Cum și-a sărbătorit Marina Almășan ziua onomastică? „Eu nu stau niciodată locului. Nu e bine, nu recomand nimănui.”

Cum și-a sărbătorit Marina Almășan ziua onomastică? „Eu nu stau niciodată locului. Nu e bine, nu recomand nimănui.”
Cum și-a sărbătorit Marina Almășan ziua onomastică? „Eu nu stau niciodată locului. Nu e bine, nu recomand nimănui.”

Marina Almășan a vorbit despre cum și-a sărbătorit ziua onomastică.

Mariana Almășan, realizatoare TV, scriitoare română și jurnalistă, cu numeroase apariții pe micile ecrane și cu o activitate de ani în spate, nu a lăsat nici acum numeroasele proiecte în care este implicată, chiar dacă nu mai apare atât de des la televizor. Aceasta lucrează de foarte multe ori depășind limitele dintr-o zi și nici atunci când ar trebui să se relaxeze nu reușește să facă asta. Jurnalista este mereu activă pe rețelele de socializare și păstrează o legătură strânsă cu toți prietenii virtuali.

Astfel, atunci când nu este ocupată, împarte din momentele și evenimentele ei cu ceilalți.

Cum și-a sărbătorit Marina Almășan onomastica

Citește și: Marina Almășan vorbește despre lecțiile pe care le-a învățat de la părinții săi! „Am fost crescută să fiu loială. Este lucrul pe care l-am învățat din familie, să nu acumulez datorii.”

Marina Almășan
Marina Almășan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Marina Almășan și Georgică Cornu s-au despărțit după 12 ani de relație! Care este motivul separării: „S-au creat tensiuni, alimentate în principal de neputința lui de a lua taurul de coarne.”

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Marina Almășan a vorbit despre cum și-a serbat onomastica și chiar dacă nu este Maria, se strecoară printre sărbătoriții acestei zile.

Nu reușește să stea niciodată locului pentru că îi place să muncească întotdeauna și recunoaște că nu este bine acest lucru și nici nu recomandă asta. S-a obișnuit să fie mereu activă, iar atunci când este în vacanță, întotdeauna îi lipsește munca. De ziua onomastică, aceasta s-a sărbătorit prin mai multe petreceri mici, mergând la părinți, la fratele ei, vorbind cu copiii pe Skype, iar după-amiază a fost alături de prieteni. 
„Eu nu sunt chiar Maria, sunt Marina, dar având în vedere că este și Ziua Marinei, ne referim la Marina militară și Marina civilă, hai să zicem că sunt și eu printre sărbătoriți. Eu nu stau niciodată locului pentru că sunt workaholică. Nu, nu e bine, nu recomand nimănui, dar așa m-am obișnuit să fiu, iar atunci când sunt în vacanță, întotdeauna îmi lipsește munca. Sunt un om defect.
Mă petrec cu mai multe petreceri mărunțele. Cu părinții, fratele meu, probabil că o să stau pe Skype și cu copiii, că sunt în depărtare. După-amiază mă întâlnesc și cu prietenii, obligatoriu. Prietenii sunt cu tine în momentele acestea, nu gătesc nimic, nu fac petrecere la mine acasă, ci petrec pe la alții.”,
a povestit Marina Almășan.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Marina Almășan
Marina Almășan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Marina Almășan și Georgică Cornu s-au despărțit după 12 ani de relație! Care este motivul separării: „S-au creat tensiuni, alimentate în principal de neputința lui de a lua taurul de coarne.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies