Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Previziuni pentru tendințele frumuseții în 2024/ EXCLUSIV

Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Previziuni pentru tendințele frumuseții în 2024/ EXCLUSIV
Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Previziuni pentru tendințele frumuseții în 2024/ EXCLUSIV

Moda are un caracter schimbător, fiind unul din motivele pentru care oamenii tind să achiziționeze multe haine și accesorii. În special doamnele își doresc să fie întotdeauna în pas cu moda, indiferent de sezon. Anul 2024 tinde să fie unul surprinzător în materie de trenduri, pe care orice iubitor de modă trebuie să le cunoască.

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt tendințele în materie de modă în acest an, dar și câteva sfaturi pentru cum poți reuși să ieși din tipare și să ții pasul cu noile schimbări.

Culorile metalice

moda 2024
Moda 2024[Sursa foto: Freepik]

În fiecare an există câteva culori care sunt vedete, iar anul acesta culorile metalice sunt de nelipsit din garderobă. Încă de la sfârșitul anului trecut, magazinele propuneau haine metalizate, de la pantaloni argintii, până la rochii sau bluze aurii sau crom.

Deși asociem aceste nuanțe cu evenimente speciale sau petreceri, trendul anului 2024 ne spune că putem să combinăm astfel de articole vestimentare chiar și într-o ținută de zi. De asemenea, culorile metalice sunt populare și în ceea ce privește machiajul, unde pasionatele de beauty își pot demonstra creativitatea printr-un masaj emblematic, în culori metalizate.

Culoarea albastră

moda 2024
Moda 2024[Sursa foto: Freepik]

Deși culoarea anului 2024 este peach fuzz, se pare că vedeta acestui an va fi și culoarea de albastru.

Deși cea mai râvnită nuanță este albastrul roial, ceva mai închis, și nuanțele pastelate sunt considerate la modă. Această culoare se va regăsi în multe colecții ale marilor brand-uri, fie că vorbim de articole vestimentare, încălțăminte sau chiar accesorii. Spre exemplu, un cojoc sau un palton într-o astfel de nuanță cu siguranță te va scoate din anonimat. Pentru doamnele ceva mai îndrăznețe, trendurile recomandă utilizarea albastrului și în machiaj, fie că vorbim de far de ochi, tuș sau chiar rimel.

Părul cât mai bogat și impresionant

tendintele in moda 2024
Tendințele în moda 2024[Sursa foto: Freepik]

Părul întotdeauna reprezintă cartea de vizită a unei femei. Coafurile la modă t ind să se modifice de la an la an, însă părul cu mult volum pare că nu își pierde niciodată din faimă. Dacă îți dorești să fii la curent cu ultimele tendințe și în materie de coafuri în 2024, este necesar să știi că este nevoie să acorzi o atenție mare podoabei tale capilare.

Părul cât mai bogat, plin de volum, care să ofere un aspect impresionant este la modă anul acesta. Nu este nevoie să mergi la salon pentru un astfel de rezultat, deoarece cu ajutorul produselor de îngrijire potrivite, a unei perii de păr rotative, bigudiuri sau ondulator, poți obține un look de revistă!

Strălucirea din cap până în picioare

trenduri 2024
Trenduri 2024[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Strălucirea nu se referă neapărat la ideea de a ieși în evidență prin sclipici sau strasuri. În anul 2024, strălucirea se referă la o piele strălucitoare și radiantă, pe care o putem obține cu ajutorul unei îngrijiri optime. Așadar, este nevoie de multă hidratare, pentru un efect de strălucire atât la nivelul buzelor, cât și la nivelul tenului. În ceea ce privește pielea corpului, doamnele pot folosi creme, spray-uri sau uleiuri hidratante, ce conțin particule de sclipici, care nu doar că îți vor lăsa pielea fină, ci și te vor face să strălucești.

Tunsoarea Jelly

ce se poarta in 2024
Ce se poartă în 2024[Sursa foto: Freepik]

Excentricismul nu poate lipsi din tendințele de modă. Tunsoarea jelly este una dintre emblemele anului acesta și este adesea întâlnită la adolescente sau le femeile tinere. Aceasta este asemănătoare unei meduze, deoarece prima parte a părului este tunsă bob, în timp ce în partea din spate părul este lăsat ceva mai lung, creându-se un efect surprinzător. De multe ori, tunsoarea jelly este asociată cu nuanțe ceva mai rebele, fie că vorbim de șuvițe roz, portocalii, albastre sau chiar nuanțe complete de gri.

Indiferent de tendințe, este esențial să purtăm doar ceea ce ne complimentează forma corpului și se potrivește cu propiul stil.

Sfaturi și idei despre regulile esențiale de stil de la fashion designerul Maria Ioana

Maria Ioana[Sursa foto: Instagram]

Kfetele: Peste tot se vorbește despre noile trenduri ale anului 2024. Maria, în opinia ta, în ce piese vestimentare pot investi anul acesta femeile?

Maria Ioana: Indiferent de trend-urile actuale sau cele care vor urma cel mai important aspect este să investim în piese care ni se potrivesc, care se încadrează în garderoba noastră și în care ne regăsim. Nu susțin shopping-ul impulsiv, achiziționarea de piese vestimentare doar pentru că sunt în trend. Sunt trend-uri care pot fi adaptate stilului personal, spre exemplul trend-ul “Prep School” pe care l-am văzut pe runway la Miu Miu, pe cate îl putem realiza doar adăugând câteva piese pe care toată lume le are în garderoba precum o cravată, o cămașă sau un sacou.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Kfetele: Contează așa mult să te îmbraci conform trendurilor sau să fie ceva potrivit pentru tine în care să te simți bine? Mă refer aici la femei care adopta anumite piese vestimentare, deși nu sunt tocmai potrivite lor sau atitudinii pe care o au.

tendintele frumusetii 2024
Tendințele frumuseții 2024[Sursa foto: Freepik]

Maria Ioana: Primul pas în a-ți construi o garderobă este să iți cunoști stilul și tipul de siluetă; indiferent la ce trend-uri apelezi cel mai important este să te simți bine, să ai atitudinea necesara să iți porți piesele vestimentare, nu să fim niște umerașe umblătoare. Hainele se mulează pe personalitatea și atitudinea ta.

Kfetele: Mai multe case de mode de renume au introdus trandafirul că accesoriu sau simbol pentru multe dintre creațiile lor, iar alții au creat elemente ce au legătură cu circul (piese purtate de acrobați și clovni). Este bine să investim în articole ce pot fi purtate doar o perioada de timp?

Maria Ioana: Regăsim în ultima perioada în multe dintre show-uri diferite accesorii precum flori, rozete, panglici, volane sau funde, aș putea spune că este un an de moda feminina, fetițistică. Trend-urile vin și pleacă, în cazul în care te regăsești într-un anumit trend nu înseamnă că nu mai trebuie să-l adopți după ce el se schimba, ba dimpotrivă, însă trebuie să investești în piese în care cu adevărat te regăsești, care se mulează pe personalitatea ta și în care ai certitudinea că nu o să te plictisești.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

5 lucruri pe care le fac femeile elegante. Trăsături și acțiuni adoptate pentru a contura un stil și o prezență distinctă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies