Cum se scrie o scrisoare pentru Moș Nicolae. Ajută-l pe cel mic să primească ce își dorește

Cum se scrie o scrisoare pentru Moș Nicolae. Ajută-l pe cel mic să primească ce își dorește
Cum se scrie o scrisoare pentru Moș Nicolae. Ajută-l pe cel mic să primească ce își dorește

Află din rândurile următoare cum se scrie o scrisoare pentru Moș Nicolae, astfel încât micuțul tău să primească ceea ce își dorește.

Moș Nicolae așteaptă și anul acesta să sosească la copii în seara de 5 spre 6 decembrie. Această sărbătoare a copilăriei reprezintă un motiv de bucurie pentru cei mici, care așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce le va aduce anul acesta Moș Nicolae. Bineînțeles că micuții au și dorințe clare, ce urmează să-l ajute pe Moșu în procesul de alegere al cadoului. Astfel, este important ca aceștia să conceapă o scrisoare, care va ajunge direct în cutia poștală a lui Moș Nicolae și prin intermediul căreia spiridușii vor întocmi lista de cumpărături, urmând ulterior ca ghetuțele proaspăt

lustruite să se umple de cadouri. Descoperă din rândurile următoare câteva sfaturi care îl vor ajuta pe cel mic să redacteze o scrisoare pentru Moș Nicolae, astfel încât acesta să primească ceea ce își dorește.

Cum se scrie o scrisoare către Moș Nicolae

Citește și: Legenda lui Moș Nicolae. De ce se pun cadourile în ghete

Cum se scrie o scrisoare pentru Moș Nicolae. Ajută-l pe cel mic să primească ce își dorește
Cum se scrie o scrisoare pentru Moș Nicolae. Ajută-l pe cel mic să primească ce își dorește[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce cadouri nu este bine să oferi de Sfântul Nicolae. Tradiții și obiceiuri

Asemenea oricărei scrisori, și cea adresată lui Moș Nicolae are nevoie de o formulă de adresare. Astfel, se recomandă să începi scrisoarea prin intermediul formulei „ Dragă Moș Nicolae ”. Ulterior, Moșul va aprecia dacă vei alcătui o scurtă introducere prin intermediul căreia îl înștiințezi că îl aștepți cu drag, ca în fiecare an, să-ți pășească pragul.

Totodată, pentru că Moșul vrea să se asigure că ai fost un copil cuminte și meriți tot ceea ce îți dorești, ar fi bine să îi faci un rezumat al faptelor bune pe care le-ai făcut anul acesta. Pentru că fiecare copil mai face din când în când și anumite năzbâtii, nu te sfii să i le comunici și pe acestea Moșului, dar asigură-l că ți-ai cerut scuze pentru faptele de care nu ești foarte mândru și că vei încerca pe cât posibil să nu le repeți pe viitor.

Totodată, trebuie să ții cont că Moș Nicolae are foarte mulți copii la care trebuie să ajungă, iar de aceea, lista ta de cadouri trebuie să nu fie una foarte lungă. Încearcă să selectezi un produs pe care ți-l dorești cel mai mult.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

În încheiere, nu uita să te semnezi și să îi mulțumești Moșului în avans pentru darurile pe care urmează să ți le aducă.

Totodată, pentru copiii care nu au învățat încă să scrie, cu siguranță că Moș Nicolae va aprecia dacă aceștia desenează cadourile pe care și le doresc.

Ce cadouri se primesc pe 6 Decembrie

Ce cadouri se primesc pe 6 Decembrie
Ce cadouri se primesc pe 6 Decembrie[Sursa foto: freepik]

Potrivit tradiției, în seara de 5 spre 6 decembrie, toți copiii își pregătesc ghetuțele în așteptarea lui Moș Nicolae. Acesta vine călare pe un cal alb și lasă cadouri copiilor cuminți în ghetuțele lustruite.

Cu toate acestea, Moș Nicolae are un cadou mai puțin plăcut și pentru copiii care nu au fost cuminți: o nuielușă.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Tradiția populară spune că în seara de Moș Nicolae copiii vor găsi în ghetuțe dulciuri și fructe, acestea fiind cadouri reprezentative pentru această sărbătoare. Fructele preferate ale copilului tău sunt o alegere potrivită indiferent de situație, dar în ceea ce privește dulciurile, este bine ca Moș Nicolae să nu exagereze foarte tare și, dacă se poate, să opteze pentru variante fără zahăr.

Pe lângă acestea, Moș Nicolae poate să fie mai darnic și să le aducă celor mici jucăria preferată sau alte idei de cadouri cum ar fi: cărți de citit sau de colorat, în funcție de vârstă, jocuri de societate, puzzle, seturi de construcții, lego, instrumente de papetărie, cum ar fi seturi de pictat, de modelat sau de desenat, jocuri video, hăinuțe, obiecte decorative cu tematică de Crăciun și multe altele, în funcție de preferința fiecăruia.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.  

Ce cadouri se primesc pe 6 Decembrie
Ce cadouri se primesc pe 6 Decembrie[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cele mai bune idei de cadouri de Secret Santa sub 140 de lei pentru femei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies