Cum scapi de celulita cu usturoi

Cum scapi de celulita cu usturoi
Cum scapi de celulita cu usturoi

Celulita nu mai este de multa vreme doar o chestiune estetica, aceasta poate provoca probleme serioase la nivelul pielii.

Printre remediile si tratamentele contra celulitei se numara si usturoiul.

Usturoiul este cunoscut ca fiind un antibiotic natural, ideal in lupta cu infectiile. Acesta este folosit in tratarea ranilor cicatrizate sau pentru combaterea simptomelor de raceala si gripa.

De ani buni, usturoiul este utilizat si in zona cosmetica. Conform unor studii, usturoiul se lupta cu bacteria care provoaca celulita.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum slabesti 32 de kilograme in 4 luni cu dieta cu suc de rosii - Meniul complet

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies