Cum se prepară masca din albuș de ou. Trucul eficient pentru îndepărtarea ridurilor și închiderea porilor

Cum se prepară masca din albuș de ou. Trucul eficient pentru îndepărtarea ridurilor și închiderea porilor
Cum se prepară masca din albuș de ou. Trucul eficient pentru îndepărtarea ridurilor și închiderea porilor

Află din rândurile următoare cum să folosești albușul de ou în procesul de înfrumusețare al tenului.

Despre albușurile de ou se cunoaște faptul că acestea reprezintă o sursă excelentă de proteine și conțin o serie de nutrienți importanți pentru sănătate, fiind necesar să le introducem în alimentația noastră zilnică. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că albușul de ou, pe lângă efectele pozitive pe care le are asupra organismului nostru, poate avea și un efect neașteptat asupra tenului.

Acest produs de origine animală are numeroase beneficii asupra pielii, acționând ca un exfoliant natural, care îndepărtează petele și reduce aspectul porilor dilatați. Mai mult decât atât, are și

efect hidratant asupra pielii, făcând-o catifelată și reducând considerabil pungile de sub ochi. Astfel, pielea capătă un aspect proaspăt și sănătos.

Cu toate acestea, nu este suficient doar să cunoști proprietățile sale, ci trebuie și să știi cum să beneficiezi de acestea și ce amestecuri să realizezi, astfel încât să ai parte de rezultatul dorit. Descoperă din rândurile următoare două măști naturale cu albuș de ou ce au efecte garantate asupra tenului tău.

Masca de albuș de ou cu miere pentru netezirea ridurilor

Citește și: Cum pot scăpa femeile de riduri, cu ajutorul unei măști de pere. Trucul eficient pentru femeile care își doresc un ten de porțelan 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum se prepară masca din albuș de ou[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să prepari cel mai eficient tonic de orez pentru un efect strălucitor. Trucul de frumusețe din ingrediente naturale

Ingrediente:

  • un albuș de ou
  • o lingură de miere
  • o lingură de făină de grâu

Mod de preparare:

Pentru a prepara acest produs trebuie să amesteci foarte bine ingredientele menționate anterior, până când obții un compoziția dorită. Ulterior, pe tenul proaspăt spălat, aplică masca uniform și masează ușor fața, prin mișcări circulare, astfel încât să obții un efect de exfoliere naturală. Lasă amestecul să acționeze timp de 10 minute, iar apoi clătește fața cu apă caldă și aplică o cremă hidratantă.

Masca de albuș de ou cu zahăr pentru închiderea porilor

Masca de albuș de ou cu zahăr pentru închiderea porilor
Masca de albuș de ou cu zahăr pentru închiderea porilor[Sursa foto: freepik]

Ingrediente:

  • un albuș de ou
  • ¼ zeamă de lămâie
  • o lingură de zahăr

Mod de preparare:

Amestecă ingredientele până când obții o pastă lichidă. Aplică pe zonele unde ai porii dilatați, astfel încât acest amestec să elimine excesul de sebum.

Lasă-l să acționeze timp de 20 de minute, iar apoi clătește cu apă călduță. Pentru a obține efectul dorit, folosiți acest amestec de cel puțin două ori pe săptămână, înainte de culcare.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum se prepară cea mai eficientă mască cu mentă. Trucul pentru un ten fără impurități

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies