Cum se înțelege Cabral cu fiica lui din prima căsătorie, Inoke

Cum se înțelege Cabral cu fiica lui din prima căsătorie, Inoke
Cum se înțelege Cabral cu fiica lui din prima căsătorie, Inoke

Nu mulți oameni cunosc faptul că soțul Andreei Ibacka mai are încă o fată, pe lângă cei doi copii din căsnicia cu celebra actriță.

Inoke este fiica lui Cabral din mariajul cu Luana, iar el a vorbit într-un interviu despre relația cu tânăra.

Citeste si: Andreea Ibacka și Cabral nu mai împart același pat de 4 ani. Ce a declarat soția prezentatorului

Cum se înțelege Cabral cu fiica lui, Inoke

Inoke s-a născut în anul 2002, atunci când Luana și Cabral trăiau o frumoasă poveste de dragoste, dar din păcate lucrurile nu au mers prea bine pentru ei și au decis să meargă pe drumuri separate în anul

2005.

În acele momente, fetița a rămas la mama ei, care a crescut-o până la această vârstă. Cabral nu a uitat de responsabilitățile de tată și cu toate că de-a lungul timpului au existat mai multe tensiuni între el și Inoke, acum lucrurile decurg normal.

Tânăra este destul de apropiată de familia tatălui său. Prezentatorul TV a mărturisit că fiicele sale sunt topite una după cealaltă:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine, Namiko e topită după ea. Și invers, desigur.", a declarat Cabral, pentru sursa citată.

Inoke, fiica lui Cabral din prima casatorie
Inoke, fiica lui Cabral din prima casatorie[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Larisa Udilă își dorește un al doilea copil. Ce declarații a făcut vedeta

Motivul pentru care Cabral și Luana și-au spus adio

Cabral și Luana au avut o căsnicie destul de scurtă, dar au rămas cu amintiri frumoase. O spunea chiar vedeta, care mărturisea într-un interviu mai vechi și motivul divorțului de tatăl fiicei sale. Ea povestea că l-a cunoscut pe Cabral cu ocazia unui casting, iar primul impact a fost că e deosebit. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 "L-am întâlnit pe Cabral cu ocazia unui casting, iar primul impact a fost că e deosebit. Am fost foarte dornică să-i acord o șansă, am intrat într-o relație destul de rapid, drept urmare am încheiat socotelile cu vechea căsătorie. Vâsleam în același sens amândoi. Cabral reprezintă o căsătorie de nici 2 ani în viața mea, a rămas o etichetă pe care o port cu plăcere și mă bucur foarte mult că am reușit după ce ne-am despărțit să rămânem în relații bune.

Divorțul este o parte constructivă a oricărei relații care nu mai merge și dacă ești cinstit cu tine nu poți să mergi în dublu. Când am simțit că împreună nu putem să trăim decât în minciună am preferat să divorțăm. M-am dăruit lui Cabral cu totul, a fost ceva extraordinar, sunt foarte fericită pentru el. Am rodit niște semințe care au prins foarte frumos. Este un bărbat cu o carieră extraordinară, are o soție frumoasă, e fericit, iar noi nu am pierdut legătura deloc.
Ne-am iubit, ne-am dăruit și la un moment dat a dorit altceva, nu are nicio legătură vârsta. S-a deschis o altă lume, a trecut dintr-o zonă în care trăia într-una în care zbura și eu, iubindu-l, l-am lăsat. Am suferit, am plâns, au existat gelozii. El a plecat de tot și asta a fost tot.",
povestea Luana în urmă cu mai mulți ani, potrivit libertatea.ro.

Inoke, fiica lui Cabral din prima casatorie
Inoke, fiica lui Cabral din prima casatorie[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alex Velea, acuzat de o tânără că ar fi lăsat-o însărcinată. Ce a spus artistul: "Nu am avut nicio legătură sau relații intime"



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Andreea Ibaka, replici neașteptate la adresa Adelei Popescu: „Cu toate astea, eu nu am fost invitată la botez”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies