Horoscopul săptămânal 20 - 26 iunie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie are discuţii aprinse cu cei dragi!

horoscop saptamana 20 26 iunie 2022
Horoscopul săptămânal 20 - 26 iunie 2022

Consultă horoscopul săptămânal 20 - 26 iunie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unei zodii încep o nouă relaţie de cuplu!

Horoscopul săptămânal 20- 26 iunie 2022 oferă câteva descrieri generale.

Conjunctura astrală oferă pentru mulți nativi mai multe flirturi. Multe persoane vor comunica mult mai bine ca în trecut.

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 20- 26 iunie 2022 – Berbec

Veți putea dezvolta o legătură mai profundă cu partenerul de viaţă. Este o săptămână când aceşti nativi vor fi mult mai echilibrați şi prietenoși. Sunt focusati pe ei înșiși şi așteaptă să vină veștile bune. 

Organizați-vă programul zilnic cu mai multă atenție, privind activitățile de birou. Evitați să vă complicați și gândiți-vă mai mult la viitorul apropiat. Multe persoane fac multe drumuri scurte şi au nevoie de înțelegere.

Citeste si: Horoscopul săptămânii 20-26 iunie 2022

Horoscopul săptămânal 20 - 26 iunie 2022

Horoscop  săptămânal 20- 26 iunie 2022 -Zodia Taur

Este timpul să-ţi faci planuri adevărate pentru viitor. Unii nativi ai zodiei Taur pot avea perioade în care sunt deschişi către comunicare şi doresc să afle mai multe informații în privința sarcinilor de la locul de muncă.

Nu-ți pierde răbdarea,  chiar dacă nu lucrezi cu ceea ce îți place. Descoperiți-vă mai mult, încărcând şi o altă abordare a lucrurilor. Multe persoane ale acestei zodii vor face mulți bani.

Horoscop săptămânal 20- 26 iunie 2022 -Zodia Gemeni

Relația ta de cuplu nu traversează cea mai bună perioadă. Continuați să oferiți momente tandre partenerului de viață pentru a putea trece peste acest impas.

Amintește-ți mereu ce te-a adus împreună şi de unde aţi pornit. Mulţi nativi ai zodiei vor simţi nevoia de a avea un suflu nou pe plan profesional. Îşi vor dori să se reinventeze şi să aibă posibilitatea de câştiga mai mulţi bani.

Horoscop săptămânal 20- 26 iunie 2022 -Zodia Rac

Fii matur și responsabil în tot ceea ce vrei să faci.

Fii mai flexibil şi nu-ţi pune bariere. Este posibil să suferi pierderi la nivel financiar, abia atunci îți vei da seama de importanța de a face economii. Mulţi nativi ai zodiei Rac au nevoie de odihnă, pentru că se pot simţi deseori lipsiţi de energie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Este posibil să aveți unele probleme de sănătate şi să vizitați un medic.

Nativii zodiei Rac au nevoie de o vacanță.

Horoscopul săptămânal 20 - 26 iunie 2022

Horoscopul săptămânal 20- 26 iunie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop  săptămânal 20- 26 iunie 2022 -Zodia Leu

Un moment bun pentru a cunoaște oameni noi și a-ți face noi prietenii. Bucurați-vă de momentele pe care le aveţi alături de familie.

Nativii zodiei Leu simt nevoia de a socializa mai mult şi să fie înconjurați de prieteni. La locul de muncă vor să îşi găsească locul şi mulţi vor căuta şi ceva nou. Trebuie să găsească o soluţie de câştiga bani mai mulţi.

Horoscop săptămânal 20- 26 iunie 2022 -Zodia Fecioară

Săptămâna aceasta va fi importantă, deoarece vei putea defini unele lucruri care nu erau clare în mintea și inima ta.

Investește în afaceri solide și oportunități concrete de a câștiga bani. Mulți nativi ai zodiei Fecioară vor avea succes în plan profesional. Colaborările sunt importante pentru că pot da startul unor proiecte noi. 

Moderează-ți impulsurile de furie, pentru că poți risca să pierzi tot ceea ce ai realizat până acum.

Horoscopul săptămânal 20 - 26 iunie 2022

Horoscop săptămânal 20- 26 iunie 2022 -Zodia Balanță

Încearcă să fii empatic față de partenerul tău de viață, mai ales dacă traversează o perioadă grea.

Colaborarea la locul de muncă, poate fi foarte importantă pentru multi nativi. Lucrul în echipă ar trebui să aibă ca rezultat un progres bun și rezultate interesante. Nativii zodiei Balantă vor face multe călătorii şi se exprimă cu ușurință în faţa superiorilor. Este timpul să vă concentrați pe planul profesional. Reevaluați obiceiurile proaste pe care le aveţi şi încercaţi să vă detaşaţi de ele.  

Horoscop săptămânal 20- 26 iunie 2022 -Zodia Scorpion

Va trebui să adoptați o nouă strategie la locul de muncă. Fii mai atent cu anumite lucruri care sunt legate sarcinile de lucru. Problemele legate de locul de muncă ar trebui să se îmbunătățească mult, în zilele următoare. Nativii zodiei Scorpion vor avea o dorință de a face bani şi din alte surse, decât locul de muncă. Multe persoane vor cheltui mulți bani fără rost.

Horoscop săptămânal 20- 26 iunie 2022 -Zodia Săgetător

Concentrează-te pe ceea ce vrei să faci în această perioadă. Dacă nu există sprijin din partea partenerului de viaţă, este timpul să vă regândiți dacă această relație mai merită s-o aveţi. Multe persoane se gândesc la relațiile de cuplu. Nativii zodiei Săgetător au nevoie de bani şi se gândesc la împrumuturi. Sunt deschiși să colaboreze cu prieteni sau oameni care îi pot ajuta să sporească veniturile.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Situația lor economică evoluează benefic, doar dacă sunt atenți la ceea ce semnează. 

Citeste si: Ce înseamnă dacă ai ascendentul în Scorpion

horoscop saptamana viitoare
Horoscopul săptămânal 20 - 26 iunie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 20- 26 iunie 2022 -Zodia Capricorn

Această săptămână promite multe lucruri bune pentru nativii zodiei Capricorn. Luptați pentru ceea ce este al vostru. Evitați intrigile de la locul de muncă. Mulţi nativi ai zodiei Capricorn vor dori să facă analize, mai ales dacă nu se simt foarte bine sau le-au amânat de mult timp. Odihna este cheia succesului, în cazul lor pentru această săptămână.

Horoscop săptămânal 20- 26 iunie 2022 -Zodia Vărsător

Fii direct și nu acceptă să fii mereu pe locul doi. O relație care începe prost nu se poate termina altfel, aşa că ţine cont de sfaturile prietenilor. Vărsătorii se gândesc la copii şi familie.

Profită de această șansă, mai ales dacă schimbi locul de muncă. Mulți nativi vor petrece momente frumoase cu partenerul de viaţă şi vor socializa mult.

Citeste si: 3 zodii ale căror relații de iubire se vor îmbunătăți în luna iulie

Horoscop săptămânal 20- 26 iunie 2022 -Zodia Pești

Moment favorabil pentru o excursie sau chiar o vacanță. Nu vă concentrați pe lucruri nesemnificative. Nativii zodiei Peşti pot avea unele discuții aprinse cu cei dragi. Încercați să aveţi mai multă înțelegere, mai ales dacă nu găsiţi un numitor comun. Multe persoane vor avea ocazia de a cunoaște pe cineva şi pot lega o prietenie în plan amoros.

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.

             



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cele mai bogate zodii în 2022. Ele dau lovitura în afaceri

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies