Cum se spalau fetele de la Exatlon in perioada delicata a lunii, atunci cand stateau la cotet! O fosta concurenta a dezvaluit tot: "Nu mai era loc de rusine"

Cum se spalau fetele de la Exatlon in perioada delicata a lunii, atunci cand stateau la cotet! O fosta concurenta a dezvaluit tot:
Cum se spalau fetele de la Exatlon in perioada delicata a lunii, atunci cand stateau la cotet! O fosta concurenta a dezvaluit tot: "Nu mai era loc de rusine"

Claudia Pavel a fost LIVE pentru WOWbiz.ro. Artista a vorbit timp de 30 de minute despre experienta Exatlon si a raspuns la cele mai incomode intrebari. Acum, dupa 3 luni, vede situatia mult mai detasat.

Claudia Pavel, despre Exatlon ca experienta

 

"Din pacate, concursul este mai pe bune decat se vede la televizor. Conditiile de acolo sunt foarte grele. Noi am vazut cu adevarat la ce ne inhamam abia cand am ajuns acolo. Era greu cu mancarea, cu dormitul, dar astea fac parte din frumusetea concursului. Am avut o echipa minunata si aveam un vibe foarte bun, pentru ca glumeam tot timpul.

Imi pare rau ca la televizor nu s-au dat atatea momente, dar trebuia sa fie emisia si mai lunga daca se arata tot. Da, a fost greu pentru noi ca femei. Deja nu mai aveam secrete unii fata de altii. Pastrai intimitatea atat cat se putea. Nu putea sa fie vorba despre ceva sexy intre noi pentru ca toti miroseam foarte urat. Aveam bubite mov pe mine, eram nespalata, mi-am intrecut limitele de igiena", a
spus Claudia Pavel.

 

Citeste despre igiena fetelor pe pagina urmatoare >>>

 

Vezi mai jos pe Anca si Alina fata in fata la WOWbiz:

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Giani Kirita, reactie neasteptata imediat dupa ce a iesit de la Exatlon! Ce a facut in momentul in care a primit mancare: "Cand am iesit din campus eram ca un salbatic"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies