Cum sa vindeci o unghie crescuta in carne complet natural fara niciun procedeu chirurgical

Cum sa vindeci o unghie crescuta in carne complet natural fara niciun procedeu chirurgical
Cum sa vindeci o unghie crescuta in carne complet natural fara niciun procedeu chirurgical

Unghiile crescute in carne sunt o conditie comuna in care coltul din partea laterala a unghiei de la picior creste in carnea moale din zona acesteia.

Rezultatul este durerea, roseata, umflatura si uneori chiar si o infectie. Uite cum poti vindeca fara interventie chirurgicala.

Pentru inceput, aveti nevoie de o apa de baie fierbinte pentru a inmuia zona afectata. Se pun 44 ml de bicarbonat de sodiu in aproximativ 5l de apa. Dupa preferinte, se poate adauga si sare. Apa de baie ar trebui sa depaseasca 37 de grade. In cazul in care ati terminat cu baia, unghia poate fi indepartata cu usurinta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: healthylifeidea.com



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies