Cum sa fii mai productiva in viata si sa ai mai mult succes

Cum sa fii mai productiva in viata
Cum sa fii mai productiva in viata

Unii oameni par sa aiba talentul de a atrage tot ceea ce isi doresc. Te uiti la pozele lor de pe instagram si ii vezi cum afiseaza o viata absolut perfecta;

Unii oameni par sa aiba talentul de a atrage tot ceea ce isi doresc. Te uiti la pozele lor de pe instagram si ii vezi cum afiseaza o viata absolut perfecta; au cariera pe care si-o doresc, au familia la care si tu ai viasa, ies in oras cu prietenii si au parte de multe multe serate minunate. Dar de unde acest “talent” norocos? Tu in schimb, iti doresti si tu sa ai parte de o viata buna si, orice ai face, pare ca la tine lucrurile nu se aseaza chiar asa cu mar trebui.

Ai auzit vreodata de expresia “norocul ti-l faci cu mana ta”? ei bine, noi avem pentru tine cateva indrumari care sa te ajute sa intelegi ca norocul este mai degraba ceva ce construiesti decat ceva ce iti pica din cer. Iata cum:

E timpul sa iti schimbi mentalitatea

Primul aspect la care trebuie sa lucrezi este mentalitatea ta. Acele persoane pe care tu le urmaresti pe retelele de socializare, cand isi arata succesul, nu isi arata in realitate si efortul.

Doar pentru ca tu nu il vezi, asta nu inseamna ca nu exista. Cel mai probabil acele persoane muncesc din greu ca sa aiba viata pe care o au. Fii sincera cu tine si gandeste-te daca tu ai depus suficient efort in vederea realizarii dorintelor tale.

Cum sa fii mai productiva in viata
Cum sa fii mai productiva in viata[Sursa foto: PixaBay]

Vizualizeaza-ti obiectivul

Acum ca esti in mindsetul corect, e timpul sa faci un exercitiu de imaginatie si sa vizualizezi ceea ce iti doresti.

Asigura-te ca ceea ce iti doresti este si bun pentru tine pentru ca deseori ne gasim in situatia in care ne dorim ceva ce in realitate este rau. Practica mentala te ajuta sa iti vizualizezi viata cu tine in latura succesului. Fii cu ochii pe premiu si sincronicitatea va urma in viitorul apropiat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fa-ti simtita prezenta

Acum ca stii ceea ce iti doresti, este timpul sa te pui pe treaba. Oportunitatea nu iti apare pur si simplu la usa. Trebuie sa iesi afara sa o cauti. Pentru a obtine ceea ce iti doresti, trebuie sa vorbesti cu ceilalti despre ceea ce vrei si sa le demonstrezi ca esti capabila. Esti introvertita? Nu trebuie sa iti faci prea multe griji.

Te poti folosi de retelele de socializare pentru a crea conexiuni. Iti va fi mai usor sa comunici din spatele tastaturii.

Foloseste-ti intuitia

Esti mult prea rationala si gandesti mereu logic, desi poate ca ar trebui sa iti mai asculti si din sentimente. Uneori, intuitia te poate ajuta mai mult decat creierul. Oamenii “norocosi” sunt constienti de mediul care ii inconjoara si observa indicii in jur care ii pota juta sa faca cele mai bune alegeri.

Au incredere in presupunerile lor si profita imediat de orice oportunitate care li se iveste in cale.

Cum sa fii mai productiva in viata
Cum sa fii mai productiva in viata[Sursa foto: PixaBay]

Ai incredere in tine

Nu e cazul sa te minimizezi singura. Esti perfect capabila sa solutionezi probleme complexe si e timpul sa te increzi in propriile tale forte. Lasa deoparte convingerile limitative si reaminteste-ti ce ai: mult talent.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Risca

E timpul sa te impaci cu necunoscutul si sa risti acolo unde trebuie. Succesul nu apare in locuri de confort. Oamenii norocosi risca acolo unde altora le este frica. Si daca vei esua, vei invata foarte multe din experienta si, cand vei ajunge la a doua incercare, sansele de reusita vor fi maxime.

Citește și: 5 cristale care aduc noroc și abundență în viața ta. Cum să beneficiezi de proprietățile vindecătoare ale celor mai populare cristale, pentru a atrage prosperitatea și bunăstarea în viața ta

Citește și: Femeile care schimbă lumea: impactul și contribuțiile lor în diverse domenii ale societății



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies