Cum sa-ti dai seama daca ti-ar sta bine tunsa scurt!

Cum sa-ti dai seama daca ti-ar sta bine tunsa scurt!
Cum sa-ti dai seama daca ti-ar sta bine tunsa scurt!

Parul scurt merge de minune aproape oricarei fete, cu exceptia celei rotunde.

Cum sa-ti dai seama daca ti-ar sta bine tunsa scurt! Parul scurt merge de minune aproape oricarei fete, cu exceptia celei rotunde. Daca nu ai avut niciodata parul scurt, insa te intrebi daca ti-ar sta bine, trebuie sa iei in considerare urmatoarele sfaturi:

Cum sa-ti dai seama daca ti-ar sta bine tunsa scurt!
Cum sa-ti dai seama daca ti-ar sta bine tunsa scurt![Sursa foto: PixaBay]

Forma fetei conteaza

Parul scurt este potrivit aproape oricarei forme a fetei, mai putin fata rotunda. Femeile care au trasaturi faciale rotunde arata in general mult mai bine daca au parul taiat scurt, sub linia barbiei.

Tunsorile de tip bob pe o fata rotunda tind sa arate precum o casca. Si cum efectul dorit este in realitate alungirea fetei, este de preferat sa iti pastrezi parul drept si lung.

Citeste si: Tunsori in scari pentru parul mediu – Tunsori la moda 2021!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce forme au umerii, gatul si maxilarul tau

Parul taiat scurt atrage foarte mult atentia asupra acestor zone. Astfel, daca ai gatul scurt, o barbie dubla ori umerii lati, ar trebui sa te gandesti sa iti tunzi parul pana deasupra claviculei si nu mai scurt de atat

Si inaltimea are un cuvant de spus

Pentru femeile care sunt foarte inalte, parul tuns scurt s-ar putea sa nu arate tocmai flatant.

Daca ai o inaltime considerabila si vrei sa ai parul scurt, ar trebui sa incerci o tunsoare la nivelul liniei barbiei. Femeile scunde insa vor arata foarte chic cu o tunsoare scurta, in taieturi stratificate. In acest fel, proportiile corpului se pastreaza.

Esti creata?

Daca ai parul cret, ar trebui sa te gandesti de 2 ori inainte de a iti tunde parul scurt. Parul cret poate arata foarte zburlit atunci cand este taiat scurt.

Exista stilisti care considera ca un par cret nu ar trebui sa fie scurtat niciodata sub linia barbiei. Parul subtire arata mai bine tuns scurt

Parul subtire, daca este lasat lung, aare foarte putin volum. Daca te numeri printre persoanele care au par subtire, o tunsoare scurta cu siguranta ti se va potrivi. Trebuie insa sa ai grija castilistul tau sa nu ti-l fileze prea mult, pentru ca parul tau nu va mai avea niciun fel de volum si va sta lipit de cap.

Incearca sa pastrezi o lungime constanta a suvitelor de par cat mai mult posibil.

 Fa-ti o poza!

aseaza-te sub un panou contrastant si fa-ti o poza. Apoi incepe sa tai efectiv din fotografie ca sa vezi cum ti-ar sta cu parul scurt.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies