Ti se intampla adesea ca ouale sa se sparga in momentul in care le fierbi?
Ti se intampla adesea ca ouale sa se sparga in momentul in care le fierbi? Ei bine, daca apelezi la aceste trucuri simple, ouale tale de Paste vor arata demential.
Cum să fierbi ouăle fără să crape! Iată care este secretul
1. Lasa ouale sa se incalzeasca
Cu doua-trei ore inainte de a fierbe ouale, scoate-le din frigider si lasa-le sa se incalzeasca pana ajung la temperatura camerei.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Cea mai BUNĂ REȚETĂ DE COZONAC pentru Paște: Cu asta mergi la sigur!
Citeste si: Cum se vopsesc corect ouăle de Paşte! Încearcă aceste trucuri incredibile!
Citeste si: Ce să pui în apa în care fierbi ouăle de Paște, ca să se curețe foarte repede și frumos
Citeste si: Cum se prepară prăjitura "Învierea Domnului". Se face de Paște, de peste 100 de ani
Citeste si: Prăjitura "Noaptea de Paște"! Un desert special de sărbătoare
2. Nu le pune in apa fierbinte
Multi fac gresala de a adauga ouale in apa fierbinte. Acest lucru va duce, inevitabil, la spargerea lor.
3. Fierbe ouale 10 minute
Daca vrei sa obtii oua tari, fierbe-le timp de 10 minute din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Nu fierbe ouale prea mult deoarece vor, fierte in exces, se vor crapa.