privește machiajul ochilor, este recomandat să folosim culori cu sclipici, deoarece ne vor pune frumos în evidență privirea.

De asemenea, nuanțele de nude vor arăta foarte bine pe un ten bronzat și vor oferi impresia unui machiaj simplu și natural. Cele mai multe doamne aleg să renunțe la fond de ten vara, deoarece încarcă tenul sau pur și simplu pentru că tenul bronzat are deja un aspect mai plăcut estetic. Indiferent dacă optăm pentru fond de ten, BB cream sau CC cream, este esențial să ne găsim nuanța perfectă.

„Pentru un ten bronzat, întotdeauna este importantă rutina de skincare, dimineața și seara. Foarte important este să nu ne expunem la soare în fiecare zi, o zi trebuie să facem pauză, deoarece soarele este destul de nociv. Trebuie să folosim factor de protecție, care să se regăsească și în fond de ten. Recomand fetelor BB cream sau un CC cream vara.”, a mărturisit specialistul în machiaj.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce ruj folosim atunci când suntem bronzate?

cum sa te machiezi cand esti bronzata
Cum să te machiezi când ești bronzată[Sursa foto: Freepik]

Rujul poate schimba total un machiaj simplu, în unul chiar demn de un eveniment important. Pe tenul bronzat putem aplica orice fel de nuanță de ruj, atâta timp cât se potrivește cu îmbrăcămintea și culoarea părului.

„Atunci când fetele sunt mai deschise la culoare, folosim un bronzer mai deschis. De obicei seara sunt indicate produsele mate, pentru că deja sunt mai stridente. Putem folosi și ruj fuxia, roșu, să scoatem în evidență bronzul, dar în general depinde de personalitatea fiecăreia, pentru că fiecare își aplică în funcție de cum se îmbracă, unde merge.În jurul ochiului putem folosi un bronzer cremos, care strălucește.”, a precizat makeup artistul.

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum să scapi de cearcăne. 3 produse care te pot ajuta și pe care le găsești la tine acasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies