Cum să te trezești devreme în fiecare dimineață, fără să te simți obosit

Cum să te trezești devreme în fiecare dimineață, fără să te simți obosit
Cum să te trezești devreme în fiecare dimineață, fără să te simți obosit

Te întrebi mereu ce poți să faci dimineața pentru a nu mai fi obosit atunci când te trezești? Iată lucrurile pe care ar trebui să le schimbi.

Cu siguranță de foarte multe ori ți-ai dorit să poți să te trezești devreme nu doar pentru a merge la serviciu, ci și pentru a rezolva anumite treburi pe care le ai de desfășurat într-o zi. Alte persoane se chinuie inclusiv cu programul pe care îl au de urmat la job, astfel că trezitul de dimineață devine, de cele mai multe ori, o problemă pentru mulți dintre noi. Cu toate acestea, dacă îți dorești să fii mai organizat și să nu ajungi la epuizare din cauza unui program haotic pe care îl ai, trebuie să ai în vedere câteva lucruri prin

care să-ți poți schimba rutina și modul în care te raportezi la odihna ta, astfel, vei fi surprins de cât de multe lucruri poți să faci chiar înainte să ajungi la serviciu. S-ar putea, în primă fază, să fie destul de greu să vă organizați, însă nu vă faceți griji, aveți nevoie de scurt timp pentru ca organismul vostru să se adapteze la noua schimbare.

Planifică ora de trezire

Citește și: Rutina perfectă pentru diminețile de vară. 7 sfaturi esențiale

Cum să te trezești devreme în fiecare dimineață, fără să te simți obosit

Citește și: Câte ore trebuie să dormi, de fapt. Care sunt cele mai bune ore de somn

Este mai mult decât necesar să vă planificați o oră la care să vă treziți. Chiar dacă aveți ceva important de făcut la prima ora dimineții și știți că sunteți în întârziere de fiecare dată, cel mai bine ar fi să vă setați alarma la o oră rezonabilă încât să terminați toate

lucrurile și să nu o mai amânați pentru a vă obosi din ce în ce mai tare. Dacă vă planificați în fiecare dimineață o oră la care vă treziți, corpul vostru se va obișnui cu această rutină, iar în scurt timp nici nu veți mai avea nevoie de vreo alarmă care să facă acest lucru pentru voi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ai un scop definit pentru care faci asta

Cum să te trezești devreme în fiecare dimineață, fără să te simți obosit

În momentul în care setezi un scop important pentru care trebuie să te trezești, atunci ai motivația necesară pentru a face acest lucru. Chiar dacă, de cele mai multe ori, trebuie să ne pregătim pentru serviciu în fiecare dimineață, iar acest lucru nu ne face tocmai plăcere, propuneți să faceți o anumită activitate sau să rezolvați anumite obiective de pe lista voastră încă de la prima oră a dimineții.

Planificați să începeți ziua cu o oră de sport pentru a vă menține în formă sau pentru a schimba ceva la voi propuneți-vă să vedeți răsăritul pentru a vă încărca de energie pe tot parcursul zilei. Vă puteți planifica chiar pregătirea unor mese din alimente sănătoase de peste zi, iar acest lucru necesită timp, astfel că vă puteți propune cu ușurință să faceți aceste lucruri chiar dimineața.

Aveți o rutină productivă inclusiv înainte de culcare

Cum să te trezești devreme în fiecare dimineață, fără să te simți obosit
Cum să te trezești devreme în fiecare dimineață, fără să te simți obosit[Sursa foto: freepik]

În momentul în care voi vă propuneți să aveți o anumită rutină pentru trezitul de dimineață, trebuie să aveți în vedere că acest lucru este influențat și de stilul de viață de peste zi, dar, cel mai important, ceea ce faceți cu o seară înainte. Nu veți reuși niciodată să vă treziți devreme zile la rând, dacă orele voastre de culcare depășesc cu mult miezul nopții, astfel că veți putea să faceți acest lucru doar în primele zile, atunci când, contrar, vă veți simți odihnit, însă, în cele din urmă veți ajunge la

epuizare. Planificați o oră de culcare prin care să respectați numărul de ore pe care vi l-ați propus să-l dormiți pe noapte, iar seara încercați să vă relaxați ochii și să nu citiți pe device-uri luminoase pentru a nu obosi ochii.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Diminuați luminile din încăpere

Cum să te trezești devreme în fiecare dimineață, fără să te simți obosit

Încercați să eliminați toate sursele de lumină din cameră, deoarece veți deschide ochii de foarte multe ori pe noapte, iar somnul vostru va fi unul obositor. De cele mai multe ori, veți fi păcăliți de lumină falsă și veți crede că este dimineață, iar atunci când trebuie să vă treziți într-adevăr, să amânați  acest lucru din cauza nenumăratelor întreruperi de somn pe care le-ați avut.

Spălați-vă fața cu apă rece sau faceți un duș rece la prima oră

Cum să te trezești devreme în fiecare dimineață, fără să te simți obosit
Cum să te trezești devreme în fiecare dimineață, fără să te simți obosit[Sursa foto: freepik]

Pentru a vă da un impuls încă de la prima oră a dimineții, în momentul în care v-ați trezit, cel mai bine ar fi să vă spălați fața cu apă rece sau inclusiv să faceți un duș cu apă rece pentru a vă revigora pentru întreaga zi. Odată ce vă planificați cum trebuie programul vostru, veți ajunge să vă treziți în fiecare dimineață fără a mai avea probleme.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Rutina perfectă pentru diminețile de vară. 7 sfaturi esențiale

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies