Cum să previi aburirea oglinzilor din baie în timpul unui duș fierbinte. Secretul care îți va schimba viața

Cum să previi aburirea oglinzilor din baie în timpul unui duș fierbinte. Secretul care îți va schimba viața
Cum să previi aburirea oglinzilor din baie în timpul unui duș fierbinte. Secretul care îți va schimba viața

Toți ne-am confruntat cu problema oglinzilor aburite în timpul unui duș fierbinte. Iată câteva trucuri simple care vă vor face viața mai ușoară și vă vor ajuta să scăpați de această neplăcere.

Atunci când faci un duș cu apă fierbinte, aburul rezultat poate condensa pe suprafața rece a oglinzii. Acest lucru duce la aburirea ei imediat ce ieși din duș. Însă există câteva sfaturi utile care te pot ajuta să previi acest fenomen și să menții oglinda clară și vizibilă.

Citește și: Rețeta de paste cu legume și cârnați chorizo a Andreei Marin! Vedeta și-a dezvăluit secretele culinare!

Frecați-o cu săpun

Aplicați un strat subțire de săpun pe suprafața oglinzii și masați ușor cu mișcări circulare. Apoi, ștergeți săpunul cu un prosop sau o cârpă din microfibră. Dacă săpunul nu se îndepărtează ușor, puteți umezi cârpa cu apă caldă și continua să ștergeți oglinda până când suprafața este curată.

Cremă de ras/Spumă de ras

Aplicați o mică cantitate de cremă de ras pe vârful degetului și întindeți-o uniform pe suprafața oglinzii din baie.

Alternativ, puteți pulveriza spumă de ras direct pe oglindă. Apoi, utilizați un prosop moale sau o cârpă din microfibră pentru a șterge cu grijă suprafața oglinzii. Acest truc simplu va crea o barieră protectoare împotriva formării de abur pe oglindă. Astfel, oglinda nu se va mai aburi timp de câteva săptămâni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum să previi aburirea oglinzilor din baie în timpul unui duș fierbinte
Cum să previi aburirea oglinzilor din baie în timpul unui duș fierbinte[Sursa foto: freepik]

Glicerina

Produsul necesar este disponibil în farmacii și poate fi achiziționat cu ușurință. Pentru a utiliza glicerina, trebuie să o diluați cu apă într-un recipient.

 Apoi, utilizați un prosop moale pentru a șterge delicat suprafața oglinzii cu această soluție. Glicerina este un ingredient sigur și non-toxic, ceea ce înseamnă că poate fi utilizată în siguranță în prezența copiilor și animalelor de companie.

Oțet

Puteți utiliza o soluție simplă și ieftină pentru a îndepărta ceața de pe oglinzi: amestecați oțet și apă într-un raport 1:1.

Aplicați această soluție pe suprafața oglinzii folosind o cârpă curată. Asigurați-vă că acoperiți complet suprafața.

Apoi, ștergeți oglinzile cu o altă cârpă curată pentru a îndepărta soluția și a lăsa o suprafață fără urme.

Această metodă simplă este eficientă timp de aproximativ o săptămână, oferindu-vă oglinzi clare și lipsite de ceață în timpul dușului fierbinte.

Cum să previi aburirea oglinzilor din baie în timpul unui duș fierbinte
Cum să previi aburirea oglinzilor din baie în timpul unui duș fierbinte[Sursa foto: freepik]

Citește și: Abordarea profesională a machiajului pentru o strălucire superbă și un look senzațional de vară

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Kebab, o combinație delicioasă de carne la grătar, legume și condimente aromate. Reinventarea unui clasic culinar prin inovație, arome îndrăznețe și prezentare artistică!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies