Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări

cum sa ii starnesti interesul unui barbat
Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări

În funcție de etapele unei relații, bărbații pot avea nevoie și de un anumit spațiu. Însă știați cum îi puteți stârni interesul, și în această etapă?

Aflați din rândurile următoare, cum îi puteți stârni interesul unui bărbat, astfel încât să continue să vă urmărească și să fie interesat de voi.

 

Cum sa ii starnesti interesul unui barbat pentru a te urmari

1. Concentrați-vă pe propria viață și fericire

Un prim aspect de luat în seamă, în momentul în care vă doriți să păstrați interesul unui bărbat, asupra voastră, constă în concentrarea pe care ar trebui să o aveți asupra propriei vieți, dar și fericirii.

În acest fel, îi veți oferi și spațiul de care are nevoie, iar dat fiind faptul că tu vei ajunge să fii mult mai mulțumită și împlinită cu propriile tale activități, vei radia și în jurul tău energie, care îl va atrage automat. Alege să îți dedici mai mult timp hobby-urilor pe care le ai, intereselor și creșterii personale, astfel încât să investești mai mult în propria persoană, ceea ce totodată, îi va arăta partenerului că ai o viață și dincolo de relația pe care o ai cu el.

Citește și: 8 semne care îți arată că ești pe locul doi într-o relație

Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

Citește și: 10 semne subtile și frumoase care îți arată că ești îndrăgostită nebunește

2. Păstrează-ți independența

Un alt aspect de luat în seamă în acest sens, constant și în păstrarea independenței tale.

În ciuda faptului că este normal să îți dorești să petreci timp cu partenerul de viață, este necesar totuși, canalele momente ale vieții, să îți menții și arăți independența pe care o ai, astfel încât să nu devii prea dependentă de prezența partenerului. În acest fel, tu îți vei canaliza energia pe propriile interese, iar în egală măsură, și el va face exact același lucru, la final, având o relație mult mai echilibrată, iar acesta va aprecia din ce în ce mai mult timpul pe care îl petrece cu tine.

Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

3. Nu fii prea disponibilă 

În ciuda faptului că atunci când vine vorba despre partenerul de viață, avem tendința să răspundem întotdeauna pozitiv, indiferent de întrebare sau cerere, atunci când ne dorim să păstrăm interesul acestuia, iar el își dorește totuși puțin spațiu, ar trebui să realizăm că nu trebuie ca nici noi să fim prea disponibile pentru acesta. Bineînțeles că este esențial să fii deschisă și receptivă, atunci când acesta își exprimă interesul față de tine, însă în același timp, este necesar să nu fii prea disponibilă, de fiecare dată

când are nevoie de tine. Astfel, vei reuși să menții un nivel sănătos de independență, și să nu renunți la tot ceea ce faceți e plăcere, pentru a fi la dispoziția sau oricând.

Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

4. Promovează-ți propria viață socială

Viața socială  este importantă, fie că vă aflați într-o relație sau nu. Cu toate acestea, în momentul în care vă aflați totuși într-o relație, automat majoritatea timpului tău, este petrecut în prezența partenerului.

Pentru a te asigura că îi oferi spațiul de care are nevoie partenerului, însă în același timp îți dorești să își păstreze și interesul față de tine, ar trebui să creezi relații semnificative cu prietenii tăi, dar și cu membrii familiei și să te implici mult mai des în activități sociale, care îți fac plăcere. Pe lângă faptul că acest lucru vă va permite să aveți o viață și în afara relației, cu siguranță partenerul va deveni și mai interesat de persoana ta.

sfaturi pentru cupluri
Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

5. Exersează ascultarea activă

Bineînțeles că întotdeauna ne dorim ca partenerul să ne asculte, de fiecare dată când avem ceva de spus. Cu toate acestea, în egală măsură, și acesta are nevoie de anumite momente în care să își spună oful, în fața noastră, și noi doar să îl ascultăm. Prin urmare, mai ales în momentul în care petreceți timp împreună, ar trebui să exersați ascultarea activă, astfel încât, în momentul în care vine momentul ca acesta să-și dorească un spațiu pentru el, să știți cum să îl oferiți. Astfel, acesta va aprecia și va observa un interes real pentru ceea ce a avut de spus, dat fiind faptul că veți ține și cont de dorințele sale. Conexiunea dintre voi va deveni automat mult mai profundă, și îi vei permite partenerului să se simtă mult mai auzit și înțeles.

Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

6. Fii încrezătoare și autentică

Pe lângă faptul că trebuie să îți păstrezi independența, indiferent că te afli într-o relație sau nu, același este cazul și atunci când vine vorba despre autenticitate și încrederea în sine. Trebuie să construiești încrederea în sine cu baze reale, dat fiind faptul că atât aceasta, cât și autenticitatea, sunt calități cu adevărat uimitoare, care pot captiva atenția partenerului. Indiferent de faptul că există imperfecțiuni la propria ta persoană, ar trebui să le îmbrățișezi și pe ele, exact așa cum faci și atunci când vine vorba despre calități. Persoana ta trebuie să emane încredere, atât prin interacțiunile tale, cât și prin aspectul tău.

Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

7. Permite-i să inițieze

Este cunoscut deja faptul că majoritatea femeilor au o atitudine organizatorică, dorind ca orice acțiune are loc, indiferent că este vorba despre o cină în relație, un eveniment sau orice altceva, acestea sa știe absolut tot ceea ce se va petrece, iar noi momente chiar să le inițieze. Cu toate acestea, ar trebui să existe și momente în relație în care oferim partenerului libertate, respectiv spațiu, un timp în care îi putem permite acestuia și să preia conducerea în ceea ce privește planificarea întâlnirilor și-a contactului cu noi. Este normal să îți exprimi interesul, însă în egală măsură este normal ca și el să își exprime interesul în acest fel, și să nu preiei întotdeauna un rol predominant în relație. Este necesar ca din când în când să îi ofere oportunitatea de a face el primul pas.

Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

8. Nu te grăbi în intimitate

În funcție de persoane, caz, relații și așa mai departe, pot exista momente în care să existe dorința de intimitate. Cu toate acestea, în ciuda faptului că intimitatea fizică reprezintă un aspect important în orice relație, este important totuși să existe și un timp și spațiu impus, pentru a merita și așteptarea. Nu trebuie să vă grăbiți în acest sens, pentru că acesta poate să fie aspectul care împiedică procesul de construire a unei conexiuni emoționale, dar și a respectului reciproc. Prin urmare, ar trebui să vă faceți timp să vă cunoașteți cât mai bine cu putință, prin diverse modalități, conversații semnificative, interese comune și așa mai departe.

Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

9. Mentine o atitudine pozitiva

Atitudinea pozitivă va aduce beneficii indiferent de caz. Astfel, în special în perioada în care ne dorim să oferim spațiul partenerului, ar trebui să ne menținem o atitudine pozitivă, pentru a continua și atracția din partea partenerului. Ar trebui să abordezi viața cu mai mult optimism și entuziasm, renunțând astfel la negativitate, dar și la îndoiala de sine care poate apărea odată cu trecerea timpului. Automat, astfel, vei începe să-i atragi și pe cei din jurul tău si să-i apreciezi mult mai mult.

Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

10. Fii de sprijin pentru obiectivele și ambițiile sale

Așa cum tu ai anumite obiective pe care îți dorești să le atingi în viață, așa și partenerul tău are. Astfel, este extrem de important să îi oferi sprijin, atunci când vine vorba și de ambițiile și obiectivele sale. Acest sprijin este extrem de importantă într-o relație, pentru că în egală măsură este și o modalitate de a arăta interesul pe care îl expui față de ceea ce își dorește să facă partenerul, dar îl vei și încuraja și sprijini pe întregul proces.

Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

11. Menține o aură misterioasă

Niciodată nu a stricat ca în general, dar în special într-o relație, să-ți păstrezi și acea aură misterioasă. În unele cazuri, însă în special în momentul în care partenerul tău are nevoie de ceva spațiu, acest mister poate deveni cu adevărat atrăgător. Întotdeauna este esențial să rămâi deschisă și autentică, însă în egală măsură, poți adăuga și un element de intrigă și imprevizibilitate, fără să dezvălui fiecare detaliu din viața ta, astfel încât să îl lași să descopere și el mai mult.

Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

12. Aveți propriile obiective și ambiții

Pe lângă faptul că îl vei susține pe el în ceea ce privește ambițiile și obiectivele sale, și tu trebuie să ai virgulã la rândul tãu, anumite ambiții și obiective. Pe lângă faptul că este un aspect extrem de împlinitor pentru propria persoană, vei deveni din ce în ce mai atractivă și pentru el, atunci când alegi să îți urmărești pasiunile și să lucrezi din greu pentru a îți îndeplini obiectivele și ambițiile. In plus, dacă obișnuiești să ai și un simț al scopului și al conducerii, cu siguranță vei deveni o inspirație pentru cei din jur. Prin urmare, se recomandă să îți faci timp pentru a îți alege obiectivele, dar și pentru a face un plan, astfel încât să te asiguri că le și atingi.

ce sa faci cand iti cere spatiu
Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

13. Exersează răbdarea

Chiar și răbdarea este extrem de importantă, iar în ciuda faptului că poate ai oferit deja acel spațiu partenerului, trebuie să ai și răbdare necesară, ca acesta să decidă când nu și-l mai dorește, pentru a reveni la sentimente mai bune. Pentru a te asigura că vei crea o conexiune profundă cu acesta virgula este nevoie de mult timp, iar dacă vei alege să grăbești acest proces, nu vei face nimic altceva decât să duci către neînțelegeri și concluzii fără sens. Odată ce vei avea mai multă răbdare, vei lăsa relația să se desfășoare în mod natural, fără să existe presiune din partea ta sau a lui, ci doar încredere și interes reciproc.

Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

14. Fii o bună ascultătoare

Pe lângă faptul că alegi să îi oferi sprijin, atunci când vine vorba despre ambițiile sale, ar trebui să devin și eu mai bună ascultătoare și să arăți interes real pentru gândurile, sentimentele și experiențele sale. În momentul în care acesta alege să îți împărtășească anumite bucurii sau provocări, ar trebui să empatizezi cu el și să-l asculți, oferindu-i astfel spațiu și pentru a se deschide, atât cât își dorește, ceea ce mai târziu, va aprofunda legătura dintre voi.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

15. Stabiliți și mențineți limite

În ciuda faptului că în unele relații, impunerea unor limite nu duce către o direcție prea bună, este necesar ca totuși să stabiliți și să mențineți anumite limite sănătoase, importante pentru orice relație. Pe lângă faptul că veți asigura bunăstarea emoțională, veți transmite și partenerului să vă prețuiască și să vă respecte mult mai mult, imediat după ce ai comunicat clar nevoile, dorințele și limitele tale.

cum sa te comporti in pauza in relatie
Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

16. Îmbrățișează-ți energia feminină

Apreciază îți mult mai mult energia feminină pe care o ai, aceasta devenind o modalitate destul de puternică atunci când vine vorba despre a îți atrage atenția din partea partenerului. În momentul în care îți vei îmbrățișa toate calitățile, dar și defectele, îl vei determina pe partener să se simtă motivați să facă un pas înainte și să îți prezinte interesul său, și în momentele în care alegi să fii vulnerabilă și să îți exprimi emoțiile în mod autentic.

Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

17. Fii încrezătoare în valoarea ta

Pe lângă faptul că ar trebui să ne acceptăm exact așa cum suntem, ar trebui să devenim mai încrezătoare și atunci când vine vorba despre propria valoare. Atât stima de sine, cât și încrederea în sine, sunt 2 calități care trebuie să existe neapărat, mai ales dacă vă doriți să păstrați interesul din partea partenerului. Încrederea de sine este incredibil de atrăgătoare, iar aceasta se poate construi prin a practica auto afirmarea legată de calități, puncte forte și realizări, dar și prin a evidenția iubirea de sine.

Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

18. Evitați supraanaliza și gândirea excesivă

Este cunoscut deja faptul că o gândire excesivă sau o analiză repetată, nu face nimic altceva decât să ne provoace un stres inutil. Prin urmare, atunci când ne dorim ca partenerul să-și păstreze interesul față de noi, chiar dacă suntem în perioada în care acesta are nevoie de ceva spațiu, prin a evita gândirea excesivă și-o analiză repetată, apelând la o abordare relaxată și ușoară. Luați în calcul că trebuie să vă bucurați mult mai mult de prezentul moment.

Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

19. Fii o provocare, nu un joc

Așa cum este important să vă păstrați o aură misterioasă, la fel de important este să vă păstrați și o atitudine provocatoare, însă nu sub formă de joc. În momentul în care îți vei crea partenerului un sentiment de provocare, fără să existe neînțelegeri sau manipulări, se va implica automat menținerea propriilor standarde, dar și așteptări. Niciodată nu ar trebui să te mulțumești cu mai puțin decât meriți, în special atunci când ești conștientă de acest lucru.

sfaturi relatii
Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]

20. Aveți încredere în proces, nu grăbiți procesul

In ciuda faptului că poate vă doriți ca lucrurile să se întâmple mult mai repede, iar această pauză de la spațiul personal al partenerului să se termine mai repede, ar trebui totuși să aveți încredere în proces și să nu îl grăbiți sub nici o formă. În tot acest timp, se va crea o conexiune mai puternică între voi, astfel încât veți putea permite ca lucrurile să se desfășoare în mod natural, fără să controlați situația într-un mod sau altul. Dacă bărbatul respectiv este cu adevărat interesat de voi, acesta va face pașii necesari pentru arăta interesul pe care îl are. În plus, trebuie reținut și faptul că relațiile au nevoie de timp pentru a crește și a se dezvolta așa cum este necesar, timp în care trebuie să aveți încredere că persoana respectivă este cea potrivită, și vă apreciază valoarea și face eforturi, astfel încât totuși să se îndrepte într-o direcție mai bună.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.

Cum să îi stârnești interesul unui bărbat pentru a te urmări[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

10 semne subtile și frumoase care îți arată că ești îndrăgostită nebunește

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies