DESCOPERĂ: 4 filme cu Moș Crăciun pentru întreaga familie

Filme cu Moș Crăciun
Filme cu Moș Crăciun de urmărit cu familia

Iată mai jos cele mai frumoase 4 filme cu Moș Crăciun pentru întreaga familie. Sunt potrivite pentru toate vârstele.

Ne mai despart doar câteva ore până la venirea lui Moș Crăciun. Este cea mai frumoasă perioadă din an pentru multe persoane, mai ales pentru cei care petrec sărbătorile de iarnă cu familia.

Pe lângă bradul împodobit, un pahar de ceai sau de vin fiert, un film de Crăciun este nelipsit din casele multor români. Iată filme cu Moș Crăciun pe care le poți urmări alături de cei dragi ție de sărbători.

Filme cu Moș Crăciun pentru toată familia

Miracolul de pe strada 34 (Miracle on 34th Street)

 

Filmul din 1994 reia povestea filmului clasic cu același nume din anul 1947 și le prezintă pe Dorey Walker, director executiv al magazinului Marcy (Elizabeth Perkins) și pe fetița ei care nu cred prea mult în spiritul și atmosfera mirifică a Crăciunului.

Dorey trebuie să găsească cel mai potrivit Moș Crăciun pentru a împărți daruri copiilor din magazin, iar cel ales este Kriss Kringle (Richard Attenborough) care, după cum se dovedește foarte curând, este convins că e chiar Moș Crăciun. Moș Crăciun reușește în acest film să facă o fetiță să creadă că sărbătoarea Crăciunului este reală și este unul dintre cele mai frumoase filme de sărbători, avându-i ca protagoniști pe Richard Attenborough, Mara Wilson și pe Elizabeth Perkins.

Cele mai bune filme de Crăciun
Cele mai bune filme de Crăciun pentru toată familia[Sursa foto: Unsplash]

The Year Without a Santa Claus (2006) (Anul fără Moș Crăciun)

Moș Crăciun este cu adevărat nefericit și decide să ia o pauză și să nu mai livreze nici un cadou, considerând că pur și simplu nimeni nu mai merită eforturile pe care le face acesta în noaptea de 25 decembrie. Cel puțin așa stau lucrurile, până când cineva reușește să îl facă pe Moș Crăciun să revină la sentimente mai bune, ajutându-l să descopere însemnătatea sărbătorilor, precum și bucuria de a dărui.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

John Goodman și Eddie Griffin sunt personajele principale în acest film care merită să fie văzut alături de toată familia.

The Christmas Wish (1998)

„Dorința de Crăciun” este un film din anul 1998, cu o distrbuție de excepție: Naomi Watts și Neil Patrick Harris.


La moartea soțului ei, Ruth descoperă în jurnalele acestuia un secret care îi va schimba viața. În fiecare an, în ajun de Crăciun, acesta pleca de acasă să petreacă sărbătorile cu o femeie. Will, nepotul lui Ruth, hotărăște să afle cine este această femeie misterioasă și ce înseamnă ea pentru bunicul lui. Cu această ocazie, Will învață secretele trecutului său, dar și adevăratul sens al Crăciunului. În film mai joacă și Debbie Reynolds.

Filme de Crăciun de dragoste
Filme de Crăciun de dragoste pentru toată familia[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: DESCOPERĂ: 10 filme romantice pentru serile în doi. Sunt potrivite pentru orice ocazie

Single Santa Seeks Mrs. Claus (2005) Moș Crăciun caută Crăciuniță

Moș Crăciun caută Crăciuniță este un film care o prezintă pe Beth, o văduvă care își dorește să aibă grijă cât mai bine de fiul său și să aibă o carieră înfloritoare.

Însă aceasta cunoaște un bărbat care o ajută să se îndrăgostească din nou, însă care are un mare defect: el susține că este fiul lui Moș Crăciun și că este candidat la cea mai prestigioasă funcție de la Polul Nord, așa că viitoarea lui soție va fi Doamna Crăciun. Este o comedie romantică pentru toată familia, din anul 2005, avându-i în rolurile principale pe Crystal Bernard, Steve Guttenberg și Dominic Scott Kay.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: DESCOPERĂ: 9 activități de Crăciun pe care le poți face în familie

Cum să pregătești o seară de filme alături de cei dragi

O seară perfectă de filme alături de cei dragi nu poate fi posibilă fără câteva lucruri de bază. În primul rând, toți cei care urmăresc filmul trebuie să aibă o poziție confortabilă, pentru a nu-i incomoda pe ceilalți, dar și o lumină ambientală potrivită. Așadar, pregătește-le celor dragi un ceai fierbinte, redu intensitatea luminiii și bucurați-vă împreună de cele mai frumoase filme cu Moș Crăciun.

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

5 filme de Crăciun romantice, care te vor face să simți magia sărbătorilor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies