Cum să miroși bine pe întreaga durată a zilei

Cum să miroși bine pe întreaga durată a zilei
Cum să miroși bine pe întreaga durată a zilei

Parfumul poate persista mai mult și dacă țineți cont de anumite trucuri. Însă știați care sunt acestea?

Aflați din rândurile următoare care sunt trucurile pe care le puteți utiliza în fiecare zi, astfel încât să mirosiți bine, pe întreaga durată a zilei.

Utilizarea strategică a parfumului

Cum să miroși bine pe întreaga durată a zilei[Sursa foto: freepik]

1. Alege parfumul potrivit

Găsiți-vă parfumul- Selectați un parfum care se potrivește cu chimia corpului și stilul vostru.

Pentru zi, aromele mai ușoare, cum ar fi citricele sau florile, sunt ideale; pe de altă parte, aromele lemnoase sau moscate sunt ideale pentru seară.

Experimentați înainte de a cumpăra- Testează întotdeauna un parfum pe piele și lasă-l să stea câteva ore pentru a vedea cum funcționează. Acest lucru se datorează faptului că parfumurile se pot schimba pe măsură ce uleiurile naturale ale pielii tale reacționează cu ele.

Citește și: Ce îți trebuie pentru un machiaj de zi cu zi. Produsele esențiale care nu trebuie să-ți lipsească din trusa de beauty

cum faci ca parfumul sa persiste
Cum să miroși bine pe întreaga durată a zilei[Sursa foto: freepik]

Citește și: Trendurile verii 2024. Ce haine și accesorii se poartă

2. Aplicarea parfumului pentru un miros mai îndelungat

Puncte de puls- Aplicați parfum în zonele corpului care sunt mai reci, cum ar fi gâtul, spatele urechilor, încheieturile și interiorul coatelor.

Când căldura este folosită, parfumul este difuzat pe tot parcursul zilei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nu atingeți- Lăsați parfumul să se așeze în mod natural după pulverizare. Frecarea acestuia are potențialul de a descompune moleculele, reducând astfel mirosul.

Stratificarea parfumurilor- Pentru a vă menține viața mai lungă, aplicați loțiuni sau uleiuri de corp cu parfum asemănător parfumului vostru.

Acest lucru îmbunătățește aroma și prelungește durata acesteia.

cum sa mirosi mai bine
Cum să miroși bine pe întreaga durată a zilei[Sursa foto: freepik]

3. Reîmprospătarea parfumului

Puteți purta o variantă de călătorie- Dacă ai nevoie de o împrospătare în timpul zilei sau dacă ieși după muncă, păstrează un rollerball parfumat sau o sticlă mică cu parfumul tău preferat în geantă pentru retușuri rapide.

Șervețele de corp parfumate- Pentru o reîmprospătare rapidă, puteți încerca să folosiți șervețele parfumate pentru corp; acestea pot ajuta și la eliminarea bacteriilor și transpirației din mers.

Cum să miroși bine pe întreaga durată a zilei[Sursa foto: freepik]

Sfaturi suplimentare pentru prospețime pe tot parcursul zilei

1. Hidratarea

A fi hidratat  poate ajuta organismul să se detoxifice în mod natural și poate reduce mirosul corporal. Încercați să beți cel puțin opt pahare de apă pe zi pentru a vă menține sistemul spălat să funcționeze bine și pentru a economisi bani.

2. Considerații legate de dietă

Urmărește ce mănânci- Alimente precum ceapa, usturoiul și mirodeniile puternice au capacitatea de a trece prin pori și de a modifica parfumul corpului. Deși nu trebuie să le evitați complet, poate fi rezonabil să le evitați înainte de întâlniri sau evenimente sociale importante.

Includeți fructe proaspete și verdeață- O dietă care conține o cantitate mare de fructe și legume poate avea un efect pozitiv asupra aromei tale naturale.

Legumele verzi cu frunze sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a purifica sângele și de a reduce mirosul corporal.

Citește și: Se schimbă vremea în România. În ce județe din țară sunt așteptate averse torențiale și vijelii- kanald.ro

Citește și: De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...- stirilekanald.ro

Cum să miroși bine pe întreaga durată a zilei[Sursa foto: freepik]

3. Reîmprospătarea din mers

Transportați obiecte esențiale- Păstrați o sticlă mică de parfum sau spray pentru corp, mentă pentru respirație și un deodorant de călătorie într-o pungă mică.

Dezinfectant de mâini parfumat- Utilizarea unui dezinfectant de mâini ușor parfumat vă poate menține mâinile fără germeni și vă poate oferi o aromă plăcută pielii.

4. Ține cont de nivelurile de stres

Stresul poate provoca transpirație și o anumită aromă corporală. Vă puteți menține calmul și să reduceți cantitatea de transpirație prin practici de gestionare a stresului, cum ar fi meditația, exercițiile de respirație profundă sau exercițiile fizice frecvente.

cum sa mirosi bine pe intreaga durata a zilei
Cum să miroși bine pe întreaga durată a zilei[Sursa foto: freepik]

5. Îngrijire regulată

Păstrați unghiile curate și tăiate- Unghiile murdare pot adăposti bacterii care provoacă mirosul neplăcut al mâinilor. Această problemă poate fi prevenită prin curățarea și tăierea regulată.

Menținerea părului curat- Părul poate absorbi parfumurile din corpul tău și din mediul înconjurător. Este posibil să obțineți un parfum proaspăt dacă vă spălați părul frecvent sau folosiți șamponul uscat.

Cum să miroși bine pe întreaga durată a zilei[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Beneficiile uimitoare ale glicerinei pentru tenul gras

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Doi polițiști au murit după ce mașina lor s-a rupt în două într-un teribil accident. Colega lor se zbate între viață și moarte

Cum a reușit Ana Morodan să își găsească un anumit scop în viață? Vedeta a trecut prin momente dificile „Au fost niște ani grei pentru mine.”

Vești bune pentru români. Statul oferă cel puțin 1.000 de lei. Cine sunt beneficiarii: „Virăm banii în cont în luna octombrie”

De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...


Cookies