Cum să recunoști un astrolog bun? Roxana Lușneac Cioriceanu îți explică cele 6 secrete!

Cum să recunoști un astrolog bun? Roxana Lușneac Cioriceanu îți explică cele 6 secrete!
Cum să recunoști un astrolog bun? Roxana Lușneac Cioriceanu îți explică cele 6 secrete!

Roxana Lușneac Cioriceanu, astrolog specializat în Horoscop Vedic, compatibilitate în cuplu și hărți astrale personalizate, îți spune cum să recunoști un astrolog bun!

Secretele din spatele științei astrologiei și cum cum să recunoști un astrolog bun îți sunt astăzi dezvăluite de Roxana Lușneac Cioriceanu.

Te-ai întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă într-o zi toți nativii unei zodii s-ar confrunta cu situațiile care le-au fost prezise la horoscopul zilei? Sau de ce nu se îndeplinesc previziunile în care astrele anunță un câștig financiar pentru tine? Diferențele sunt date de hărțile astrale personale, dar si acțiunile noastre din trecut sau chiar din prezent.

Ele sunt influențate, în bine sau în rău și de cele mai multe ori inconștient, de liberul nostru arbitru, respectiv deciziile pe care le luăm.

R: Cum se recunoaște un astrolog bun? Face liberul arbitru diferența între ceea ce ne era prezis și ceea ce facem în realitate?

Roxana Lușneac Cioriceanu- Absolut! În analiza harții astrologice personale caracteristicile tale sunt conturate cu exactitate.

Aflăm cum poți reacționa în anumite situații, ce înclinații ai, care este karma și care sunt blocajele tale pe care trebuie să le depașești. Aflăm și care sunt atuurile tale, nu doar punctele vulnerabile. În viața de zi cu zi însă, intervine liberul arbitru și ceea ce alegi să faci. Ca să înțelegi mai bine, imaginează-ți că te afli intr-o situatie critică și trebuie să iei o decizie importantă. Tendința noastră ca oameni este să ne bazăm pe experiențele din trecut și inevitabil tindem fără să ne dăm seama să urmăm un tipar, deci să facem aceeași greșeală iar și iar.

Citeste si: Zodiile care se cunosc din altă viață!

Decizia este la tine și în funcție de ea destinul tău se schimbă într-un sens sau altul. Deci dacă acționezi conform experiențelor tale anterioare poți greși. La fel de bine, frica de a lua o decizie nouă poate să te țină departe de succes pe care ți-l dorești.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

R: Cum să recunoști un astrolog bun? Prin ce se diferențiază un astrolog de o persoană care realizează horoscopul?

Există două categorii bine definite care analizează aspectele astrale: astrologii și horoscopiștii. Primii descifrează personalitatea ta printr-o analiză atentă a felului în care erau așezate planetele în momentul nașterii tale. Cei din urmă fac preziceri generale despre situațiile cu care te-ai putea confrunta în perioada respectivă.


După părerea mea, un astrolog poate fi orcând horoscopist, dar un horoscopist, astrolog, nu are cum. Diferența o face faptul ca unul știe să facă horoscopul general și lucrează pe hărți individuale, iar cel din urmă vede generalități si interpreteaza totul ca în cărți. Astrologia este super-știință, este matematică, astronomie, dar trebuie să ai și înclinație de la Dumnezeu. Te naști cu această capacitate care nu este așa ușoară cum pare din extrerior.
Sunt multe calcule de făcut, mult studiu și analiză de caz. Un astrolog lucrează mult cu el, face curățări energetice ca să poată să rămână într-o formă mentală foarte bună. Și, mai este ceva, poți fi horoscopist, dar nu ai cum să fii și astrolog și numerolog, să faci și hipoză, terapii cu cristale și eventual să mai dai și în cărți.

Citeste si: Mihai Voropchievici: Topul zodiilor de femei care intimidează bărbații! În fața lor uiți totul

În astrologie e ca la doctor: e greu să fie specializat și în psihologie și în chirurgie plastică de exemplu. Ca să fii bun sunt necesari ani de studiu și muncă continuă. Trebuie să fii la curent cu tot ce se întâmplă, sunt atâtea evenimente care vin o dată la 60 de ani, altele la 100 și ceva. Mereu se schimbă ceva, mereu se întâmplă ceva unic și este imposibil să fii bun în toate.

Și atunci, cum să recunoaștem un astrolog bun sau un horoscopist profesionist?

Cum să recunoști un astrolog bun? Un astrolog bun are studii de specialitate. El nu se oprește din studiu și lucru și evoluția sa se vede.

Sunt câteva „secrete” care țin în primul rând de etică și pe care noi între noi ni le vedem unul la altul.

1. Un astrolog bun nu îți va vorbi niciodată despre moarte. El îți va spune că trecerea dincolo este dictată de Divinitate. Cel mult, el îți va preciza că apare o perioadă grea pe harta ta și îți va apune cum ai putea să eviți anumite lucruri. Și are dreptate, cine suntem noi să dăm astfel de vești?! Astrologul te va avertiza, dar niciodată, absolut niciodată, nu te vor descuraja. Am avut clienți care au venit la mine disperați după ce primiseră predicții șocante, lipsite de speranță, în care li se spuneau lucruri tulburătoare. Bineînțeles că nu s-au adeverit, dar ce a trăit sărmanul om numai el știe.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

2. Un astrolog bun nu îți va spune că boala ta nu are leac sau să încetezi un anumit tratament. Am auzit și despre astfel de cazuri. Există în astrologia vedică anumite remedii inofensive pe care oamenii le pot face în paralel cu medicamentația. Acestea le ajută harta și propriul organism să câștige energie.

3. Un astrolog bun se cunoaște după rezultate. El este posibil să apară mai rar la televizor, pentru că are mult de lucru și e implicat în tot ceea ce face. Tu poți însă să îi dai căutare pe google după nume și să citești despre predicțiile pe care le-a făcut în trecut. Caută în anii din urmă și compară cu ce situțiile din prezent. Vei descoperi foarte ușor dacă predicțiile sale s-au adeverit.

Cum să recunoști un astrolog bun? Îți transmite o stare bună în momentul în care îl urmărești pe internet sau la tv 

4. Un astrolog bun are studii de specialitate. El nu se oprește din studiu și lucru și evoluția sa se vede.

5. Are recenzii bune și primește recomandări. În primul rând, el însuși are o viață fericită, echilibrată și este în stare să își atragă ceea ce își dorește. El este primul exemplu că astrologia lui funcționează. În al doilea rând recenziile. De cele mai multe ori oamenii se întorc să mulțumescă după ce un astrolog i-a ajutat într-un moment de cumpănă, îndrumându-i și spunându-le ce le indică harta astrală.

6. Un astrolog bun vibrează cu tine. Adică îți transmite o stare bună în momentul în care îl urmărești pe internet sau la tv, îți face plăcere să îl urmărești.
Cum să recunoști un astrolog bun? Roxana Lușneac Cioriceanu face horoscop zilnic?
Nu, eu fac zilnic consultații personalizate și prefer să rămân aceasta specialitatea mea. Din păcate timpul nu îmi permite, dar cine știe, poate într-o zi voi face.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop 16 - 22 decembrie 2019. Trei zodii dau lovitura la locul de muncă

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies