Cum să gătești o tartă delicioasă cu brânză și dovlecei! Avem cea mai bună rețetă.

Cum să gătești o tartă delicioasă cu brânză și dovlecei! Avem cea mai bună rețetă.
Cum să gătești o tartă delicioasă cu brânză și dovlecei! Avem cea mai bună rețetă.

Este sezonul dovlecilor și te gândești la modalități delicioase de a-i găti? Bineînțeles că poți opta întotdeauna pentru clasicul dovleac copt dar, dacă iți dorești să încerci o variantă nouă de gătit, avem pentru tine o rețetă delicioasă de tartă cu dovlecei și brânză.

Cum să gătești o tartă delicioasă cu brânză și dovlecei! Avem cea mai bună rețetă. Este sezonul dovlecilor și te gândești la modalități delicioase de a-i găti? Bineînțeles că poți opta întotdeauna pentru clasicul dovleac copt dar, dacă iți dorești să încerci o variantă nouă de gătit, avem pentru tine o rețetă delicioasă de tartă cu dovlecei și brânză.

Cum să gătești o tartă delicioasă cu brânză și dovlecei! Avem cea mai bună rețetă.
Cum să gătești o tartă delicioasă cu brânză și dovlecei! Avem cea mai bună rețetă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregăti tarta cu dovlecei și brânză

Ca să gătești aceasta rețetă, ai nevoie de 350 de grame de dovlecei mici, tăiați în felii pe lungime, un pachet de 500 de grame de foietaj congelat, 3 linguri de pesto din roșii uscate, 4 linguri cu felii de ardei bulgărești marinați neiuți, 50 de grame de brânză cheddar rasă, ulei de măsline și faină.

Citeste si: Rețetă plăcintă fragedă de mere ca la bunica. Se face foarte repede

Cum să gătești tarta cu dovlecei și brânză

Modalitatea de preparare este una foarte ușoară și timpul de pregătit este scurt. Pregătește cuptorul incălzindu-l la 220 de grade Celsius. Ia feliile de dovlecei și asează-le pe o tavă întinsă pentru copt, după ce le-ai uns cu ulei pe ambele părți și le-ai asezonat după gust.

Bagă dovleceii la cuptor timp de 5 minute, timp în care se vor rumeni ușor. Pregătește-ți blatul de lucru presărând puțină făină și întinde apoi aluatul decongelat. Taie marginile astfel încât aluatul să aibă în jur de 30 de centimetri pe 15 centimetri. Așează apoi aluatul pe o tavă de copt care a fost unsă în prealabil cu puțin ulei. Realizează apoi o margine groasă de 2 centimetri de jur împrejurul aluatului.
Unge marginea cu puțin ou bătut. Cu ajutorul unei furculițe înțeapă baza aluatului. După ce ai terminat, întinde pesto-ul de roșii peste aluat. Adaugă apoi feliile de dovlecei pe care să le aranjezi cu grija pe baza aluatului, apoi presară uniform ardeii marinați deasupra. În sfârșit, poți presăra brânză rasă peste restul ingredientelor. Pune tarta la cuptor și las-o la copt timp de aproximativ 20 de minute, până când capătă o culoare aurie.
Acum că este gata, porționează tarta în felii și servește-o cu o salată verde.        



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies