Reteta de maioneza poate aduce surprize neplacute chiar si celor mai experimentate gospodine.
Ca sa nu dai gres cand o prepari, toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei, iar uleiul se adauga treptat, pe masura ce se incorporeaza.
Pentru inceput trebuie s-o punem de-o parte si sa incepem alta maioneza intr-un vas. Cu un galbenus de ou si o lingurita de mustar. Adaugam cate putin ulei si mixam pana cand obtinem aproximativ trei linguri de maioneza.
In loc sa mai adaugam ulei, vom adauga cate putin din maioneza taiata. Continuam procesul pana ce am incorporat intreaga cantitate si, daca mai este nevoie, mai mult ulei poate fi adaugat. Pentru prevenirea taierii maionezei, putem adauga un galbenus de ou fiert pe langa cel crud, sau un cartof fiert.
Sursa: Realitatea.net
Ca sa nu dai gres cand o prepari, toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei, iar uleiul se adauga treptat, pe masura ce se incorporeaza.
In loc sa mai adaugam ulei, vom adauga cate putin din maioneza taiata. Continuam procesul pana ce am incorporat intreaga cantitate si, daca mai este nevoie, mai mult ulei poate fi adaugat.
Pentru prevenirea taierii maionezei, putem adauga un galbenus de ou fiert pe langa cel crud, sau un cartof fiert.