Cum se simte Oana Roman, la șase luni după decesul mamei sale. „Sunt momente care mă sfâșie. Simt nevoia să vorbesc cu ea.”

Cum se simte Oana Roman, la șase luni după decesul mamei sale. „Sunt momente care mă sfâșie. Simt nevoia să vorbesc cu ea.”
Cum se simte Oana Roman, la șase luni după decesul mamei sale. „Sunt momente care mă sfâșie. Simt nevoia să vorbesc cu ea.”

Oana Roman a vorbit despre starea ei din prezent, la șase luni de la moartea mamei sale.

Decesul mamei Oanei Roman a lăsat o mare durere în sufletul acesteia, chiar și la șase luni după ce a plecat din viața ei. Invitată în cadrul emisiunii moderată de Cristina Șișcanu, aceasta a vorbit despre momentul greu prin care a trecut și despre cum nu a fost deloc pregătită pentru această veste, chiar dacă era de așteptat, deoarece starea ei nu era una favorabilă.  “Au trecut șase luni.

Foarte greu. Eu credeam că sunt pregătită. Pentru că te gândești, știi, te pregătești cumva. Nu ești pregătit deloc. Absolut deloc nu ești pregătit, oricât am știut eu că, din păcate, nu va mai dura mult, eram conștientă deja de lucrul acesta, foarte greu. Mai ales că ultimul an și jumătate a fost cumplit de greu, atât pentru ea, cât și pentru mine. Nu vreau să vorbesc foarte mult despre suferința ei pentru că nu a fost deloc simplu, a fost foarte bine îngrijită, a avut tot ce i-a trebuit.
Slavă Domnului, și la spital am dat în ultima perioadă de doctori care s-au zbătut, și-au dat tot interesul posibil, pentru că era evident că lucrurile au degenerat.”
, a spus Oana Roman.

Cum se simte Oana Roman la 6 luni de la decesul mamei sale

Citește și: Oana Roman se consideră o femeie singură pe lume: „Dacă o să mă simt rău într-o zi, nu are cine să ducă copilul la școală. Dacă o zi sunt la pat, s-a terminat. Nu are cine să mă ajute.”

Oana Roman și Mioara Roman
Oana Roman și Mioara Roman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei nu își mai vorbesc după despărțire. Care este relația tatălui cu fiica sa. “Ea nu are de ce să fie victimă aici.”

Odată cu trecerea timpului, vedeta TV spune că este din ce în ce mai greu, deși a crezut că se va vindeca.

Toate lucrurile din jurul său o copleșesc câteodată, mai ales că își aduce aminte întâmplător de anumite situații care o duc cu gândul la mama sa.   “Până la urmă Dumnezeu a îngăduit ca să nu moară în suferință. Era bine, își revenise, doar că atât a fost. Tot timpul spunea că vrea să moară în somn și poate, pentru bunătatea ei, Dumnezeu i-a îngăduit asta, să moară liniștită în somn, împăcată.
Asta a contat foarte mult, dar nu e ușor. Cu cât trece timpul, mai greu e. Eu credeam că o să fie mai simplu, nu e, e mai greu, nu știu de ce. Efectiv sunt momente care mă sfâșie, mă ia la volan, pe stradă, la întâmplare, mă copleșește deodată. Văd ceva, îmi aduc aminte de ceva, pur și simplu mă sfâșie câteodată. Simt nevoia să vorbesc cu ea, nu mai vorbeam eu mare lucru cu ea în ultima vreme, din păcate, nu prea se mai putea, dar măcar îi povesteam eu.”
, a mai spus vedeta TV.  

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Oana Roman, despre viața de mamă. Ce metode are vedeta TV pentru a-și găsi echilibrul. “Mi-a luat foarte mulți ani să ajung să nu mă simt vinovată că stau o oră.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

VIDEO Care era visul lui Marian Capeț în adolescență. Ce profesie și-ar fi dorit să urmeze. “Mi-am dat seama că nu vreau să fac asta toată viața, că nu vreau să trăiesc în agricultură și cu animale.”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies