Cum să-ți decorezi casa pentru primăvară. 4 idei creative și practice

Cum să-ți decorezi casa pentru primăvară. 4 idei creative și practice
Cum să-ți decorezi casa pentru primăvară

Primavara este un anotimp care aduce un nou început și o nouă bucurie în toate. Află din rândurile de mai jos cum poți să-ți decorezi casa pentru primăvară!

Primăvara aduce cu ea pofta de noi schimbări și dorința de a avea în jurul nostru culori vibrante și aranjamente deosebite, care revigorează spațiul și care alungă, astfel, monotonia din locuință.

Idei creative și practice pentru a-ți decora casa primăvara aceasta

Datorită acestui lucru, fiecare este liber să își pună la încercare imaginația pentru a veni cu noi idei, noi scopuri și o atitudine mult mai pozitivă. Iată câteva idei creative și practice, pentru a-ți decora casa de primăvară!

Flori în vaze de sticlă

O idee care va încânta în mod deosebit femeile sunt florile de primăvară, în vaze de sticlă. Deși acestea pot fi o decorație specială tot anul, însă devine extrem de elegantă și oferă un aer revigorant când vine primăvara și culorile de pe stradă sunt mai aprinse. În categoria de flori pot intra cele de primăvară precum lalelele, zambilele, ghioceii sau narcisele, plante care pot fi inserate în vaze de sticlă, sau în ghivece, după bunul plac.

Citește și: 5 idei de machiaj de primăvară pentru a-ți scoate în evidență frumusețea naturală

Cum să-ți decorezi casa pentru primăvară[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Huse de scaune si fotolii colorate

Schimbarea huselor de la scaune și a fotoliilor în nuanțe vesele reprezintă o idee creativă, care poate influența aspectul final al locuinței tale.

De asemenea, puteți adăuga elemente de decor precum pernuțe pentru canapea cât mai comode, în culori care să atragă toate privirile. Pernuțele cu motive florale și în nuanțe pastelate fac diferența atunci când treci într-un nou sezon. Nu este de evitat nici schimbarea așternuturilor de pe pat, cu unele cât mai fresh, din materiale fluide. 

Covoare din țesături plate, în culori vii

De asemenea, decorarea casei pentru primăvară poate fi prilejul perfect pentru a face o schimbare atunci când vine vorba de covoarele din locuință.

Astfel, dacă acestea sunt pufoase, groase sau adaptate sezonului rece, cea mai bună soluție este să optați pentru covoare dintr-o țesătură plată și în culori și modele cât mai vii și mai vesele.

Citește și: Cum trebuie să facă o femeie machiajul de primăvară. Culori și tendințe pentru un aspect fresh în 2023

Cum să-ți decorezi casa pentru primăvară[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tablouri în ton cu primăvara

Totodată, un tablou care să reprezinte frumusețile naturii te ajuta să spargi monotonia pereților și să înseninezi întreaga încăpere. Culorile joacă un rol foarte important, deoarece fac diferența între anotimpuri și atmosfera din casă. Astfel, puteți miza pe tablouri de primăvară în culori cat mai pastelate și vesele.

Înainte de a-ți redecora casa, nu uita de curățenia de primăvară

Cu toate astea, primul pas pentru schimbare este curățenia de primăvară, care reușește să te scoată din amorțeala sezonului rece și care te ajută să îți reîmprospătezi locuința.

De asemenea, vei putea să îți recapeți energia pozitivă de care ai nevoie pentru a te bucura de lucrurile și persoanele din jurul tău, cât și de anotimpul care aduce cu el mai mult soare, căldură și aer proaspăt. Dacă această activitate îți dă uneori bătăi de cap, și nu știi de unde să începi, îți putem oferi câteva sfaturi eficiente! Așadar, este mult mai ușor să începi cu activitățile care au nevoie de mai mult timp de așteptare, precum tratarea chiuvetei sau a vasului de toaleta cu substanțe care acționează mai greu.
Mai apoi, poți continua cu încăperile precum dormitorul și sufrageria, și apoi să termini cu bucătăria, baia și holurile. În principiu, este important ca fiecare persoană să înceapă curățenia generală de primăvară de sus in jos, mai precis, ultimele care ar trebui igienizate sunt podelele. După curățenia de primăvară, puteți apela la numeroase ornamente si decorațiuni specifice sezonului de primăvară, pentru a vă readuce cheful de viață și pentru a înfrumuseța întreaga încăpere. 

Cum să-ți decorezi casa pentru primăvară[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum să-ți revitalizezi rutina de îngrijire a pielii în sezonul de primăvară

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies