Cum se înțelege iubitul Cameliei Dumitrache cu fratele ei, Jador. Ce spune tânăra despre cum se descurcă singur artistul. “Am o relație foarte deschisă cu familia mea.”

Cum se înțelege iubitul Cameliei Dumitrache cu fratele ei, Jador. Ce spune tânăra despre cum se descurcă singur artistul. “Am o relație foarte deschisă cu familia mea.”
Cum se înțelege iubitul Cameliei Dumitrache cu fratele ei, Jador. Ce spune tânăra despre cum se descurcă singur artistul. “Am o relație foarte deschisă cu familia mea.”

Camelia Dumitrache, sora lui Jador, a vorbit despre cum se înțelege fratele ei cu iubitul său.

Camelia Dumitrache, sora mai mica a lui Jador, are o relație foarte deschisă atât cu artistul, cât și cu întreaga familie, Astfel că, invitată în cadrul interviului Online Story, difuzat pe canalul de YouTube WOWnews, tânăra a vorbit despre cum se înțelege fratele ei, cunoscutul artist, cu iubitul său și cum a fost momentul în care aceasta l-a adus acasă și i-a făcut cunoștință cu întreaga familie.

Spune că cei doi se aseamănă foarte mult, doar că fratele ei este un pic mai agitat, pe când iubitul său este mult mai calm.

Camelia Dumitrache și iubitul ei
Camelia Dumitrache și iubitul ei[Sursa foto: Instagram]

“Foarte mult seamănă (nr. prietenul ei cu Jador). Zici că sunt frați. Fratele meu este mai agitat, iubitul meu este mai calm, dar ca fire, seamănă foarte mult între ei. Se cunosc foarte bine unul pe altul și mă bucur foarte mult că se înțeleg și se iubesc.

Eu am avut și am o relație foarte deschisă cu familia mea în general. Părinții mei știau, și frații mei știau că eu am o relație cu el. L-au cunoscut așa pe internet, nu l-au cunoscut face to face, dar când a fost să îl prezint, nu au avut nicio reacție împotriva relației mele pentru că este un om foarte calm, foarte blând.”, a povestit Camelia Dumitrache.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum se descurcă Jador singur la treburile casei

Citește și: Cum arăta copilăria lui Jador, printre lipsuri. Familia lui nu avea nici măcar apă în curte. „Căram apă de la vecini, își făceau vecinii milă cu noi. Spălatul era lux.”

Camelia Dumitrache și Jador
Camelia Dumitrache și Jador[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Nu îi spun dacă nu îmi place de iubita lui.” Ce părere are sora lui Jador, Camelia, despre partenera de viață a artistului

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Camelia spune despre fratele ei, Jador, că se descurcă foarte bine la tot ce înseamnă casă, iar acesta s-a autoeducat atunci când vine vorba de curățenie și de toate treburile pe care le are de făcut. Cu toate acestea, de fiecare dată când are ocazia, tânăra merge acasă la artist pentru a-i da o mână de ajutor. Când vine vorba despre mâncarea preferată, ciorba de fasole câștigă teren în fața oricărui alt fel de mâncare pe care artistul ar putea să îl aleagă.

“Jador se descurcă foarte bine, el știe să spele, pentru că a stat singur foarte mult timp, a învățat, s-a autoeducat pe treaba asta cu curățenia. El nu ar avea nevoie, dar eu, știind că sunt aici, de ce să nu merg să-l ajut? Adică nu mi-e greu să mă duc să-l ajut, dar el nu, s-ar descurca fără nicio problemă. Fac mâncare, îl ajutat, băg la spălat, toate astea de casă.
Ciorba de fasole este viața lui, degeaba, poate să fie cea mai bună mâncare din lume, el tot ciorba de fasole o mănâncă.”,
a mai spus sora lui Jador.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Mașina lui Jador?” Ce imagine a postat Ella pe rețelele de socializare. Fanii au fost uimiți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies