Cum scapi de puricii din locuinta! Trucuri simple si rapide

Cum scapi de puricii din locuinta! Trucuri simple si rapide
Cum scapi de puricii din locuinta! Trucuri simple si rapide

 

 

Odata cu inceperea sezonului cald, puricii isi fac simtita prezenta. Nu trebuie sa ai animale de companie pentru a avea aceasta problema. Ii poti aduce chiar tu, in casa, pe haine. Odata ajunsi in casa, pot gasi covorul sau canapeaua numai buna pentru a-si depune ouale si a se inmulti.

 

Poti scapa insa rapid de acestia, apeland la cateva trucuri simple! Iata ce trebuie sa faci.

 

Deparaziteaza animalele de companie

 

Daca ai animale de companie este important sa le deparazitezi atat intern cat si extern. Gasesti in cabinetele veterinare picaturi speciale pentru caini si pisici. Ai grija sa alegi unele potrivite greutatii acestora.

 

Aspira intreaga locuinta foarte bine

 

Urmatorul pas pe care trebuie sa-l faci este sa aspiri foarte bine intreaga locuinta.

Ai grija, ca...

 

Citeste continuarea pe u rmatoarea pagina. 

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum arata fetita lui Valentin Chis “Bruce” de la Exatlon! Cat a crescut micuta in cele doua luni de cand taticul ei e in Republica Dominicana EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies