Cum să stilizezi bretonul cortină în 2024

Cum să stilizezi bretonul cortină în 2024
Cum să stilizezi bretonul cortină în 2024

Află din rândurile următoare ce poți să faci pentru ca bretonul tău cortină să îți ofere un look fresh în 2024.

Bretonul cortină este un adevărat trend în materie de hairstyle, care a luat asalt lumea modei, devenind extrem de popular în rândul doamnelor și domnișoarelor. Astfel, din ce în ce mai multe femei optează pentru această tunsoare, care pe lângă aspectul fresh pe care ni-l oferă, este și ușor de purtat, oferindu-ne în același timp un plus de valoare fizionomiei.

După cum îi spune și numele, bretonul cortină este de fapt un breton care se așază pe frunte asemenea unei cortine, lăsând centrul frunții liber.

În anul 2024, acest tip de tunsoare este foarte căutată, fiind unul dintre trendurile acestui an în materie de hairstyle.

Cu toate acestea, pentru a beneficia de un aspect modern și elegant nu trebuie doar să adoptăm această tunsoare, ci trebuie să știm și cum să o stilizăm. Descoperă din rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre modul în care să porți bretonul cortină pentru a fi în trend în 2024.

Alegerea bretonului cortină în funcție de forma feței

Citește și: Cele mai bune coafuri de interviu pentru femei pe care să le încerce în 2024

Cum să stilizezi bretonul cortină în 2024
Cum să stilizezi bretonul cortină în 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Tunsoare bob la modă în 2024. Cum arată ”butterfly bob”

Atunci când vine vorba de modul în care ne aranjăm părul, trebuie în primul rând să ținem cont de forma feței, astfel încât să aducem un plus de valoare trăsăturilor unice ale fiecăreia dintre noi.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Bretonul cortină pentru fețe rotunde

În cazul persoanelor care au forma feței rotundă, se recomandă să opteze pentru un breton cortină cu lateralele mai lungă. Astfel, veți alungi și forma feței, creând un aspect echilibrat.

Bretonul cortină pentru fețe ovale

Persoanele care au fața ovală sunt cu siguranță extrem de norocoase atunci când vine vorba de modalitate prin care pot purta bretonul cortină.

În cazul aceste fizionomii se potrivește aproape orice stil de breton cortină. Astfel, veți putea experimenta cu lungimi diferite, astfel încât să găsiți ceea ce vi se potrivește cel mai bine.

Bretonul cortină pentru fețe pătrate

În cazul persoanelor cu o astfel de fizionomie, se recomandă bretonul mai lung și firav, astfel încât să adauge o notă de feminitate trăsăturilor feței.

Bretonul cortină pentru fețe în formă de inimă

Pentru a echilibra această formă a feței, puteți opta pentru un breton cortină care este plin în centru și se îngustează în lateral. Astfel, veți completa conturul feței în mod natural, creând un aspect armonios.

Alegerea bretonului cortină în funcție de tipul de păr

Cum să stilizezi bretonul cortină în 2024
Cum să stilizezi bretonul cortină în 2024[Sursa foto: freepik]

Un alt aspect extrem de important atunci când ne alegem cum să stilizăm acest tip de breton este grosimea firului de păr și cum se așază acesta în general.  

Bretonul cortină pentru părul drept

Bretonul cortină se potrivește extrem de bine persoanelor cu părul drept. Optează pentru o tunsoare curată, uniformă, pentru a accentua simplitatea și eleganța fluxului natural al părului tău.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Bretonul cortină pentru părul ondulat

Un aspect ușor ciufulit poate spori farmecul părului ondulat, oferindu-ți o atmosferă de plajă și relaxată.

Bretonul cortină pentru părul creț

În cazul persoanelor cu părul creț, bretonul cortină vine să le ofere acestora un plus de dinamism. Astfel, se recomandă să alegeți o formă care să se potrivească modelului vostru de bucle, asigurându-vă că bretonul se îmbină perfect cu buclele jucăușe.

Bretonul cortină pentru părul gros

Persoanele cu firul de păr gros trebuie să ia în calcul un breton cortină care este stratificat și texturat. Astfel, veți împiedica bretonul să pară prea greu și veți oferi o senzație ușoară și aerisită coafurii voastre.

Bretonul cortină pentru părul fin

Cum să stilizezi bretonul cortină în 2024
Cum să stilizezi bretonul cortină în 2024[Sursa foto: freepik]

Pe de altă parte, atunci când vorbim despre un fir de păr fin, bretonul cortină trebuie să adauge volum și mișcare. Pentru a obține acest lucru, trebuie să creați straturi care să ofere o iluzie de grosime, făcând părul să pară mai des și mai vibrant.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum să obții o tunsoare care te avantajează. „Fox Cut” este în trend la Hollywood

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies