5 cristale care aduc noroc și abundență în viața ta. Cum să beneficiezi de proprietățile vindecătoare ale celor mai populare cristale, pentru a atrage prosperitatea și bunăstarea în viața ta

5 cristale care aduc noroc și abundență în viața ta. Cum să beneficiezi de proprietățile vindecătoare ale celor mai populare cristale, pentru a atrage prosperitatea și bunăstarea în viața ta
5 cristale care aduc noroc și abundență în viața ta. Cum să beneficiezi de proprietățile vindecătoare ale celor mai populare cristale, pentru a atrage prosperitatea și bunăstarea în viața ta

Este bine știut că o mare varietate de cristale au puteri vindecătoare. Iată ce cristale îți pot purta noroc și abundență pe toate planurile!

Viața noastră este controlată de energia pe care decidem să o eliberăm. Cum universul este format din energii pozitive și negative, totul este rezumat la gândurile noastre. Gândurile noastre ne afectează foarte mult viața de zi cu zi, având puterea de a ne schimba starea de spirit foarte ușor. Procesul de gândire se îngreunează în momentul în care simțim stările de anxietate, de griji constante, stres, probleme care par nerezolvabile.

În astfel de momente în care simțim că viața noastră este sufocant de grea, apar cristalele de care ne putem ajuta. După cum mulți dintre noi știm, ele pot avea puteri vindecătoare, absorbind energia negativă din jur, înlocuind-o cu energie pozitivă, pură, care aduce noroc și bunăstare în viața noastră. Așadar, iată câteva tipuri de cristale care îți vor aduce noroc și abundență!

Citeste si: Cu ce se curăță paharele de cristal

Citeste si: 5 Lucruri impresionate despre diamante. Flăcările lumânărilor conțin particule de diamant

Cum poți să folosești cristalele pentru a avea noroc

Adepții acestei terapii cu cristale sunt de părere că ne putem reechilibra chakrele cu ajutorul lor, și totodată, putem vindeca boli fizice sau psihice. Aceste pietre prețioase sunt extrem de puternice când sunt purtate ca bijuterii, sau când sunt ținute în zonele rănite sau bolnave.

Unele persoane au mărturisit că le-a intrat în obișnuită să doarmă cu cristalele aproape de pat, sau sub pat deoarece îi ajută să aibă un somn liniștit.
Ele pot fi așezate în dreptul inimii, pentru echilibrarea emoțională sau pe frunte, pentru o claritate mentală mai bună. Pentru noroc pe plan financiar, este recomandat să fie amplasate într-o zonă bogată a casei, în portofel sau geantă. Poartă cu tine întotdeauna un cristal, pentru a te ajuta la decizii financiare, și pentru a amplifica energia de atragere a norocului bogăției.

Citeste si: Pe ce mână se pune inelul de logodnă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

5 cristale care aduc noroc și abundență în viața ta[Sursa foto: freepik]

Citeste si: 5 lucruri pe care nu este bine să le dăm împrumut. Mihai Voropchievici vorbește despre energiile la care renunțăm.

Cristale care aduc noroc și abundență în viața ta

Citrin

Piatra prețioasă de culoare galbenă, este cunoscuta și sun numele de “Piatra bogăției”, sau “Piatra comerciantului”. Are putere de atragere a prosperității încă de câteva secole, oamenii care practică Feng Shui-ul considerând că Citrin poate fi extrem de eficient în “perioada 8”, mai exact, anul 2004-2024. Dacă plănuiești să te dezvolți mai mult pe plan financiar, cristalul Citrin manifestează  să îți atingi obiectivele alese.

Pe lângă efectul miraculos pe care îl poate produce, aceasta are și un aspect desăvârșit, o brățară sau un colier putând fi purtat oriunde ai vrea să mergi. Un loc bun pentru păstrarea acestuia în locuințe este pe birouri, sau chiar în zona de bogăție de acasă. Așadar, Citrin este considerat un adevărat magnet care îți aduce mult noroc pe plan financiar, noroc în câștiguri și succes în afaceri.

Ametist Violet

Cristalul Ametist Violet este considerată ca fiind o piatră prețioasă a înțelepciunii, care poate aduce pacea interioară și un echilibru mult mai bun în viața ta. Pe lângă faptul că ne aduce un echilibru în viață, ea ne protejează sufletul și de energiile malefice. Totodată, te va ajuta să atragi câștiguri financiare, cu mai puține obstacole sau blocaje. Amplasarea lui este recomandată să fie într-o zonă bogată a casei. Ea este benefică pentru energizarea locului amplasării, sporind prosperitatea și bogăția.

5 cristale care aduc noroc și abundență în viața ta[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pirita

Această piatră prețioasă este cunoscută și sub numele de ,,aurul nebunilor'', deoarece are puterea de a atrage bogății. Pirita reprezintă un simbol al prosperității, care ajută în strângerea și economisirea banilor într-un mod mult mai înțelept. Așadar, ea asigură mai multă stabilitate economică pentru cei care o au asupra lor.

Ochiul de tigru

Piatra prețioasă Ochiul de tigru are această denumire datorită faptului că se asemănă foarte tare cu un ochi de tigru real, având nuanțe de galben și maro-roșcat. Aceasta are proprietăți vindecătoare, fiind un în același timp și un adevărat magnet al abundenței. Cu ajutorul cristalului vei fi mult mai inspirat în alegerea oportunităților care apar. Vei știi când este momentul să economisești bani, și când nu.

Jad

Cristalul Jad este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune pietre prețioase care manifestă oportunități pe plan financiar, cât și câștiguri. Oamenii obișnuiesc să îl poarte la anumite evenimente importante, cum ar fi un interviu important sau o întâlnire de afaceri pentru o colaborare, sau încheierea unei oferte. Această piatră poate crește în mod evident șansele de succes. În arta Feng Shui-ului, există simboluri norocoase precum elefanții, pixiu, și multe altele care sunt considerare a fi eficiente deoarece sunt făcute din Jad.
Unele persoane sunt de părere că aceste pietre prețioase pot stimula energia personală datorită dorinței de manifestare în viață, spre exemplu, norocul și abundența.

5 cristale care aduc noroc și abundență în viața ta[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

De ce se pune sare în colțurile casei. Care este semnificația acestui truc?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies