Ce cadouri de Secret Santa poți cumpăra cu 50 lei în 2022

cadouri secret santa 50 lei
Cadourile de Secret Santa pot deveni o adevărată provocare, indiferent de an

Cadourile de Secret Santa pot deveni o adevărată provocare, indiferent de an. Însă știați ce puteți dărui cu un buget de 50 de lei?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre cadourile pe care le puteți oferi de Secret Santa, care să se încadreze într-un buget de 50 de lei. În plus, descoperiți și care sunt cadourile potrivite în funcție de pasiuni.

 

Ce cadouri de Secret Santa poți cumpăra cu 50 lei

Un set parfumat

Atunci când vine vorba despre cadourile de Secret Santa care se află sub un anumit buget, din fericire, un cadou format dintr-un set parfumat, face parte dintre ele. Există nenumărate magazine atât fizic, cât și online, de unde poți alege un parfum pe placul persoanei căreia urmează să-l dăruiești. Asigură-te că îi știi preferințele și nu mai sta pe gânduri! Cu siguranță va aprecia darul tău, știind că te-ai gândit la ceea ce lui îi face plăcere.

ce cadouri de secret santa poti cumpara cu 50 lei
Cadourile de Secret Santa pot deveni o adevărată provocare, indiferent de an[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Ce cadouri poți oferi colegilor de Secret Santa în anul 2022

Un set pentru manichiură

În ceea ce le privește pe persoanele pasionate de manichiură, un set special pentru aceasta ar reprezenta cadoul absolut perfect. Astfel încât, poți lua în considerare această opțiune de cadou, formată dintr-un set care cuprinde oje de diferite nuanțe, accesorii pentru manichiură, portfarduri și nu numai! Cu siguranță va reprezenta un cadou plăcut pentru persoana respectivă, dar și unul mai

mult decât util!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

O decorațiune specială de sărbători

Odată cu perioada Crăciunului, își fac apariția și diverse decorațiuni, mai mici sau mai mari, de sărbători. Astfel încât, poți găsi diverse astfel de cadouri, în majoritatea magazinelor. Poți opta pentru cele care se folosesc pentru pomul de Crăciun, cele care se utilizează în grădină, cele personalizate sau chiar cele care ar putea să reprezinte un corp de iluminat cu specific de

sărbătoare. Acesta va reprezenta cu siguranță o alegere bună indiferent de persoana căreia îl dăruiești!

cadouri secret santa 2022
Cadourile de Secret Santa pot deveni o adevărată provocare, indiferent de an[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Ce cadou poți oferi de Secret Santa în 2022

O cutie de bijuterii

Ținând cont de faptul că avem un buget, pe care nu ar trebui să îl depășim, putem achiziționa cu siguranță, și oferi cadou, o cutie de bijuterii, pentru prietena care este pasionată de astfel de accesorii.

Indiferent de faptul că vei alege o cutie de lemn, pe care o vei personaliza așa cum îți dorești sau fie că vei alege o altă cutie de bijuterii, asigură-te că deține anumite caracteristici preferate de persoana căreia urmează să o oferi, precum: culoarea, dimensiunea etc. Astfel, vei dărui un cadou mai mult decât util!

O lamp ă pentru carte

Pentru pasionații de citit, o alegere perfectă pentru acest sezon, este reprezentată de lampa pentru carte, cu clips și led.

Astfel, se va bucura de un cadou absolut util, pe care îl va folosi de fiecare dată când își va dori să citească, însă se întâmplă să fie și seară sau noapte și nu mai beneficiază de lumina soarelui, dar nu doresc nici să țină luminile aprinse în casă. Se pare că lampa de carte cu clamă și LED, nu necesită înlocuirea, datorită LED-ului, se poate ajusta foarte ușor, iar prin intermediul clamei, aceasta se prinde de carte, fiind la îndemână.

cadouri de secret santa
Cadourile de Secret Santa pot deveni o adevărată provocare, indiferent de an[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: DESCOPERĂ: 4 filme cu Moș Crăciun pentru întreaga familie

O broșă

Cu siguranță printre colegele, prietenele sau persoanele apropiate ție, se află femei care obișnuiesc să folosească, ca accesoriu, o broșă. Astfel încât, poți găsi o broșă mai specială, poate chiar specifică sărbătorilor, pe care persoana respectivă să o poarte cu plăcere, știind că este de la tine. Astfel, vei dărui mici bijuterii care cu siguranță vor aduce zâmbetul pe buze de Secret Santa.

O minge anti-stres

Acest cadou este mai mult decât amuzant, însă totodată și folositor. Există nenumărate persoane care devin stresate, dintr-un motiv sau altul, în special în preajma sărbătorilor, atunci când au de făcut mai multe lucruri ca niciodată. Prin urmare, un cadou numai bun de Secret Santa, care se află, bineînțeles, și în bugetul de 50 de lei, este reprezentat de mingile anti-stres.

idei de cadouri de secret santa
Cadourile de Secret Santa pot deveni o adevărată provocare, indiferent de an[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: CITEȘTE: Lista de CUMPĂRĂTURI de CRĂCIUN. Ce trebuie să conțină masa de Crăciun



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce cadou poți oferi de Secret Santa în 2022. Idei de cadouri de Secret Santa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies