Cum sa pregatesti la cuptor cartofi dulci cu parmezan. Afla reteta delicioasa chiar aici!

Cum sa pregatesti la cuptor cartofi dulci cu parmezan. Afla reteta delicioasa chiar aici!
Cum sa pregatesti la cuptor cartofi dulci cu parmezan. Afla reteta delicioasa chiar aici!

Stiai despre cartofii dulci ca sunt originari din America Centrala? Acestia devin tot mai populari si in bucataria romaneasca.

Cum sa pregatesti la cuptor cartofi dulci cu parmezan. Afla reteta delicioasa chiar aici! Stiai despre cartofii dulci ca sunt originari din America Centrala? Acestia devin tot mai populari si in bucataria romaneasca. Si motivele pentru care romanii ii consuma tot mai mult sunt cat se poate de simple: cartofii sunt foarte sanatosi, sunt extrem de gustosi si sunt si usor de preparat.

Cum sa pregatesti la cuptor cartofi dulci cu parmezan. Afla reteta delicioasa chiar aici!
Cum sa pregatesti la cuptor cartofi dulci cu parmezan. Afla reteta delicioasa chiar aici! [Sursa foto: PixaBay]

Avem pentru tine o metoda extrem de rapida pentru a-i gati, si anume la cuptor cu parmezan si usturoi.

Sunt absolut deliciosi!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati cartofi dulci la cuptor

Pentru a pregati aceasta reteta ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 2 cartofi dulci, usturoi pe care sa il pisezi in 2 lingurite, o lingura de ulei de masline, 2 linguri cu unt topit, 4 linguri cu parmezan ras, patrunjel uscat, sare dupa gust.

Citeste si: Afla de la noi cum sa pregatesti o tarta delicioasa cu dovlecei si branza! Avem reteta perfecta pentru tine!

Cum sa pregatesti cartofii dulci la cuptor

Dificultatea de preparare a acestei retete este una usoara. Timpul de preparare este de aproximativ 30 de minute. Din ingredientele anterior mentionate poti pregati 4 portii. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa incingi cuptorul la 200 de grade Celsius.

Curata bine cartofii dulci si taie-i in cubulete. Presara peste ei usturoiul, uleiul, untul, sarea si parmezanul si amesteca bine ingredientele. Acum poti sa pregatesti o tava intinsa, pe care sa pui folie de aluminiu si sa o ungi cu putin ulei. Aseaza cartofii dulci asezonti cu ingredientele alese in tava, intr-un singur strat uniform. Pune tava la cuptorul incins si lasa timp de aproximativ 20 de minute. Serveste cartofii fierbinti si presara deasupra lor patrunjel uscat.
Ai acum o masa delicioasa pentru 4 persoane, usor de preparat si care poate fi servita alaturi de alte alimente, precum o salata cu verdeturi alaturi, sau niste pulpe de pui. Pofta mare iti dorim!

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Ce s-a întâmplat cu fiica mamei Geta? „Am trecut printr-o perioadă mai neplăcută.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies