Trădare sau loialitate? La ce să te aștepți din partea lui, în funcție de zodie

Trădare sau loialitate? La ce să te aștepți din partea lui, în funcție de zodie

Trădare sau loialitate? La ce să te aștepți din partea lui, în funcție de zodie

Zodia in care el este nascut iti spune foarte multe despre personalitatea lui. Vei avesa un indiciu daca este o fire loiala

Trădare sau loialitate? La ce să te aștepți din partea lui, în funcție de zodie. Zodia in care el este nascut iti spune foarte multe despre personalitatea lui. Vei avesa un indiciu daca este o fire loiala sau nu si care sunt situatiile in care ti-ar putea deveni infidel.

Berbec

Berbecul nu intra in categoria celor care inseala. Totusi, prin firea lui, acesta se plictiseste repede.

Loialitatea este importanta pentru el intr-o relatie insa, daca nu ai personalitatea potrivita pentru el, ca sa ii oferi multa distractie, acesta se va plictisi inevitabil. Si nu, nu inseamna neaparat ca te va insela, ci mai degraba ca va cauta sa condimenteze viata voastra. Cand intra intr-un implus, ideal ar fi sa nu il refuzi.

Trădare sau loialitate? La ce să te aștepți din partea lui, în funcție de zodie
Trădare sau loialitate? La ce să te aștepți din partea lui, în funcție de zodie[Sursa foto: PixaBay]

Taur

Taurul este una dintre cele mai sincere zodii.

Asta nu inseamna neaparat ca nu te va rani. Nu o va face insa prin inselat. Daca ceva nu ii convine, te va parasi si va cauta pe altcineva. El cauta mereu stabilitate in relatie si cam acesta este motivul principal pentru care ati putea ajunge la separare, daca nu ii oferi asta. Nu trebuie insa sa iti faci griji de tradare. Totul va fi transparent.

Gemeni

Gemenii sunt imprevizibili. Sunt firi extrem de sociale si cauta mereu sa construiasca relatii noi. Acestea pot fi atat profunde, cat si superficiale. Indiferent de situatie, Gemenii se razgandesc frecvent si nu ar fi exclus sa plece de la tine catre alta. Vei simti multa instabilitate langa un barbat din zodia Gemeni.

Rac

Racul este semnul zodiacal care iti va fi alaturi mereu.

Racul este cea mai loiala zodie din tot zodiacul. Acesta poate ajunge sa insele da. Dar o va face doar in cele mai crunte situatii, in care el efectiv nu mai vede niciun viitor langa tine si nefericirea si certurile predomina. O va face cautand un refugiu de la furtuna pe care tu i-o oferi. Nu vrei sa se intample asta? Ofera-i liniste si iti va fi mereu alaturi.

Leu

Leul deseori isi arata loialitatea prin dominatie. Leii sunt conducatorii haitei si acest aspect este valabil chiar si in relatiile amoroase. Intra intr-o relatie cu un Leu si lasa-l pe el sa te conduca. Te va duce pe culmile fericirii. Cat timp ii esti alaturi, te va respecta. Si daca tu te vei schimba, el tot nu va insela. Doar va pleca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fecioara

Barbatul din zodia Fecioara este o fire statornica si de incredere. Cand acesta promite ceva, stii bine ca se va tine de cuvant. Fecioara nu este cea mai spontana zodie insa cu siguranta este loiala. Daca ai nevoie de ceva, va face orice pentru a te ajuta. Utilitatea este felul in care Fecioara isi arata loialitatea.

Balanta

Nativul din zodia Balanta este o fire extrem de loiala cand vine vorba de prietenii.

Nu putem spune insa acelasi lucru despre relatii. Iti va oferi foarte multa instabilitate si inconsecventa. Balanta tinde sa se razgandeasca foarte des si acest lucru te va afecta. Sa nu mai vorbim de faptul ca ii place sa flirteze mult.

Scoprion

Scoprionul are cea mai putina loialitate dintre toti. Acesta cere incredere oarba din partea ta insa nu ofera acelasi lucru inapoi. In interpretarea lui, loialitatea inseamna sa primeasca si tie sa iti ascunda. Ar trebui sa eviti relatiile de lunga durata cu un scorpion si sa il pastrezi doar pentru distractie.

Sagetator

Sagetatorii sunt din fire loiali. Fac asta insa foarte tarziu, pentru ca se leaga de cineva foarte tarziu. Deseori nu se implica in relatii serioase, deoarece isi pretuieste foarte mult libertatea. Daca o va face insa, poti sa ai incredere in el.

Trădare sau loialitate? La ce să te aștepți din partea lui, în funcție de zodie
Trădare sau loialitate? La ce să te aștepți din partea lui, în funcție de zodie[Sursa foto: PixaBay]

Capricorn

Capricornul pretuieste loialitatea si stabilitatea. Este persoana potrivita pentru tine daca iti doresti ceva serios. Ii poate lua ceva timp pana va intra intr-o relatie, dar odata ce o va face, o va face pentru totdeauna.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Varsator

Nu este cel mai de incredere partener pe care il poti avea. Daca esti o fire sensibila, ar trebui mai degraba sa eviti relatiile cu Varsatori, asta daca nu vrei sa fii ranita. Este genul de iubit care ar putea renunța în ultima secundă la rezervarea pe care ați făcut-o la film sau, mai grav, să renunțe dintr-o dată la relație pentru că i se pare că nu mai are libertate.

Pesti

Pestii au intentii bune si isi petrec zilele visand cu ochii deschisi. Cand vine vorba de practica insa nu sunt neaparat tot ceea ce iti doresti. Acestia suna bine in teorie insa deseori dezamagesc. Si cand o vor face, vor simti regret.

Citeste si: Motivul pentru care o să te părăsească, în funcție de zodia lui

Citeste si: Cele mai egoiste 5 zodii. Sigur ai si tu una in viata ta

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Gina Bradea, sfaturi în bucătărie! Care este diferența dintre gem și dulceață? „Dulceața este un produs de lux, pe care nu îl mâncăm zilnic. Are foarte mult zahăr, e bombă calorică.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies