10 idei de cadou de Moș Nicolae pentru iubitul tău

10 idei de cadou de Moș Nicolae pentru iubitul tău
10 idei de cadou de Moș Nicolae pentru iubitul tău

Află din rândurile următoare care sunt cele mai potrivite cadouri de Moș Nicolae pe care să i le faci iubitului tău.

Moș Nicolae sosește în seara de 5 decembrie, atât la copii cât și la adulți. Astfel, dacă vrei să-i iei iubitului tău un cadou de Moș Nicolae, care să nu te coste foarte mult și să fie de efect, atunci în acest articol sigur vei găsi un cadou potrivit.

Aflați din rândurile următoare care sunt cele mai potrivite cadouri de Moș Nicolae pe care să le oferiți iubitului.

Idei de cadouri drăguțe de Moș Nicolae pentru iubitul tău

Citește și: Ce cadou poți oferi de Secret Santa în 2022

10 idei de cadou de Moș Nicolae pentru iubitul tău

Calendar Advent

Calendarul advent poate fi un cadou potrivit pentru întreaga lună decembrie. Acestea se găsesc în diverse magazine și au diferite produse în funcție de specificul magazinului de unde este achiziționat.

De asemenea, dacă ești o fire creativă și vrei să-ți surprinzi iubitul, poți să-i faci tu un calendar advent pe care să-l personalizezi după bunul plac.

Accesorii de iarnă

Citește și: Ce cadouri de Secret Santa poți cumpăra cu 50 lei

10 idei de cadou de Moș Nicolae pentru iubitul tău

Un fular călduros, o pereche de mănuși sau o căciulă de iarnă pot fi un cadou practic și drăguț pe care să i-l oferi iubitului tău în noaptea de Moș Nicolae.

Jocuri video

Dacă iubitul tău este pasionat de jocuri video, folosește această sărbătoare pentru a-i achiziționa jocul preferat. Dacă nu, poți să-i cumperi un joc de societate pentru a vă bucura împreună cu prietenii voștri de acest cadou.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cadouri amuzante pentru iubitul tău

Citește și: 5 idei de cadouri pentru partenerul tău

10 idei de cadou de Moș Nicolae pentru iubitul tău

Dacă sunteți un cuplu nonconformist, care își face cadouri amuzante și neobișnuite, atunci poți opta pentru următoarele:

Articole vestimentare cu Grinch

Dacă iubitul tău este un fel de Grinch atunci când vine vorba de sărbătorile de iarnă, atunci obiectele vestimentare cu celebrul personaj pot fi o idee de cadou care îl va binedispune.

Acestea pot fi însoțite de mesaje haioase în funcție de preferințele fiecăruia.

Borsetă cu burtă

Dacă iubitul tău nu are încă burtă de la bere, atunci poți să-i achiziționezi una falsă. Oferă-i în dar o borsetă cu burtă, care cu siguranță va atrage privirile tuturor atunci când o poartă.

Pijamale de cuplu

Citește și: Idei de cadouri cu suflet

10 idei de cadou de Moș Nicolae pentru iubitul tău

Există o mulțime seturi de pijamale pentru cupluri. Îi poți face iubitului tău cadou o pijama în stil salopetă inspirată din diverse personaje din desenele animate sau cu tematică de Crăciun. Asortează-te cu el și achiziționează-ți și tu una și petreceți-vă seara de Moș Nicolae în pijamalele voastre amuzante.

Calendar sexy

Deși par a fi învechite, calendarele cu fete îmbrăcate sumar nu vor fi niciodată demodate.

Dacă nu ești o persoană geloasă și cauți un cadou amuzant pentru iubitul tău, atunci calendarele sexy sunt soluția potrivită.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Ce să-i oferi iubitului tău dacă nu a fost cuminte anul acesta

Citește și: Darurile de cuplu sunt importante? Iată cum ajută acestea la menținerea relației

10 idei de cadou de Moș Nicolae pentru iubitul tău

În rândurile următoare poți descoperi și câteva idei de cadouri pentru iubitul tău, dacă nu a fost atât de „cuminte” anul acesta.

O nuia

Celebra nuielușă pe care Moș Nicolae o aduce copiilor care nu au fost cuminți, poate fi dăruită și adulților. Există numeroase modele de nuielușe frumos personalizate astfel încât să își fie mai mare dragul să o folosești. Iar dacă vrei un cadou mai serios pentru adulți, poți transforma nuielușa într-un bici.

Cătușe

Citește și: Cadouri inspirate de casă nouă pentru când nu ai idei

10 idei de cadou de Moș Nicolae pentru iubitul tău

Transformă seara de Moș Nicolae într-o seară romantică și pasională alături de iubitul tău. Oferă-i cadou o pereche de cătușe și pedepsește-l pentru relele făcute pe parcursul anului.

Ciocolată de corp

Deși copiii care nu sunt cuminți nu primesc ciocolată, adulții pot să beneficieze de acest dulce dacă se aplică pe corp. În magazinele erotice există borcănașe de ciocolată de corp care vin la pachet cu o pensulă pentru aplicarea acesteia. Astfel, aceasta constituie un cadou îndrăzneț care nu va fi uitat prea curând. Mai mult decât atât, vă veți bucura amândoi de gustul intens al ciocolatei.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Lista de cumpărături pentru zi de naștere

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies