Gabriela Cristea, deranjată de comentariile răutăcioase la adresa soțului său. „Asta e de noaptea minții, oameni buni! Sunteți penibili.”

Gabriela Cristea, deranjată de comentariile răutăcioase la adresa soțului său. „Asta e de noaptea minții, oameni buni! Sunteți penibili.”
Gabriela Cristea, deranjată de comentariile răutăcioase la adresa soțului său. „Asta e de noaptea minții, oameni buni! Sunteți penibili.”

Gabriela Cristea a răspuns comentariilor răutăcioase pe care urmăritorii le-au lăsat cu privire la soțul ei.

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoarea TV, a obișnuit deja să fie transparentă pe conturile de socializare, acolo unde împarte cu urmăritorii, atât momente din viață, cât și rețete, dar și tot ce ține de activitatea profesională. Deranjată de mai multe comentarii primite în mediul online despre soțul ei, vedeta s-a supărat foarte tare și a transmis un mesaj celor care o urmăresc.  „Alt subiect pe care vreau să îl abordez este cât de penibili puteți să fiți să îl jigniți pe soțul meu la postările pe care le fac spunând că „tu ești minunată,  dar soțul tău..”.

Când, de fapt, mă jigniți pe mine, că el este alegerea mea. La fel se întâmplă și la el pe pagină. Ca și cum eu m-aș întâlni cu o prietenă și aș spune „Tu ești minunată, dar bărbatul tău e.... „Asta e de noaptea minții, oameni buni! Cum puteți să faceți asemenea afirmații. Cum puteți să faceți chestia asta? Nu doar că îl jigniți pe soțul meu, dar mă jigniți și pe mine.
Când scrieți pe pagină la el despre mine lucruri nasoale spunând „Tu ești mișto, dar nevastă-ta...” Sunteți penibili. Mă repet. Îmi pare rău că trebuie să mă repet. Nu aveți nicio legătură cu realitatea.”
, a povestit Gabriela Cristea.

Câți bani câștigă Gabriela Cristea din postările pe rețelele de socializare

Citește și: Câți bani câștigă Gabriela Cristea din comentariile pe care le fac utilizatorii platformei de socializare? „Sunteți penibili unii dintre voi”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”

Un alt subiect pe care vedeta a vrut să îl clarifice este legat de faptul că urmăritorii cred că ea obține bani pe urma filmulețelor și comentariilor din mediul online.   „Sunt amuzată pentru că mi-am

făcut niște timp liber să citesc niște comentarii la postări pe care le-am făcut eu sau soțul meu și am văzut din partea unora dintre cei care comentează niște mesaje de noaptea minții. Nu sunt primele comentarii de genul acesta. Am citit niște mesaje de genul „Voi faceți postări, proștii comentează și voi vă umpleți de bani.” Aș vrea să fie limpede pentru totdeauna, că voi comentați sau nu comentați la postările noastre, nouă nu ne aduce niciun ban în buzunar chestia asta.
Niciun ban. Nimeni nu plătește pe mine sau pe soțul meu că voi puneți comentarii la o postare. Nimeni nu ne dă niciun ban, ca să înțelegeți. Iar dacă voi cumva plătiți ca să comentați la noi, e o înșelăciune din partea altcuiva, dar în niciun caz nu din partea noastră. Nu se întorc bani la noi în buzunar că voi scrieți un comment acolo. Cum vă puteți imagina treaba asta? Mi se pare o lipsă de informare și o afirmație gratuită.
Eu aș vrea să îmi explicați, voi, cei care scrieți că „noi vă scriem mesaje la postări și vă umpleți de bani. Cum?” Că voi apăsați pe telefonul vostru și scrieți un mesaj? Și cum îmi intră mie chestia asta?”
, a spus Gabriela Cristea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum prepară Gabriela Cristea friptura de miel? Vedeta are o rețetă specială de baiț pentru miel! „Am oțet balsamic și punem destul de generos. Nu vă stresați că nu o să iasă acru.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies