Cum să previi despărţirea. 5 sfaturi de la consilieri maritali

Cum să previi despărţirea. 5 sfaturi de la consilieri maritali
Cum să previi despărţirea. 5 sfaturi de la consilieri maritali

Ce-ar fi daca ar fi existat o modalitate prin care ai fi putut impiedica incheierea relatiei voastre?

 

Potrivit consilierilor maritali Don Desroches si Dana Greco exista lucruri pe care daca cuplurile le-ar fi facut n-ar mai fi ajuns in fata unui consilier marital intr-un ultim efort de a ramane impreuna. „Partea neplacuta a meseriei noastre este legata de faptul ca noi putem vedea unde au gresit cuplurile in timpul mariajelor lor.

Daca ar fi recunoscut semnele si s-ar fi straduit mai mult pentru salvarea casniciei s-ar fi gasit intr-o situatie mult mai buna decat sa se afle in fata noastra”, sustin la unison cei doi consilieri. 

Iata cateva dintre motivele pentru care relatiile de cuplu esueaza si ce poti face pentru a le corecta. 

 

1. Deconectare emotionala

 

Odata ce doua persoane se casatoresc se lasa prinsi in treburile gospodaresti si in sarcinile de zi cu zi si nu mai au timp unul pentru celalalt. Relatia se rupe pentru ca orice altceva devine o prioritate, nu mai casnicia lor nu.

 

Ce poti face: Pune intrebari personale

 

Alcatuieste o lista de intrebari pe care sa vi le puneti (cel putin o data pe saptamana ori macar una pe zi).

Discutati lucruri personale, ca de exemplu cel mai jenant moment din viata partenerului/ei, o aminitire din perioada copilariei etc. Pune intrebari pentru a afla cat mai multe lucruri despre persoana alaturi de care ai ales sa-ti petreci viata. Procedand astfel, relatia voastra va avea doar de castigat pentru ca voi veti fi din ce in ce mai apropiati. Aminteste-ti: fiecare dintre voi puteti afla intotdeauna ceva nou despre celalalt. 

 

Citeşte continuarea pe pagina 2. 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce ne îngraşă când ţinem post şi cum arată, de fapt, alimentaţia ideală pentru o zi de postit. Sfatul specialistului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies