Ce cadouri poți oferi colegilor de Secret Santa în anul 2022

secret santa 2022 pentru colegi
Ce cadouri poți oferi colegilor de Secret Santa în anul 2022

Atunci când vine vorba despre cadourile de Secret Santa, pentru colegi, pot apărea anumite dificultăți. Însă v-ați gândit care sunt opțiunile din acest an?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre cadourile pe care le puteți oferi colegilor, de Secret Santa, în anul 2022. În plus, descoperiți și cum pot fi alese, în funcție de calitățile sau pasiunile acestora.

 

Ce cadouri poți oferi colegilor de Secret Santa în anul 2022

Un port de chei din piele

Atunci când vine vorba despre un cadou de Secret Santa pentru un coleg, însă pe care nu ai apucat să-l cunoști atât de bine, o opțiune numai bună poate să fie reprezentată și de un port de chei, mai de calitate. Acesta este un cadou util, care este potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați, aducând un plus de stil, chiar și atunci când vine vorba despre niște simple chei.

Citește și: Ce cadouri de Secret Santa poți cumpăra cu 50 lei în 2022

ca cadou poti oferi colegilor de secret santa
Ce cadouri poți oferi colegilor de Secret Santa în anul 2022[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Ce cadouri poți oferi colegilor de Secret Santa în anul 2022

Un set de butoni pentru cămașă

De această dată, o variantă mai elegantă de cadou, de Secret Santa, este reprezentată de un set de butoni pentru cămașă, pentru acel coleg care are de obicei un stil vestimentar la patru ace.

Indiferent de funcția pe care o are, poți considera acest cadou ca fiind potrivit pentru o astfel de persoană, care preferă să vină îmbrăcată într-un mod mai elegant. Astfel, un set de butoni va reprezenta un accesoriu potrivit, care îl va bucura si cu care nu vei avea cum să dai greș, cu siguranță.

Un  set de scris, mai de lux

Dacă printre colegii tăi se află și unul care este pasionat de scris, însă nu pe calculator, atunci un set de scris, puțin mai de calitate, ar putea reprezenta cadoul absolut potrivit pentru o astfel de ocazie, de Secret Santa.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Astfel, colegul tău își va pune lucrurile în ordine și gândurile pe hârtie, folosind cadoul de la tine. Așadar, un cadou alcătuit dintr-un set de scris, cu stilou și cerneală, este numai potrivit pentru a-l folosi zilnic pentru jurnalul său personal sau ca obiect decorativ pentru birou.

cadouri de secret santa
Ce cadouri poți oferi colegilor de Secret Santa în anul 2022[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: DESCOPERĂ: 4 filme cu Moș Crăciun pentru întreaga familie

Un portofel din piele 

La fel ca în cazul unui port de chei, și un portofel poate să fie la fel de util pentru un coleg de-al tău. Astfel încât, poți face un astfel de cadou, fiind potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Există nenumărate magazine în care poți găsi un astfel de cadou, de calitate, în diverse culori, forme și stiluri.

Nu uita să introduci și o bancnotă în portofel, pentru mai mult noroc!

O cutie de vin

Printre colegii tăi, cu siguranță se află și cei care sunt pasionați și iubitori de vinuri. Astfel încât, un cadou absolut potrivit de Secret Santa este reprezentat de o cutie de vin, la care poți adăuga și un plus de culoare, prin pictarea manuală sau adăugarea unui text special pentru respectivul coleg. Astfel, te vei asigura că va primi un cadou pe gustul său, dar și personalizat, dat fiind faptul că sticla de vin pe care i-o vei dărui, și o vei alege după preferințele sale, va veni alături de o cutie personalizată de vin. Un cadou fin, pentru un coleg pasionat de vinuri!

cadouri de secret santa pentru colegi
Ce cadouri poți oferi colegilor de Secret Santa în anul 2022[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Ce să pui în portofel pentru a avea noroc. Ce spun specialiștii?

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

O machetă de mașin ă

Un alt cadou perfect de Secret Santa, de asemenea, pentru colegii care sunt pasionați de mașini, poate să fie reprezentat de o machetă cu una dintre mașinile lor preferate. Astfel, un coleg care este pasionat de mașini, va aprecia foarte mult acest dar din partea ta.

Un cadou alcătuit dintr-o machetă de mașină, este un cadou bărbătesc și absolut potrivit pentru pasiunile sale. Acesta poate să păstreze macheta de mașină oferită de tine, acasă sau o vei surprinde chiar pe biroul său, la locul de muncă. De asemenea, o altă variantă în locul mașinii, poate să fie și o machetă cu o barcă, o motocicletă, un personaj dintr-un film preferat de el și multe altele, care se poate transforma într-un obiect de decor perfect.

Un ceas de birou

În orice companie există, nu una, ci mai multe persoane care sunt atente la detalii. Astfel încât, atunci când vine vorba despre un cadou de Secret Santa pentru o altfel de persoană, o alegere numai bună este reprezentată de un ceas de birou.

Astfel, vei oferi un cadou simbolic, util, care deține un rol decorativ, prin intermediul căruia îi vei arăta colegului tău, cât de mult apreciezi modul său de a fii întotdeauna organizat și punctual. Cu siguranță se va bucura de cadoul primit!

cadouri de secret santa pentru colege
Ce cadouri poți oferi colegilor de Secret Santa în anul 2022[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Ce cadou poți oferi de Secret Santa în 2022



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

DESCOPERĂ: 4 filme cu Moș Crăciun pentru întreaga familie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies