Cum să iubești pe cineva: 7 pași pentru a construi o relație puternică

relatie puternica
Cum să iubești pe cineva

Dragostea apare atunci când te aștepți mai puțin. Însă știați cum puteți avea o relație puternică?

Aflat din rândurile următoare care sunt pașii de care puteți ține cont, atunci când vă doriți să aveți o relație cât mai puternică cu partenerul.

 

Cum iubești pe cineva?

1. Învață să te iubești pe tine însuți

Învățarea de a te iubi pe tine însuți este unul dintre lucrurile cele mai importante pe care le poți face dacă doriți să aveți o relație care este sănătoasă și fericită.

Îți va fi dificil să faci asta pentru alții dacă nu te iubești și nu te respecți pe tine însuți. Îngrijește-ți nevoile și învață despre tine. Va fi mult mai ușor să dezvoltați o relație sănătoasă și puternică cu altcineva odată ce puteți face acest lucru. Înainte de a invita pe altcineva în orice sferă a vieții tale, asigurați-vă că fiecare sferă este completă și fericită.

2. Acceptați-vă diferențele

De asemenea, modul în care oamenii sunt îndrăgostiți de alți oameni este unic. Acesta este motivul pentru care relațiile sunt unice. A învăța să iubești pe cineva înseamnă să-l iei în considerare exact cum este. Este important să rețineți că nu încerci să schimbi cine ești; în schimb, încerci să o înțelegi și să o apreciezi. Sunteți pe calea către o relație durabilă bazată pe iubire dacă puteți face asta.

Ar trebui să vă concentrați pe lucrurile care vă fac partenerul unic și special. A accepta pe cineva înseamnă să fii sincer cu tine însuți cu privire la lucrurile pe care nu le poți schimba într-o relație.

Citește și: Discută despre aceste lucruri înainte să te căsătorești! Subiecte importante pe care trebuie să le abordezi într-o relație

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

semne ale unei relatii puternice
Cum să iubești pe cineva[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit

3. Sărbătorește timpul împreună

Sărbătorește timpul petrecut împreună cu cineva pentru a învăța cum să-l iubești. Dragostea poate fi exprimată prin gesturi frumoase, cum ar fi pregătirea unei mese, organizarea unui picnic sau o călătorie romantică împreună. Lucrurile cele mai mici pot fi adesea cele mai importante.

Încercați să vă întâlniți în mod regulat. Chiar dacă sunt doar excursii de o zi, planificați escapade de weekend și vacanțe memorabile. Sărbătorirea timpului petrecut împreună vă permite să știți că sunteți încă o parte importantă a vieții celuilalt și menține scânteia vieții.

4.Apreciază-i pentru cine sunt

Atunci când descoperi cum să iubești pe cineva, îți vei aminti să-l apreciezi pentru ceea ce este.

Adesea uităm să fim recunoscători pentru cine sunt ei acum. A le spune frecvent ceea ce îți place la ei este un mijloc de a face acest lucru. Făcând timp pentru a ne exprima recunoștința partenerilor noștri ne ajută să ne reamintim de toate motivele pentru care ne-am îndrăgostit de ei în primul rând. În plus, îi ajută să se simtă apreciați și iubiți, ceea ce este esențial pentru o relație sănătoasă.

evita relatiile toxice
Cum să iubești pe cineva[Sursa foto: freepik]

Citește și: Primele imagini de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cine au fost vedetele invitate la marele eveniment| VIDEO- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

5. Dați-vă spațiu reciproc

Este ușor să vrei să petreci fiecare minut cu noua ta iubită. Vă iubiți unul pe celălalt și doriți să le împărtășiți tot ce aveți. Dar într-o relație, trebuie să lăsați loc pentru mai mult. Acest lucru nu înseamnă că nu vă iubiți, ci doar că amândoi aveți nevoie de timp pentru a vă ocupa de propriile interese și hobby-uri. Relațiile sunt mai puternice atunci când vă permiteți unul altuia să aveți propria viață în afara relației.

6. Luați-o ușor pentru o vreme

Este ușor să fii prins în entuziasm la prima întâlnire. Poate doriți să petreceți fiecare moment cu această nouă persoană și să fiți într-o relație în toată regula înainte să vă dați seama. Este important să ne amintim că relațiile necesită timp pentru a crește. Probleme mai târziu, cum ar fi așteptările necorespunzătoare sau senzația de sufocare, pot apărea adesea atunci când te concentrezi prea mult pe lucruri. Vă puteți cunoaște mai bine și vă puteți asigura că acest lucru este ceea ce doriți. În plus, va îmbunătăți întreaga experiență! În consecință, încearcă să-ți iei timp pentru a te bucura de timpul petrecut în primele etape ale relației tale, mai degrabă decât să te grăbești cu lucrurile.

cum sa ai o relatie puternica
Cum să iubești pe cineva[Sursa foto: freepik]

7. Fiți apropiați unul de celălalt

Expresia fizică a dragostei pentru partenerul tău este unul dintre cele mai bune moduri de a construi o relație solidă cu el. Acest lucru nu înseamnă neapărat intimitate, dar lucruri simple, cum ar fi îmbrățișarea, ținerea de mână sau pur și simplu stând lângă celălalt, pot construi o legătură emoțională mai puternică. În plus, atingerea poate fi o modalitate de a comunica fără cuvinte, mai ales atunci când un partener se simte stresat sau copleșit. Împărtășirea emoțiilor și gândurilor cu partenerul tău este o altă parte importantă a unui cuplu puternic, pe lângă atingerea fizică.

cum sa construiesti o relatie puternica
Cum să iubești pe cineva[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Povestea dureroasă a regretatului actor Sebastian Papaiani! A fost martor la moartea fraților săi și trădat de propriul fiu

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies