Cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă

Cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă
Cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă

În funcție de ținutele pe care le abordăm, acestea ne pot ajuta să arătăm într-un mod sau altul. Însă știați cum vă puteți îmbrăca pentru a arăta mai slabe?

Aflați din rândurile următoare, vă puteți îmbrăca mai exact pentru a arăta mai slabe.

1. Stratificare

cum sa te imbraci pentru a arata mai slaba
Cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă[Sursa foto: freepik]

Un prim sfat care te va ajuta să arăți mai slabă, constă în stratificare, iar în ciuda faptului că există nenumărate persoane care consideră faptul că, dacă vor adăuga mai multe straturi de haine vor adăuga automat și mai multe kilograme în plus, acest aspect nu este deloc adevărat.

Adăugarea de straturi corectă oferă o definiție a corpului, iar în același timp nu oferă oamenilor din jur o vedere directă asupra corpului tău.

Citește și: 7 genți la modă în 2024. Au cucerit privirile doamnelor de pe întreg globul

Cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Previziuni pentru tendințele frumuseții în 2024/ EXCLUSIV

2. Articole vestimentare negre

Un alt sfat de luat în seamă în momentul în care vă doriți să arătați mai slabe, este reprezentat de adăugarea articolelor vestimentare negre, în garderobă. Bineînțeles că puteți, în momentul în care faceți o stratificare să adăugați și alte nuanțe, pasteluri sau nuanțe de alb, însă cu toate aceste, dacă vă doriți să arătați mai slabe, ar trebui să vă axați mai mult pe articolele vestimentare negre sau de culori închise.

Cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă[Sursa foto: freepik]

3. Articole vestimentare modelatoare

Este cunoscut deja faptul că în zilele noastre încep să apară din ce în ce mai multe articole vestimentare modelatoare, care ne ajută să ne ascundem într-un mod eficient grăsimea aflată în jurul șoldului și coapselor, în cazul în care aceasta există. Astfel, aceste articole vestimentare modelatoare te vor face să arăți cu siguranță mult mai subțire.

Cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

4. Blugi cu talie înaltă

Chiar și blugii cu talie înaltă vă pot ajuta să arătați mult mai subțire, dar totodată și mai înaltă. Cu toate acestea, nu toate modelele sau toate nuanțele vă vor avantaja în cazul în care vă doriți să arătați sub această formă, ci în special cele care sunt negre și care ajung până la glezna.

Aceasta poate reprezenta o adevărată opțiune atunci când vine vorba despre a arăta mai subțire, dat fiind faptul că talia acestui tip de blugi se află deasupra taliei tale naturale, ceea ce înseamnă că va oferi aspectul unei siluete mult mai lungi și slabe, dar totodată și suport pentru mușchii stomacului și spatelui. Blugii cu talie înaltă pot ajuta și la oferirea alungirii picioarelor, iar în cele din urmă la un aspect mult mai suplu.

haine care te fac mai slaba
Cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă[Sursa foto: freepik]

5. Lenjeria intimă potrivită

În ciuda faptului că lenjeria intimă se află automat sub ținuta noastră, și aceasta poate influența într-un mod sau altul silueta pe care o avem. Prin urmare, ar trebui să alegem o lenjerie intimă potrivită pentru corpul nostru, aceasta reprezentând baza ținutei, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să purtăm un sutien neglijent sau o pereche de lenjerie intima care să atragă atenția în zonele în care avem grăsime, ci mai degrabă ar trebui să purtăm un sutien care ne oferă acoperire completă, fără să aibă

diverse umflături, iar lenjeria intimă să fie elastică și cu talie înaltă pentru a camufla zona stomacului.

culori care te fac mai slaba
Cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă[Sursa foto: freepik]

6. Accesorii

Chiar și accesoriile sunt extrem de importante atunci când ne dorim să arătăm mult mai suple, iar se pare că acestea vor atrage atenția asupra lor, astfel încât persoanele din jur să nu oferi atât de multă atenție la ținuta pe care o avem, care poate, într-o zi, nu ne avantajează atât de bine. Astfel, se recomandă să purtați cât mai multe accesorii bineînțeles, să se și potrivească cu ținuta, printre care se află și colierele, cercei, eșarfele, bandanele și așa mai departe.

Cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă[Sursa foto: freepik]

7. Imprimeuri și modele

Imprimeurile și modelele sunt și ele importante atunci când vine vorba despre un aspect mult mai suplu al nostru, prin urmare ar trebui să evităm imprimeurile orizontale, chiar dacă sunt mici sau mari, și să le înlocuim cu cele care au unu vertical, bineînțeles articole vestimentare adaptate corpului nostru, care au gâtul adânc, articole care vă vor face să arătați mult mai subțiri și înalte. În ceea ce privește modelul ales, se recomandă să fie croiurile în linie A sau rochiile cu talie înfășurată și structurate, dar și croiala care are un efect de alungire.

Cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă[Sursa foto: freepik]

8. Imprimeuri diferite, însă potrivite

In unele cazuri, poate să reprezinte o adevărată provocare purtarea imprimeurilor diferite ale articolelor vestimentare în aceeași ținută, însă cu toate acestea este un truc pe care îl puteți utiliza cu succes, dacă veți alege imprimeuri care să se și potrivească corpului pe care îl aveți, în special imprimeurile care au culori de negru, albastru, gri sau orice altă culoare închisă.

Cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

9. Proporții

Nu trebuie să uităm nici de proporții, care pot face diferența în anumite ținute. În momentul în care ne dorim să arătăm mult mai subțiri, ar trebui să purtăm cămăși largi sau un top cu pantaloni, care să se potrivească corpului pe care îl avem. Bineînțeles că puteți încerca chiar și opusul acestor articole vestimentare.

Cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă[Sursa foto: freepik]

10. Postura

Postura este importantă indiferent de situație, însă în special atunci când ne dorim să arătăm mai suple decât suntem de fapt. O postură nepotrivită ne poate adăuga câteva kilograme în plus, chiar dacă nu este cazul. Prin urmare, se recomandă să ținem capul drept, umerii pe spate, și în general să acordăm o atenție sporită acestui aspect.

Cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă[Sursa foto: freepik]

11. Culori care te fac să pari mai subțire

Așa cum am menționat anterior, pentru a ne asigura că purtăm articole vestimentare care să ne avantajeze în adevăratul sens al cuvântului, în special în momentul în care ne dorim să fim mai subțiri, ar trebui să optăm pentru cele de culori închise, însă în special negru.

texturi care te fac mai slaba

12. Haine care te fac înaltă și subțire

Nu în ultimul rând, deși am menționat câteva articole vestimentare care ne ajută să părem mult mai înalte, dar totodată și subțiri, trebuie să adăugăm în garderoba noastră purtarea de verticale, să ne ferim întotdeauna de modelele orizontale, să apelăm la rochiile mini cu imprimeu bodycon, topurile cu buline, rochiile de tip tunici, dar și rochiile maxi cu volan.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

modele care te fac mai slaba
Cum să te îmbraci pentru a arăta mai slabă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Previziuni pentru tendințele frumuseții în 2024/ EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies