Cum se împarte Tavi Clonda între viața de familie și cea profesională? „Eu mi-am lăsat cariera pe planul 3-4, dar nu îmi pare rău. Mi s-au schimbat prioritățile.”

Cum se împarte Tavi Clonda între viața de familie și cea profesională? „Eu mi-am lăsat cariera pe planul 3-4, dar nu îmi pare rău. Mi s-au schimbat prioritățile.”
Cum se împarte Tavi Clonda între viața de familie și cea profesională? „Eu mi-am lăsat cariera pe planul 3-4, dar nu îmi pare rău. Mi s-au schimbat prioritățile.”

Artistul este un ajutor de nădejde al soției sale.

De-a lungul timpului, Tavi Clonda a fost adesea criticat în mediul online pentru faptul că se ocupă de treburile casnice și de îngrijirea copiilor, în timp ce soția sa se duce la muncă. Acum, invitat în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, artistul a vorbit despre „înțelegerea” pe care a făcut-o cu soția sa, astfel încât să pună pe primul loc binele familiei.

Citește și: Tavi Clonda, dezvăluiri despre momentul în care Gabriela Cristea a rămas însărcinată pentru prima dată: „S-a supărat și plângea ca un copil căruia i-ai luat jucăria. M-a disperat această durere.”

Cum se împarte Tavi Clonda între viața de familie și cea profesională?
Familia Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, emoții în zi de sărbătoare! Cei doi soți și-au dus finii în fața altarului, pentru slujba de 50 de ani de căsătorie

Tavi Clonda și-a sacrificat cariera pentru familie

Cum se împarte Tavi Clonda între viața de familie și cea profesională?
Tavi Clonda și fiicele sale [Sursa foto: Facebook]

Artistul susține că el și Gabriela Cristea au luat o decizie de comun acord, astfel încât unul dintre părinți să își poată ducă mai departe cariera profesională, iar celălalt să se ocupe de creșterea fetițelor. Tavi Clonda este cel care și-a sacrificat cariera pentru a fi alături de fetele sale, astfel încât prezentatoarea TV să își continue drumul în televiziune.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Dacă le prezinți oamenilor viața de familie și mai puțin muzica pe care o faci și concertele, normal că oamenii zic că m-am pus la cratiță.

La un moment dat m-au deranjat anumite jigniri. Omul e liber să își exprime părerea, dar nu să jignească, iar la un moment dat m-a deranjat și a trebuit să fac puțină ordine și curățenie. Să spun un pic niște lucruri. Eu de 6 ani, Gabriela într-adevăr, fiind într-o ediție de seară, eu de 6 ani stau cu fetițele seară de seară eu și ea nu reușește să le vadă decât când le culcă.
Au fost perioade în care s-a dus emisiunea ei mai târziu și nici nu le vedea, le culcam eu. Le lua doar dimineața și dimineața le ducea ea la școală și la grădi. Nu e ușor. Foarte complicat pentru ea și la fel de complicat pentru mine. De aceea eu mi-am lăsat cariera pe planul 3-4, dar nu îmi pare rău. Înainte voiam stadioane, să cânt la stadioane, să bucur oamenii.
Acum un zâmbet de-al unui copil face cât două stadioane. Mi s-au schimbat prioritățile. Asta nu înseamnă că nu vreau să cânt sau să fiu în fața celor care mă apreciază și mă iubesc, dar sunt alte priorități, alte etape. De exemplu, studioul l-am lăsat ultimul. Mai întâi fac toată casa și studioul meu este ultimul, pentru că așa am considerat eu. Înainte ne-am gândit care are posibilitatea mai rapidă de job, atunci când a fost pandemia.
I-am spus să se ducă ea și rămân eu cu copiii, iar apoi vedem cum se schimbă lucrurile pe parcurs
.”, a declarat Tavi Clonda.  



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Rețeta de tort cu pere a Roxanei Blenche: „Am pus peste tort al doilea strat de cremă și am pus niște brizbrizuri colorate, pe care copiii le adoră.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies