Cum se descurcă Jean de la Craiova în bucătărie. Artistul a mărturisit cum este surprins de soție de cele mai multe ori când vine acasă: “A fost o nebunie.”

Cum se descurcă Jean de la Craiova în bucătărie. Artistul a mărturisit cum este surprins de soție de cele mai multe ori când vine acasă: “A fost o nebunie.”
Cum se descurcă Jean de la Craiova în bucătărie. Artistul a mărturisit cum este surprins de soție de cele mai multe ori când vine acasă: “A fost o nebunie.”

Jean de la Craiova a vorbit despre viața de familie, cum se descurcă la treburile casei și cum este uneori surprins de soție.

Jean de la Craiova, îndrăgitul și cunoscutul cântăreț de manele din țară, are o carieră de succes, cu care se mândrește, făcând tot timpul atmosferă când este chemat la petreceri private sau la evenimentele de televiziune. Acesta nu neglijează niciodată viața de familie, astfel că atunci când are ocazia, își dorește să demonstreze abilitățile de familist pe care le are. A povestit cum inclusiv încearcă să își  surprindă soția în cele mai frumoase moduri, chiar dacă nu îi iese de fiecare dată.

Invitat în cadrul emisiunii Petrecem în familie, moderată de Mirela Vaida, Jean de la Craiova a povestit o întâmplare amuzantă după ce a participat la un show culinar, iar acasă s-a gândit să facă paste, astfel că a pus la fiert vreo șapte pungi care i-au dat de furcă în momentul în care s-au umflat.

Întâmplarea a amuzat-o până și pe soția lui, în momentul în care a intrat în bucătărie și a văzut că acesta i-a luat locul, iar toate oalele și chiuveta erau pline de paste, care nu mai aveau

loc pe foc. 

„Pe la bucătărie, vreau să mă mai dau în spectacol. Eu chiar gătesc. Când am venit cu cuțitul de aur acasă, prima întrebare a fost „cât ai dat pe el?” Aici nu merge cu vrăjeala. L-am luat pe bune, aveam sorț, aveam cuțit, ultima oară am făcut spaghete, am pus vreo 6-7 pungi și nu se mai opreau, am uitat că alea se umflă.

Am luat un lighean, oală, într-o cratiță, chiuveta plină. Iar când a intrat în bucătărie a întrebat „ce ai făcut?” Iisus Hristos să ne dea mult. A fost o nebunie, s-au amuzat fantastic.”, a povestit Jean de la Craiova.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum îl surprinde soția pe Jean de la Craiova atunci când vine acasă

Citește și: Cum se înțelege Jean de la Craiova cu băiatul din prima căsnicie și cum a acceptat actuala soție situația. „Știam de băiat, am plecat când avea cinci luni.”

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra: „Mi-am luat placa de la Electrecord și am bătut la ușă. I-am zis că vin de la Electrecord.”

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Artistul spune despre soția lui că știe de fiecare dată cum să îl primească acasă, mai ales atunci când o femeie vrea să își țină bărbatul cât mai aproape și să-l surprindă de fiecare dată. Spune că până și un mers sau o vorbă contează, iar după 30 de ani de căsnicie, nu mai poate fi păcălit. Jean de la Craiova a mai povestit, în cadrul aceleași emisiuni, că mai are un copil dintr-o căsnicie anterioară, iar soția l-a înțeles și l-a acceptat cu totul. 

„Știe să mă primească. O femeie, când vrea să țină un bărbat, să-l facă să-i curgă balele, un mers, o vorbă. După 30 de ani nu mă mai păcălești.”, a mai spus artistul.

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra: „Mi-am luat placa de la Electrecord și am bătut la ușă. I-am zis că vin de la Electrecord.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies