Cum să te întâlnești cu oamenii dragi tie în siguranță, în plină pandemie!

Cum să te întâlnești cu oamenii dragi tie în siguranță, în plină pandemie!
Cum să te întâlnești cu oamenii dragi tie în siguranță, în plină pandemie!

Coronavirus a izbucnit în China în anul 2019 și a lovit întreg pământul în anul 2020, schimbând în totalitate obiceiurile oamenilor de a trăi, dar și de a se relaxa. Trăim într-o perioadă în care sănătatea este mai importantă decât orice și siguranța celor dragi este pe primul loc. Trebuie să ne adaptăm cu toții la aceste vremuri sumbre și să găsim o modalitate de a fi fericiți în continuare,  fără a pune în joc siguranța celor din jur.

Cum să te întâlnești cu oamenii dragi tie în siguranță, în plină pandemie! Coronavirus a izbucnit în China în anul 2019 și a lovit întreg pământul în anul 2020, schimbând în totalitate obiceiurile oamenilor de a trăi, dar și de a se relaxa. Trăim într-o perioadă în care sănătatea este mai importantă decât orice și siguranța celor dragi este pe primul loc. Trebuie să ne adaptăm cu toții la aceste vremuri sumbre și să găsim o modalitate de a fi fericiți în continuare,  fără a pune în joc siguranța celor din jur.

Evident că cea mai bună modalitate de a nu te îmbolnăvi pe tine sau pe ceilalți este să rămâi acasă și să ai contact minim cu alte persoane. Dar socializarea joacă un rol important în sănătatea mentală a fiecărui om și nu trebuie neglijată.

O modalitate de a tine legătura cu oameni dragi este să vorbești des la telefon cu aceștia, să fii prezent online și, de ce nu, video call-uri în fiecare seară.

Dacă decizi totuși să te întâlnești fizic cu cei dragi tie, există modalități în siguranță de a face acest lucru, respectând regulile impuse de pandemie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum să te întâlnești cu oamenii dragi tie în siguranță, în plină pandemie!
Cum să te întâlnești cu oamenii dragi tie în siguranță, în plină pandemie!

Ieși la terasă, dar nu împarți mâncarea sau tacâmurile

Dacă ai ieșit în oraș cu cei dragi și unul dintre ei este pozitiv și asimptomatic, riscul de a folosi la comun tacâmurile este legat mai departe de atingerea fetei.

Posibil să nu existe un risc major în partajarea gustărilor, dar este foarte important să iți menții mâinile cât mai curate posibil. Prin urmare, evită să împarți mâncarea sau băuturile cu cei dragi, atunci când vă întâlniți la terasă.

Citeste si: Boala cumplită pe care o poate provoca noul coronavirus!

Planificați întâlnirile afară, pe cât de mult posibil

În primă fază, trebuie să înțelegi că acum nu este momentul pentru petreceri sau evenimente la care să participe prea mulți oameni. În timp ce specialiștii și cercetătorii lucrează din plin la descoperirea și distribuirea unui vaccin pentru noul coronavirus, nouă ne revine sarcina de a preveni răspândirea acestuia. Prin urmare, dacă dorești să te întâlnești cu cei dragi, alege un loc în aer liber, deoarece vântul ajută dispersarea particulelor cu ușurință.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies