Cum să-ți creezi propriul stil vestimentar

propriul stil vestimentar
Propriul stil vestimentar

Fiecare dintre noi este diferit și acest aspect se vede atât din felul cum ne comportăm, ce pasiuni avem, dar și cum ne îmbrăcăm. Este important să îți găsești propriul stil vestimentar, pentru a înțelege exact ce haine să achiziționezi, ce nevoi ai dar și cum arăți cel mai bine.

 Fiecare dintre noi este diferit și acest aspect se vede atât din felul cum ne comportăm, ce pasiuni avem, dar și cum ne îmbrăcăm. Este important să îți găsești propriul stil vestimentar, pentru a înțelege exact ce haine să achiziționezi, ce nevoi ai dar și cum arăți cel mai bine.

Descoperă în rândurile de mai jos modalitatea de a îți defini un stil vestimentar care să ți se potrivească, dar și cum să îți alegi hainele în funcție de forma corpului tău!

Sfaturi pentru a-ți crea propriul stil vestimentar

Citește și: 7 secrete ale limbajului corpului folosite de femei pentru a înnebuni bărbații. Învață din știința seducției!

stil vestimentar femei
Stil vestimentar femei[Sursa foto: Freepik]

Citește și: 4 piese esențiale pentru un look glamour, toamna aceasta

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Odată ce ți-ai descoperit propriul stil vestimentar, nu doar că vei arăta și te vei simți mult mai bine, dar vei economisi și bani, fiindcă vei achiziționa doar articole vestimentare care să te avantajeze și care să ți se potrivească. În primul rând, este esențial să îți analizezi stilul de viață și activitățile pe care le ai cel mai des. În cazul în care mergi foarte mult pe jos sau cu transportul în comun, cu siguranță ai nevoie de încălțări cât mai comode, cât mai mulți sneakersi, pantofi de tip loafers sau bocanci.

Dacă obișnuiești să mergi cu mașina sau ai un job în care nu trebuie să mergi prea mult, poți să te ghidezi pentru mai multe perechi de pantofi cu toc, cizme înalte sau diverse sandale cu platformă. Este esențial să analizezi ceea ce faci și atunci când alegi hainele. Cu siguranță dacă participi la diverse evenimente pe parcursul anului, întâlniri cu oameni importanți sau ieși destul de des în oraș, ai nevoie de articole vestimentare mai elegante.
Culorile joacă un rol important în aspectul final și de aceea este esențial să analizăm și acest aspect. În funcție de culoarea părului și a pielii, trebuie să alegem și hainele. Spre exemplu, dacă ai părul roșcat nu se vor mai potrivi haine roz sau albastre. Pentru femeile blonde vor arăta de minune ținutele albe, roz sau kaki.

lectii de stil vestimentar femei
Stilul vestimentar potrivit în funcție de corp[Sursa foto: Freepik]

Totuși, există câteva articole vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei.

În primul rând, toate doamnele au nevoie de o pereche de blugi care să le avantajeze. Aceștia vor putea fi combinați în diverse ținute și adaptate unui stil mai elegant sau mai casual. De asemenea, o pereche de pantofi stiletto negri reprezintă un element indispensabil. Mai mult, nu poate lipsi cămașa albă clasică. Aceasta poate fi asortată în diverse moduri, accentuând atât talia, cât și pieptul doamnelor.

ce stil vestimentar mi se potriveste
Ce stil vestimentar mi se potrivește?[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Accesoriile sunt extrem de importante atunci câdn vorbim despre stilul personal.

În funcție de personalitate, putem opta pentru genți, pălării sau ochelari de soare ceva mai excentrice, sau pentru modele mai clasice. Sfatul este ca orice doamnă să aibă o geantă neagră calitativă, o curea potrivită pentru mai multe ținute, dar și o pereche de ochelari de soare clasici.

Cum să-ți alegi hainele în funcție de tipul de corp

alegerea stilului vestimentar
Alegerea stilului vestimentar[Sursa foto: Freepik]

Cu toate că ne plac diverse haine, nu putem să purtăm orice. Chiar dacă aleg piese vestimentare extrem de frumoase, multe doamne nu știu să se îmbrace în funcție de tipul de corp pe care îl au. Acesta este primul criteriu atunci când achiziționăm haine sau pantofi. Spre exemplu, o femeie minionă nu poate purta rochii sau fuste midi, ci mai degrabă scurte sau lungi până în pământ. Pentru doamnele mai voluptoase, se recomandă hainele ceva mai largi, fiindcă cele mulate nu vă vor avantaja deloc. Un truc pentru femeile scunde este acela de a purta tricouri, bluze sau cămăși cu decolteu în V, pentru ca acestea oferă impresia de alungire. De asmenea, evită maletele sau hainele de tip over-sized, deoarece nu vor face decât să dea impresia că te afunzi în ele și să pari și mai scundă.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Machiajul mov pas cu pas. Ghidul complet pentru un machiaj impecabil, perfect pentru seară!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies