Cum să vă pregătiți pentru a vă muta: 6 moduri ușoare de a face mutarea o experiență pozitivă

cum sa va pregatiti de o mutare
Cum să vă pregătiți pentru a vă muta

Mutarea într-o nouă locuință poate reprezenta o adevărată experiență. Însă știați cum o puteți face mai simplă?

Aflați din rândurile următoare, care sunt lucrurile pe care ar trebui să le știți și chiar să le puneți și în practică, în momentul în care decideți să vă mutați. Ba chiar mai mult, acest lucruri trebuie să fie făcute cu o perioadă destul de mare de timp, înainte de a se face mutarea propriu-zisă.

 

Cum să vă pregătiți pentru a vă muta într-un alt oraș sau o casă nouă

1. Organizarea timpurie este esențială

Unul dintre cele mai importante lucruri de făcut atunci când vă pregătiți să vă mutați este să vă organizați în mod corespunzător. Indiferent cât de bun ești la planificare și organizare, dacă nu o faci la timp, nu vei reuși. Este recomandat să vă planificați întregul proces de mutare cu o lună înainte de a vă muta în noua locație, dar unii recomandă să faceți acest lucru mai devreme.

Angajați agenți de mutare, puneți lucrurile importante în cutii sau împăturiți haine pentru a vă pregăti pentru mutare. Trebuie să luați în considerare și ce articole veți depozita și veți muta.

Citește și: 5 lucruri de care ai nevoie când te muți în casă nouă

ce sa faci inainte de a te muta
Cum să vă pregătiți pentru a vă muta[Sursa foto: freepik]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum să scapi de petele de pe saltea și fotolii. Menajerele folosesc mereu această metodă

2. Informați-vă angajații de mutare, despre articolele pe care le aveți

Pregătiți-vă să vă deplasați ușor și să discutați despre starea stocului dvs. cu o companie de mutări dacă intenționați să le angajați. Daca ii informezi despre situația articolelor tale, aproape orice companie de mutări va fi foarte recunoscătoare.

Transportul bunurilor mai mici în camion este ușor, dar atunci când transportați bunuri mai mari, ar fi bine să-i informați despre dimensiunea acestora. Afacerile vor angaja mai mulți lucrători, ceea ce va accelera mutarea. Asigurați-vă că aveți un camion suficient de mare pentru a vă transporta toate bunurile într-un singur transport dacă angajați agenți de demontare.

firma de mutare
Cum să vă pregătiți pentru a vă muta[Sursa foto: freepik]

3. Folosiți ocazia pentru a scăpa de unele articole

Când vă mutați, este un moment bun pentru a scăpa de lucruri pe care nu le-ați folosit de mult timp sau de care nu mai aveți nevoie. Pentru a evita copleșirea, timpul pe care îl veți folosi pentru a vă pregăti pentru a vă muta poate include un pic de dezordine în fiecare zi. Nu trebuie să ai mentalitatea „poate că o voi purta o dată” în timp ce împachetezi hainele.

Acest lucru vă va umple dulapul mai târziu și va lăsa spațiu pentru alte obiecte din vehiculul în mișcare. În schimb, fie că este vorba doar de haine sau de alte articole pe care le-ați lăsat în urmă, donați-le sau vindeți-le.

Cum să vă pregătiți pentru a vă muta[Sursa foto: freepik]

4. Pregătește-te să ​​folosești cutii reutilizabile

Chiar dacă cutiile din plastic sunt cea mai bună opțiune pentru mutare, adesea nu le folosiți prea mult după ce le-ați mutat.

Majoritatea oamenilor nu au suficient spațiu în pod sau subsol pentru a le depozita. Pentru mutare, cutiile de carton sunt cele mai bune opțiuni.

Citește și: Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...- stirilekanald.ro

cutii de depozitare
Cum să vă pregătiți pentru a vă muta[Sursa foto: freepik]

5. Etichetați totul

Asigurați-vă că etichetați fiecare cutie  atunci când vă mutați într-o casă nouă. Etichetarea este o modalitate excelentă de a economisi timp! Cutiile de carton sunt ușor de etichetat. S-ar putea să nu pară atât de important atunci când vă împachetați, dar etichetarea tuturor lucrurilor atunci când vă mutați într-o casă nouă este foarte utilă atunci când despachetați.

ce sa faci cand te muti intr o noua locuinta
Cum să vă pregătiți pentru a vă muta[Sursa foto: freepik]

6. Configurați utilitățile înainte de a vă muta

Asigurați-vă că toate lucrările de utilități sunt deja făcute la noua dvs. casă înainte de a angaja un agent de mutare sau o altă companie de mutare este o chestiune foarte importantă pe care trebuie să o faceți înainte de a vă muta. Cât timp este de lucru, să te muți doar pentru a păstra jumătate din articolele tale împachetate ar putea fi un coșmar.

Cum să vă pregătiți pentru a vă muta[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Cum să scapi de petele de pe saltea și fotolii. Menajerele folosesc mereu această metodă

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ce se întâmplă cu pisica care a mers singură la spital să nască? Apelul făcut de medicul veterinar: "A iubit-o o țară întreagă și la final nu a mai vrut-o nimeni"

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies