Cum să te îmbraci dacă ești supraponderală

haine pentru persoane supraponderale
Cum să te îmbraci dacă ești supraponderală

Indiferent de forma corpului nostru, ne dorim să-l punem în valoare, cât mai bine cu putință. însă știați cum vă puteți îmbrăca, dacă aveți câteva kilograme în plus?

Aflați din rândurile următoare, cum vă puteți îmbrăca, în cazul în care vă confruntați cu câteva kilograme în plus.

 

Înțelegeți-vă forma corpului

Înainte de toate, ar trebui ca prim pas, să vă înțelegeți cât mai bine cu putință forma corpului. Acest pas este extrem de important, pentru a ajunge să vă simțiți confortabil, în orice haine alegeți să vă îmbrăcați.

Întotdeauna trebuie să alegeți ținute care să vă pună în valoare, să vă completeze silueta, dar și imaginea corporală în general. Stilul și ținutele se pot modifica zilnic, în funcție de propriile preferințe, însă cu toate acestea, ceea ce nu se va modifica, este sentimentul plăcut care apare în momentul în care ținutele chiar funcționează în avantajul nostru. Astfel, printre ținutele care cu siguranță nu vor da greș, se află și bluzele cu flori sau cămășile în carouri, adăugate la o pereche de pantaloni, potrivită pentru noi.
De asemenea, aceste bluze pot avea un gât de tip țestoasă sau chiar simple decolteuri în V.

Citește și: Cum pot femeile să scape de celulită. Trucurile din ingrediente naturale, care vor avea rezultate spectaculoase

Cum să te îmbraci dacă ești supraponderală[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cori Grămescu dezvăluie costurile ascunse ale obezității, dar mai ales cum le putem evita

Găsiți lenjeria intima potrivită

În ciuda faptului că exteriorul este cel care se vede de cele mai multe ori, chiar și articolele vestimentare aflate sub hainele noastre, trebuie să fie potrivite pentru noi. Odată alese în conformitate cu forma corpului nostru, lenjeria intimă, căci despre aceasta este vorba, ne va face să ne simțim mult mai confortabile, încrezătoare, și pot salva cu adevărat o ținută.

Un prim aspect legat de alegerea potrivită a unei lenjerii intime, constă în mărimea aleasă, astfel încât să ne accentueze corpul cât mai bine. De cele mai multe ori, putem opta între sutienele sport, și lenjeria intimă de susținere, dat fiind faptul că nu ne dorim ca lenjeria intimă să fie prea largă sau prea strâmtă.

cum sa te imbraci daca ai cateva kilograme in plus
Cum să te îmbraci dacă ești supraponderală[Sursa foto: freepik]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Alege combinația de culori

Atunci când ne alegem ținutele, ar trebui să ținem cont și de combinația de culori pe care o facem. Pe lângă acest aspect, ar trebui să ținem cont și de calitatea țesăturii pe care o achiziționăm, asigurându-ne că va ține cât mai mult timp cu putință, dar sunt și confortabile. De asemenea, în cazul în care vă doriți să ieșiți din zona de confort și să achiziționați articole vestimentare oarecum riscante, o puteți face, însă în așa fel încât să vă simțiți cât mai încrezătoare și pozitive cu putință.

Atunci când vine vorba despre combinația de culori, ar trebui să o alegem în funcție de nuanța pielii, dar și de fizicul nostru. Pe timp de zi, putem opta pentru roșu, albastru și galben, în cazul în care aceste culori ne fac să ne simțim în elementul nostru, iar atunci când vine vorba despre ieșirile pe timp de noapte, putem opta pentru gri, negru, culori pastelate, dar și nude, iar dacă ne avantajează, putem alege și verde, roz sau alb.

Cum să te îmbraci dacă ești supraponderală[Sursa foto: freepik]

Alegeți modelele potrivite

În egală măsură cu combinația de culori, importante sunt și modelele și texturile articolelor vestimentare alese și purtate. Așadar, puteți opta pentru articolele vestimentare care dețin imprimeuri verticale, pentru a arăta mai tonifiate. Dacă facem referire la culorile închise, acestea se recomandă să fie purtate pe timp de noapte, iar cele pastelate, pe timp de zi. În ceea ce privește blugii, îi putem purta cu succes, astfel încât să ne punem în valoare corpul. Nu trebuie să uităm nici de modelele imprimate în stil alb negru, care vor reprezenta întotdeauna o alegere clasică și potrivită.

Cum să te îmbraci dacă ești supraponderală[Sursa foto: freepik]

Alege haine potrivite

Atunci când vine vorba despre articolele vestimentare în general, ar trebui ca întotdeauna acestea să fie adaptate în funcție de încrederea în sine, personalitatea, dar și stima de sine a noastră. Întotdeauna trebuie să avem în cap ideea de a ne pune în evidență, și a ne arăta fizicul cât mai bine cu putință, dat fiind faptul că indiferent de forma corpului nostru, suntem perfecte exact așa cum suntem. Puteți alege oricând rochiile care sunt strânse pe talie și fluide jos, o pereche de blugi, alături de o bluză potrivită, la care puteți adăuga oricând o eșarfă înflorată, dar puteți alege și un crop top cu o fustă lungă.

Cum să te îmbraci dacă ești supraponderală[Sursa foto: freepik]

Alege să îți croiești hainele

In cazul în care există anumite articole vestimentare care vă plac în mod deosebit, însă mărimea nu este una potrivită, puteți alege să le croiți, dat fiind faptul că, croitorul vă poate lua măsurile cu precizie, dar și conform sugestiilor pe care le aveți. Astfel, odată create aceste articole vestimentare, se vor potrivii de minune și vă vor reprezenta foarte bine.

culori care avantajeaza persoanele supraponderale
Cum să te îmbraci dacă ești supraponderală[Sursa foto: freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Accesorizează-ți ținutele

Accesoriile nu trebuie nici ele să lipsească din ținutele pe care le creați, însă totodată trebuie să rețineți că trebuie să existe și un echilibru. În cazul în care ținuta este destul de simplă, accesorizarea trebuie să fie pusă în valoare mai bine, ceea ce înseamnă că puteți alege o pereche de cercei de dimensiuni mai mari, adăugarea unui ceas sau chiar a unei eșarfe înflorate. Cu toate acestea, dacă ținuta este în sine destul de extravagantă, puteți alege accesorii minimaliste, fie o brățară sau un lănțișor simplu.

haine care avantajeaza persoanele supraponderale
Cum să te îmbraci dacă ești supraponderală[Sursa foto: freepik]

Stratificați-vă ținutele

Stratificarea este importantă întotdeauna, iar aceasta poate să fie folosită în avantaj, de fiecare dată. Puteți alege un tricou alb simplu, pe care să îl adăugați la o pereche de blugi potriviți pentru forma corpului, iar deasupra un palton. Pe de altă parte, puteți alege și o rochie mini, la care să adăugați o jachetă din denim.

Cum să te îmbraci dacă ești supraponderală[Sursa foto: freepik]

Purtați pantofii potriviți

Exact ca de restul ținutei, trebuie să ne punem în valoare și încălțămintea, ceea ce înseamnă că aceasta va contribui foarte mult la ținuta pe care o alegem. Puteți alege adidași cu platformă, balerini sau chiar pantofi fără toc sau cu toc mic. Indiferent de alegerea făcută, încălțămintea va completa orice ținută și va adăuga un plus de stil acestora.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

Cum să te îmbraci dacă ești supraponderală[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cori Grămescu dezvăluie costurile ascunse ale obezității, dar mai ales cum le putem evita

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies