Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului. ,,Mulți oameni nici nu visează”

Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului
Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului

Când vine vorba de numerologie, numărul destinului este esența simbolică a datei de naștere a unei persoane și se calculează pornind de la data nașterii.

Numărul destinului dezvăluie însușirile și personalitatea omului, pe care le va avea toată viață, iar pe lângă aceste aspecte, va arăta și cum va evolua fiecare persoană în timpul vieții.

Citeste si: Cum convingem copiii să ducă la bun sfârșit o sarcină. „Ia-l în glumă, fă-l să conștientizeze!”

Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului
Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului[Sursa foto: PixaBay]

Ce a declarat numerologul Corina Stratulat

Corina Stratulat, numerolog, a vorbit, în cadrul unei emisiuni TV, despre cifra destinului și a spus că mulți oameni nici nu visează și nici nu știu ce își doresc, iar acest lucru este destul de greu, având în vedere că suntem prinși în tot felul de responsabilități.

,,Mulți oameni nici nu visează Și nici nu mai știu ce își doresc Și este destul de greu când suntem prinși în tot felul de responsabilități, parcă Uităm de drumul nostru și de ceea ce ne dorim Și asta are legătură cu destinul.

Să știi că destinul sau visul nostru Ar veni prin tot ce facem în fiecare zi, tot ce gândim si tot ce simțim si spunem. Este destul de greu sa controlam ce gândim, ce spunem”, a spus numerologul.

Ea a mai spus că luam cifra destinului, care se calculează din data noastră de naștere, iar de la unu la nouă vor fi toate cifrele de destin, pentru că fiecare persoană are această cifră, care este ca un ghid, nu spune fiecăruia în parte, dar ne putem ghida.

„Luăm cifra destinului pe care o calculăm din data noastră de naștere. De la unu la nouă vom avea toate cifrele de destin, fiecare persoana are aceasta cifra, care este un ghid, nu ne spune exact fiecăruia, dar ne putem ghida. Este foarte important sa nu uitam, ca totul, cumva depinde noi. Sigur ca sunt foarte multe predispoziții, foarte multe tendințe pe care le avem si ne naștem cu anumite aspecte care țin de karma, un subiect destul de delicat, dar depinde de noi cum ne construim viata, chiar daca nu conștient”, a

spus numerologul.

Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului
Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Semnificația semnelor din naștere. Cum le descifrezi în funcție de zonă

Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului

Dacă cifra destinului arată unu este important să preluați conducerea în viața asta și să fiți independenți și atunci, chiar astăzi, ar trebui să faceți ceva din propria inițiativa.

Poate sa învățați sa conduceți, deoarece sunt multe persoane care nu au curaj sa se urce la volanul unei mașini.

Pentru persoanele care au cifra destinului doi este foarte important să-și exprime emoțiile, sentimentele. Ar fi bine pentru astăzi să sune o persoană cu care ne-am certat.

La cifra destinului trei mereu este important sa ne dezvoltam, sa avem diversitate, sa ne informam. Poate o mămica, cu cifra destinului 3, este important sa studieze si in alte domenii.

La patru, este fără dezorganizare, daca vorbim despre viata de familie, acolo sunt mereu lucruri de organizat si de pus in ordine, dar este important sa ne preocupam si de sănătatea corpului

Cinci trebuie sa accepte schimbarea, sa inițieze schimbarea si sa creeze un mediu interesant pentru toată lumea, asa ca eu as recomanda chiar sa chemam mai des prietenii in vizita, sa facem o mica petrecere, sa mai socializam.

Sase este cel pragmatic, care trebuie sa tina bugetul sub control ai as sugera de făcut acest buget pentru toată familia. Sase trebuie sa isi asume aceasta responsabilitate cu bucurie, sa calculeze, ce intra, ce iese, dar sa se asigure ca sunt bani in casa”

Șapte tinde mult sa observe lucrurile, sa le analizeze si e nevoia de asta si l-ar ajuta foarte mult, pentru a-si găsi liniștea interioara o forma de meditație, sau acel timp de stat in liniște, poate in rugăciune, sau mai ales in natura”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Opt are mare nevoie sa fie recunoscut în lume, sa fie cineva in viata asta, să știi ca acesta este visul suprem pentru un om

Noua poate sa își ajute un prieten astăzi, măcar cu un sfat. Trebuie sa se ducă catre un spectacol, către un teatru, către o opera.

Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului
Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Dezvăluiri emoționante făcute de Rona Hartner, la “În oglindă”, pe theXclusive!

 

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

5 lucruri pe care nu este bine să le dăm împrumut. Mihai Voropchievici vorbește despre energiile la care renunțăm

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies