Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!

Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!
Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!

Fiecare bărbat are anumite aspecte, ori trăsături de comportament care îi plac la o femeie, cât și care îi displac.

Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui! Fiecare bărbat are anumite aspecte, ori trăsături de comportament care îi plac la o femeie, cât și care îi displac. Dar, unele dintre acestea, sunt comune și specifice zodiei din care face parte. Dacă ți-ai propus să cucerești un bărbat și vrei să iți ușurezi munca, aruncă o privire peste trăsăturile acestuia, specifice zodiei.

Berbec

Berbecul adoră să muncească în a te cuceri.

Trebuie să gândească despre tine ca o ființă inabordabilă, inaccesibilă, greu de descifrat. Trebuie să vadă în tine o provocare. O joacă în care el trebuie să depună efort și, la final, să câștige.

Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!
Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui![Sursa foto: PixaBay]

Taur

Bărbatul taur este recunoscut pentru seriozitatea lui și pentru stabilitatea pe care o caută în viață. În tot ceea ce face, în carieră, dragoste și cu propria persoana, stabilitatea este ceea ce îl face să se simtă bine.

Dacă vrei să îl cucerești, discută cu el despre planurile tale și fă-l să înțeleagă de faptul că are și el un loc bine asigurat în viitorul tău.

Gemeni 

Bărbatul din zodia Gemeni este renumit pentru spontaneitatea lui și, dacă vrei să îl cucerești, trebuie să ții pasul cu cerințele acestuia. Fie că vorbim de o escapadă la mare, un city break propus pe neașteptate, sau chiar o cină romantică anunțată cu o oră înainte, dacă vrei să îl păstrezi în viață ta, trebuie să fii pe aceeași lungime de undă cu el.

Rac  

Bărbatul din zodia Rac, deși poate că nu arată, este un om sensibil și sentimental. Dacă vrei să îl cucerești, trebuie să îl încurajezi să se deschidă emoțional față de tine și să îi arați că poți face față laturii sale emoționale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Leu

Bărbatul Leu este recunoscut ca fiind una din cele mai puternice zodii. Adoră să fie lider, dar asta nu înseamnă că își dorește o femeie slabă lângă el. Dacă vrei să îl faci să se simtă atras de tine, inițiază discuții cu el în care îi dai de înțeles că ești o femeie independentă.

Fecioară

Bărbatul din zodia Fecioara adoră să dețină controlul, este omul care ajută alți oameni și acest aspect îl face extrem de fericit.

Dacă vrei să îl cucerești, povestește-i întâmplări în care și tu ai fost alături de alți oameni și ai ajutat. El va înțelege că se poate baza pe tine și că puteți forma o echipă solidă.

Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!
Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui![Sursa foto: PixaBay]

Balanță

Bărbatul din zodia Balanță are o personalitate extrem de fermecătoare și romantică. Nu se va implica total de la început și trebuie să muncești ca să îi încălzești inima.

Arată-i latura ta spontană și creativă și înarmează-te cu răbdare. Va veni și iubirea, dar în timp.

Scorpion  

Bărbatul din zodia Scorpion este o personalitate foarte puternică, adoră să conducă în relație și sinceritatea lui doare. Se deschide greu față de o persoană și, dacă dorești să ajungi la intimitate emoțională cu el, trebuie să îi arați aceeași sinceritate.

Săgetător

Bărbatul din zodia Săgetător este o fire foarte independentă. Dacă iți dorești să cucerești un bărbat din aceasta zodie, trebuie să ai grijă să nu îl sufoci, să îi lași loc liber pentru activitățile sale și să îl aștepți cuminte să vină la tine.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Capricorn

Bărbatul din zodia Capricorn este renumit pentru principiile sale solide, de la care nu se abate. Dacă vrei să îl cucerești, trebuie să îl asiguri că aveți principii similare și să îi demonstrezi în timp că puteți construi o viață în doi solidă.

Vărsător

Bărbatul din zodia Vărsător este renumit pentru inteligența lui și, dacă vrei să îl cucerești, trebuie să îi menții mintea antrenată prin discuții inteligente. Va găsi acest aspect extrem de atrăgător la tine și va fi mândru în fața societății că are o iubită deșteaptă.

Pești

Bărbatul din zodia Pești este un romantic incurabil. Este atras de persoane sensibile, pasionale și tandre. Dacă vrei să îl cucerești, arată-i gesturi tandre și pline de afecțiune.  

Citeste si: Trădare sau loialitate? La ce să te aștepți din partea lui, în funcție de zodie

Citeste si: Ce zodie are cea mai puternică personalitate? Iată clasamentul aici!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Gina Bradea, sfaturi în bucătărie! Care este diferența dintre gem și dulceață? „Dulceața este un produs de lux, pe care nu îl mâncăm zilnic. Are foarte mult zahăr, e bombă calorică.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies