Cum să îl faci să îți mănânce din palmă, în funcție de zodia lui!

Cum să îl faci să îți mănânce din palmă, în funcție de zodia lui!

Cum să îl faci să îți mănânce din palmă, în funcție de zodia lui!

Vrei sa iti aduci barbatul de langa tine in punctul in care nu poate trai fara tine?

Cum să îl faci să îți mănânce din palmă, în funcție de zodia lui! Vrei sa iti aduci barbatul de langa tine in punctul in care nu poate trai fara tine? Iti aratam noi cateva trucuri de cum sa reusesti acest lucru.

Berbec

Daca vrei ca barbatul Berbec sa fie topit dupa tine, trebuie sa fii o fire foarte salbatica, sa fii mereu in miscare, pentru ca Berbecii adora actiunea.

Cu un Berbec trebuie sa incerci mereu lucruri noi si sa ramai pozitiva.

Cum să îl faci să îți mănânce din palmă, în funcție de zodia lui!
Cum să îl faci să îți mănânce din palmă, în funcție de zodia lui![Sursa foto: PixaBay]

Taur

Barbatii din zodia Taur adora femeile timide. Sunt considerate extrem de atragatoare. Daca vrei sa il cuceresti pe barbatul din zodia Taur, arata-te un pic vulnerabila in fata lui. Va adora acest aspect.

Gemeni

Barbatii din zodia Gemeni adora femeile ambitioase care nu se multumesc niciodata cu putin.

Din perspectiva relatiilor amoroase dovedeste ca astepti de la el dragoste absoluta si fix asta trebuie sa primesti de la ei.

Rac

Daca vrei sa faci un barbat din zodia Rac sa se indragosteasca de tine, trebuie sa ii arati ca el este cel mai important om din viata ta si ca vezi in el cel mai bun prieten. Arata-i ca ii esti alaturi in momentele grele si te va iubi pe vecie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Leu

Dacă vrei cu adevărat să-l faci să-ți mănânce din palmă, va trebui să faci ceva eforturi pentru asta. Barbatul nativ in zodia Leu vrea sa se intalneasca cu fete care sunt excelente in ceea ce fac. Daca vrei sa fie înnebunit dupa tine, trebuie sa fii cea mai bună versiune a ta.

Fecioara

Daca vrei ca bărbatul din zodia Fecioara sa fie înnebunit după tine, trebuie doar sa fii o persoana buna, cuminte, cinstita si onesta. Acestea sunt femeile care reușesc sa tina pe termen lung un barbat Fecioara langa ele.

Cum să îl faci să îți mănânce din palmă, în funcție de zodia lui!
Cum să îl faci să îți mănânce din palmă, în funcție de zodia lui![Sursa foto: PixaBay]

Balanta

Barbatii din zodia Balanta adora femeile puternice care sunt capabile sa aiba grija de ei.

Trebuie sa ii arati ca esti independenta si te va adora.

Scorpion

Pentru barbatii din zodia Scorpion lucrurile mici sunt cele care conteaza. Gesturile frumoase si mici facute zilnic il vor innebuni pe Scorpion.

Sagetator

Ca sa faci un Săgetător sa se îndrăgostească de tine, trebuie sa fii tu insuti, fara pretentii, fara drame si fara minciuni. Pentru ca Săgetătorii nu se pot îndrăgosti decat de cineva care este sincer si adevarat.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Capricorn

Daca vrei ca un nativ din zodia Capricorn sa se îndrăgostească de tine, trebuie sa ii arați ca esti recunoscătoare pentru lucrurile frumoase pe care le face pentru tine.

Arata-i cat de mult apreciezi efortul lui si te va iubi.

Vărsător

Barbatii din zodia Varsator sunt innebuniti dupa femeile care ii sustin in cariera si ii sprijina in deciziile de afaceri pe care le iau. Acestia muncesc mult ca sa ajuunga sus si vor ca partenera lor de viata sa stie asta.

Pesti

Barbatii din zodia Pesti se indragostesc de femeile care isi arata interesul pentru familia lor. Sunt foarte tradiționaliști si iubesc ideea ca partenera sa aiba o relatie buna cu parintii si fratii.

Citeste si: Zodiile și culorile. Ce culoare se potrivește fiecărei zodii

Citeste si: Horoscopul săptămânal 20- 26 iunie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie are discuţii aprinse cu cei dragi!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Gina Bradea, sfaturi în bucătărie! Care este diferența dintre gem și dulceață? „Dulceața este un produs de lux, pe care nu îl mâncăm zilnic. Are foarte mult zahăr, e bombă calorică.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies