Cum și-au petrecut vacanța Gabriela Cristea și Tavi Clonda și ce mâncăruri au ales pe malul mării. „Obligatoriu să fie cu ceapă.”

Cum și-au petrecut vacanța Gabriela Cristea și Tavi Clonda și ce mâncăruri au ales pe malul mării. „Obligatoriu să fie cu ceapă.”
Cum și-au petrecut vacanța Gabriela Cristea și Tavi Clonda și ce mâncăruri au ales pe malul mării. „Obligatoriu să fie cu ceapă.”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au bucurat de momente în familie, la plajă.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat într-o mică vacanță, iar cum copiii sunt pe primul plan în familia lor, parcul de distracții nu a putut fi trecut cu vederea. Cei doi și-au dus fiicele la o trambulină, unde s-au distrat, dar nici vizita la malul mării nu la fost lăsată deoparte. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a spus că ea preferă să vină la mare pentru aerosoli și că, de fapt, acesta ar trebui să fie scopul principal, chiar dacă vine la pachet și cu plaja sau clubăreala, însă cei care au copii, nu-și mai permit să piardă nopțile la

fel ca înainte. „Venitul la mare are legătură cu talasoterapia, cu aerosolii. De fapt, de aceea ar trebui să venim la mare. Cei care avem copii nu prea mai știm cum e cu clubăreala.”, a spus Gabriela Cristea.

Ce și-a comandat Gabriela Cristea la restaurant și ce complimente a primit de la soțul ei

Citește și: Gabriela Cristea, deranjată de comentariile răutăcioase la adresa soțului său. „Asta e de noaptea minții, oameni buni! Sunteți penibili.”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gabriela Cristea a petrecut sărbătorile în pat. Ce a pățit prezentatoarea TV în zilele de Paște? „Am fost varză, pilaf. Cât de mult ghinion să am.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

După toată distracția din parc și la malul mării, ziua nu putea fi încheiată decât la restaurant, acolo unde cei doi și-au comandat icre de știucă, cu multă ceapă și zeamă de lămâie pe deasupra, dar și șnițele, care au surprins pentru

faptul că erau cât întreaga farfurie. „Icre de știucă. Astea obligatoriu trebuie mâncate la mare. Și obligatoriu să fie cu ceapă.”, a mai dezvăluit vedeta despre mâncarea de la malul mării. Pentru că mâncarea cu specificul mării nu putea să lipsească, Gabriela Cristea și-a comandat și guvizi, iar prezentatoarea TV a explicat ce sunt aceștia și cu ce tip de carne se aseamănă la gust. Masa a început și cu câteva complimente către Gabriela din partea soțului ei.

Gabriela Cristea: Sunt diva în lumina asta?

Tavi Clonda: Ești diva, ești frumoasă!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Mi-am comandat guvizi. Guvizii sunt super dulci și seamănă mult la gust cu barbunii, carnea aceea roșie. Există și varianta asta de guvizi super bună. Este un pește foarte fin.”, a mai spus prezentatoarea TV în alt videoclip pe rețelele de socializare.

Ce și-a comandat Tavi Clonda de la terasa de pe malul mării

Tavi, soțul Gabrielei, și-a comandat o tigaie picantă de fructe de mare, iar totul a fost de senzație, împreună cu terasa la care au stat și priveliștea pe care au avut-o.

Amestecul de fructe de mare cu legume și sos picant l-a impresionat pe acesta și a spus că își dorește și el să gătească acasă același lucru. „Tigaie picantă cu fructe de mare. M-am îmbrăcat la fix cu albul ăsta, că nu mă văd bine. Scoici, calamari, sos. Genial. Scoică, dovlecel, legume, vreau să gătesc și eu așa acasă. Tentacule caracatiță. E un pic picantă. E senzație. Nu e grea, e ușoară.
Creveți.”,
a povestit Tavi Clonda despre felul de mâncare comandat.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Tavi Clonda, mărturisiri despre conexiunea pe care a avut-o cu Gabriela Cristea „Eu sunt dependent de femeie, de partenera mea.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies